3.4.2017

MAALISKUUN PARHAAT - TÄMÄN HETKEN SUOSIKKEJA PÄÄSTÄ VARPAISIIN

Kunnianhimoinen tavoitteeni olisi postata kuukausittain omia suosikkituotteitani tänne blogiin. Paljon tulee annettua palstatilaa tuote-esittelyille, mutta todella usein huomaan käyttäväni jotakin tuotetta paljon sen ikinä päätymättä blogiin. Niimpä tämä on mielestäni oiva tapa tuoda julki niin luottotuotteita kuin vaihtuviakin suosikkeja.

Kuukauden parhaat esittelen kategorioittain, joita ovat meikit, ihonhoito, vartalonhoito sekä hiukset. Osassa on useampi kohta, kuten meikeissä, sillä on täysin mahdotonta valita vain yksi hyvä tuote. Siispä meikeille löytyy tällä kertaa kolme kohtaa. Hiuksissa vuorostaan kaksi - hiustenhoito ja hiustenmuotoilu. Voi olla, että joinakin kuukausina en keksi sitten yhtään mitään hyviä tuotteita ja toisina taas enemmän. Sempä takia en nyt julkista mitään stabiilia suosikkituotemäärää näille postauksille.

KUUKAUDEN MEIKKITUOTE 1/3

This Works In Transit Camera Close Up Mask, Moisturiser & Primer. Tämä täysin randomilla löydetty kasvoprimer Beautybaysta on ehkä paras impulssimeikkiostokseni. En ollut ikinä aiemmin kuullut tästä brändistä yhtikäs mitään, kunnes kasvoprimereita skannatessani pisti silmään tämä ammattilaisten suosima tuote.

Tuote toimii primerina sekä hoitotuotteena kasvoille ja on vain kaikessa yksinkertaisuudessaan paras kasvoprimer mitä olen ikinä käyttänyt. Koostumus on kevyt ja aavistuksen geelimäinen. Tuote saa iholle terveen hehkun pyyhkien pois kaikki väsymyksen, kuivuuden ja sameuden merkit. Tämä vain saa meikkivoiteen kuin meikkivoiteen näyttämään harvinaisen hyvältä ja kestämään todella pitkään.

Kun haluan pelata varman päälle, käytän tätä meikkivoiteen alla. Pakkaus on iso ja kasvovoidemaisen koostumuksen vuoksi tuote on erittäin hyvin levittyvä. Itselläni tuotteen pakkaus on punainen, mutta updatettu versio näyttäisi olevan valkoisessa pakkauksessa. Hintaa tuotteella on 30 euroa. Sä. Tarviit. Tän.

KUUKAUDEN MEIKKITUOTE 2/3

NYX #NoFilter puuteri. Tämän tuotteen päädyin ostamaan taannoisen kahvitauolla käydyn keskustelun jälkeen. Sen verran hyvää siitä sain kuulla. Itselläni on sävy Ivory. Sävyvalikoima oli kiitettävän laaja, eli varmasti löytyy oikea sävy kaikille ihonsävyille!


Olen tehnyt rauhan sen asian kanssa, että kasvojeni iho on universumin rasvaisin. Kun olen todennut asian nyt vain yksinkertaisesti olevan niin, olen päättänyt että pääsen paljon vähemmällä, kun hyödynnän tätä ihonlaatuani kuin että yrittäisin saavuttaa jotain täysin päinvastaista. Siispä olen jo jonkin aikaa käyttänyt paljon hehkuvia, valoaheijastavia kasvotuotteita.

Tämä puuteri on ihan super. Siinä on paljon valoaheijastavuutta, joka jättää ihon kauniin heleäksi ja jopa aavistuksen blurratun näköiseksi. Käytän tätä ensisijaisesti meikin kiinnittämiseen meikatessa, jossa tämä on osoittautunut täysin toimivaksi, vaikka yleensä suosin ennemmin irtopuutereita. Ehdottomasti yksi mun ihan lempparipuutereista ja menneen kuukauden aikana ehdottomasti yksi käytetyimmistä!

KUUKAUDEN MEIKKITUOTE 3/3 

Loreal Telescopic ripsiväri. Kolmas suosikkituote oli yllättävästi mascara. Olen tämän useasti maininnut ja tulen varmaan jatkossakin mainitsemaan, että mascarat tuotearvostelujen suhteen ovat ehdottomasti mun akilleen kantapää. Nyt tiedostettuani asian olen alkanut kiinnittämään ripsiväriin levittäessä ja päivittäisessä käytössä enemmän huomiota. Kuin huomaamattani musta onkin tullut ripsivärisnobi!

Aiemmin olin se laiska ripsarin käyttäjä, joka sutaisi ripsiin sen pakollisen minimin ripsiväriä "koska ei sitä kuitenkaan kukaan huomaa, kun laittaa irtoripset päälle". Noh, eipä ole enää näin. Nykyään käytän vähintään kahta ripsiväriä kerralla. Toinen niistä on viimeaikoina ollut poikkeuksetta tämä Lorealin Telescopic ripsiväri. Tämän levitän todella taiten aina ripsen tyvestä kärkeen saakkaa luomaan sitä pituuttaa ja erottelevuutta. Sen jälkeen lisään toisen mascaran tuomaan volyymia ja rakennetta.

Tykkään tässä ripsivärissä kaikesta. Se on todella musta, koostumus on riittävän kostea olematta kuitenkaan täysin juokseva ja vetinen. Myös harjan ja harjasten malli ja koko ovat mieleeni. Tällä saa tarkkaa lopputulosta ja värin aina ihan sinne ripsen rajaan asti.

KUUKAUDEN IHONHOITOTUOTE

Loreal Sublime Glow Sensational Cleansing Oil. En tarkalleen muista mitä kautta tuote mun käyttöön päätyi, mutta nyt se on ollut mulla suihkussa meikkiputsarina ja tykkään siitä todella paljon. Yksi tuote, joka vie mennessään niin vedenkestävän silmämeikin, ripsiliiman kuin mattaisen huulipunankin. Todella hyvä öljyputsari, joka jo itsessään jättää ihon puhtaan tuntuiseksi. Olen kuitenkin tapojeni orja ja käytän aina tämän kanssa kasvoille myös toista putsaria puhdistamaan nimenomaan meikistä pestyn ihon, mutta yksistäänkin tämä riittäisi vallan mainiosti.


Tällä öljyputsarilla lähtee meikit todella nopeasti ja hellävaraisesti. Öljy ei jätä silmiä sameiksi tai kirveleviksi vaan sen todella saa myös puhdistettua täysin pois, jolloin iho ei jää lähmäisen tuntuiseksi. Iho on puhdistuksen jälkeen heleä ja todella puhdas.

KUUKAUDEN HIUSTUOTE 1/2

Sebastian Dark Oil. Tämä hiusöljy on jotain parhainta mitä olen kokeillut. Rakastan hiusöljyjä ja tykkään lotrata niitä niin kosteisiin, kuiviin kuin muotoiltuihinkin hiuksiin. Tällä hetkellä aktiivisessa käytössä on ollut tämä kyseinen Sebastianin öljy, jonka koostumus on ihanan paksu ja tuoksu taivaallinen.


Kosteisiin hiuksiin levittäessä tämä antaa hiuksen kuivua ilman pörrööntymistä, joka ainakin on mun latvojen kohtalo kuivuessaan. Olen käyttänyt tätä myös ennen föönausta, jolloin hius ei jää niin huokoisen oloiseksi vaan kiiltäväksi ja "kimmoisaksi". 

Koska öljy ei tee hiuksesta lähmäistä, olen tykännyt laittaa tätä latvoihin myös muotoilun jälkeen, jolloin hius ei näytä esimerkiksi föönauksen jälkeen niin kuivalta ja väärällä lailla "ilmavalta". Jos tiiätte mitä tarkoitan?

KUUKAUDEN HIUSTUOTE 2/2

Balmain Salt Spray. Kun puhun hiustenlaitosta ja -muotoilusta, tarkoitan useimmiten suolasuihkeen suihkimista hiuksiin ja pää alaspäin föönausta. Useimmiten se riittää ja toimii erittäin hyvin. Suolasuihkeita on tullut jokunen kokeiltua ja viime aikoina suosiossa on ollut tämä Balmainin suihke. Tällä saa hiukseen sellaista rakennetta, että se pää alaspäin föönaaminen on todellakin riittävä!


 Upean surffitukan salaisuus siis piilee kaikessa yksinkertaisuudessaan tässä pullossa. Joskus tykkään käyttää latvojen lisäksi tätä myös hiuksen tyveen. Sitten föönaan hiukset pää ylöspäin siten, että nostelen satunnaisesti hiuksia ja föönaan tyveä. Tyveen tulee kivasti ilmavuuttaa olematta liian laitetun saatika tupeeratun näköinen. Tämä on toinen hyvä keino saada ei päätä myöden menevä surffitukka.

KUUKAUDEN VARTALOTUOTE 

Organic Shop vartalokuorinta. Eräs työkaveri suositteli tätä kuorintaa mulle ja sille tielle olen sittemmin jäänyt. Suosittelin tätä eteenpäin muutamalle kolleegalleni ja jopa mun poikakaverikin käyttää tätä. Multa löytyy kaapista muutamakin näitä Organic Shopin kuorintoja, on ollut kyllä todella kovassa käytössä. Tuoksuja löytyy useita ja viimeisimpänä multa loppui Mango & Sugar, jossa oli ihan super ihana tuoksu. Näitä kahta en ole vielä kokeillut, mutta kevyen tuoksuttelun perusteella lupaavalta vaikuttaa.

Kuorinta on täydellinen. Näin tiivistetysti. Rae on isoa ja se tuntuu oikeasti kuorivan. Koostumus on voidemainen, mutta ei niin öljyinen, etteikö kuorintaa voisi käyttää ennen itseruskettavaa. Suuri plussa on myös hyvä vaahtoavuus, jolloin kuorintaa voi kunnolla levittää ja tätä myöden myös riittoisuus on hyvä. Ja mikä parasta, tämän hinta on siinä viiden euron huiteissa!

Sellaiset lempparit tällä kertaa, katsotaan mitä huhtikuu tuo tullessaan!

3 kommenttia:

  1. Mä ostin juuri tuollaisen Organic shopin Lemongrass and sugar kuorinnan! :) Löytyi Sokoksen 3+1 päiviltä olikohan 3-4e paikkeilla! :)

    VastaaPoista
  2. Sebastianin öljy on huippu, käytössä myös täällä. :)

    VastaaPoista
  3. Ostin just Dark Oilia maaliskuun tarjouksesta tuolta http://www.akanepumpuli.fi/tuote/sebastian-dark-oil/ Antaa just oikealla tavalla sekä rakennetta että hoitavuutta, ihan best!

    VastaaPoista