17.4.2017

DOVE NOURISHING SECRETS - KESÄN AGENDALLA REAL BEAUTY


Muistathan taannoisen postaukseni, jossa fiilisteltiin itsensä kehumista, kehujen jakamista sekä itsevarmuutta? Jos et muista, niin klikkaappas tästä ja käy lukaisemassa tämä Doven kanssa kaupallisessa yhteistyössä toteutetun postaussarjan ensimmäinen osa. Tässä nimittäin tulee osa kaksi.

Tässä postauksessa pureudutaan enemmän uusiin Nourishing Secrets -sarjan ihaniin uutuuksiin, jotka ovat inspiroituneet naisten kauneusrituaaleista ympäri maailman. Samalla voidaan lukemisen ohessa tehdä terävä huomio siitä, että postauksen kuvat ovat meikäläisestä otettuja, freshinä suihkun jälkeen. Ei ole meikkiä eikä blurria. Suurin osa kuvasta on reittä eikä aina niin smoothia sellaista, mutta tänä kesänä päätin tykätä niistä tuollaisenaan.


Ihania ihon- ja hiustenhoitotuotteita sain aikamoisen kasan kokeiltavaksi, iso kiitos siitä! Muutamat suosikit sieltä valikoitui nopean voitelun ja tuoksuttelun jälkeen. Ennen kuin paljastan omat suosikkini, niin muutama sana mun henkilökohtaisia kokemuksia ja ajatuksia Dovesta. 

Brändin tuotteita on aina löytynyt mun kaapista. Real Beauty -kampanjan ensimmäiset mainokset selkeästi iskostuivat tuolloin teini-ikäisen tytön mieleen, sillä assosiaatio hyvään oloon ja myötämieliseen fiilistelyyn omasta ulkonäöstä syntyy aina Doven purnukan osuessa silmiin. Doven päivettävä kosteusvoide on ollut mulle luottotuote jo vuosia ja sitä on sipaistu pariin otteeseen myös ennen näitä kuvia.

Dove on hyvän mielen brändi, jossa korostetaan erilaisuuden kauneutta. Oikea kauneus ei mahdu tiettyyn muottiin (tai shortseihin, jouduin sen näitä kuvia ottaessa toteamaan) eikä sille löydy tiettyjä kriteereitä. Muistakaakin se!


Uutuuksista ehdottomasti mun suosikeiksi nousi Glowing Ritual -kokonaisuus. Tuotteet sisältävät lootuksen kukkaa ja riisivettä. Kuulostaa aika orientaalilta eikö? Tämän tuotekokonaisuuden takana on ollut ajatus tuoda niin hiuksille kuin vartalollekin sädehtivyyttä, kiiltoa ja hehkua. Riisivesi on alunalkaen Aasiasta lähtöisin oleva, vuosisatoja vanha kauneuskikka, jota naiset käyttivät saavuttaakseen kiiltävät hiukset ja hehkuvan ihon. Glowing Ritualin takana inspiraatiossa onkin Japani.

Nourishing Secrets -sarjan muut kokonaisuudet ovat samalla lailla inspiroituneet naisten kauneuskikoista ympärimaailman, jossa keskeisenä osana ovat luonnon raaka-aineet. Inspiraation lähteinä Japanin lisäksi ovat olleet Afrikka, Intia, Ranska ja Keski-Amerikka.
 

Minkä vuoksi sitten suosikeiksi päätyivät juuri nämä tuotteet? Koska kevät on tulossa ja yksinekrtaisesti olin sanan glow kohdalla myyty. Haluan hehkua ja hiukseni saavat kiiltää. Se on tämän kevään ja kesän missio. En ole koskaan ollut mikään hiustenlaittaja, joten terveet ja kiiltävät hiukset olkoon tämän kesän luottokampaukseni.

Se mistä pidin kaikissa Doven shampoissa on se vaahtoavuus. Koostumus on ultimaattisen voidemaisen, rikkaan ja paksun tuntuista ja se vaahtoaa kuin unelma. Liioittelenko? Tuskin. Mulle nimittäin se, miten shampoo vaahtoaa ja miltä se tuoksuu, ovat todella tärkeitä tekijöitä. Huonosti vaahtoava shampoo on välitön deal breaker.

Shampoon ja hoitoaineen jälkeen hiukset tuntuvat terveiltä ja kevyiltä ja niiden saama kiilto todella on kiitettävä. Se mikä vaaleassa tukassa on usein haasteena, on nimenomaan tämä kiiltoasia. Tummassa hiuksessa se kiilto vain näkyy ja korostuu paremmin, vaaleassa kiilto ei aina pääse oikeuksiinsa.

Jos etsit siis huokeahintaista shampoota ja hoitoainetta hiuksillesi tavoitteena saada huolettoman ja hyväkuntoisen  näköinen surffitukka, johon aurinko osuessaan saattaa häikäistä, sä  valitset nämä. Tämän kesän agendalla kun ovat luonnollinen hehku hiuksissa ja vartalolla. Vartalosta huolen pitävät saman linjan body lotion sekä body wash.


Doven suihkugeelit ovat paksuja, hyvin vaahtoavia ja jättävät ihon pehmeäntuntuiseksi. Siihen kun lisätään vähän sitä lootuksen kukkaa ja riisivettä saadaan tämän lisäksi sinne sitä hehkua. Joskus suihkunkin jälkeen iho tuntuu j näyttää aavistuksen samealta, mutta tämä saa ihon heijastamaan valoa paremmin kuin perus suihkarit.

Tämä kun viimeistellään kevyen tuntuisella, mutta silti hoitavalla body lotionilla, on meillä kesäbody valmis. Ehkäpä vielä pari kerrosta Doven päivettävää vartalovoidetta ja voíla, terveellinen rusketuskin on taattu!  


Mikä on sun tän kesän Dove-suosikki vai onko sulla jokin all time favorite tuote merkiltä? Nyt sitten kipin kapin vielä mun Instagramin puolelle (@laurassalo), sillä sielä on meneillään todella kiva skaba, jossa voit voittaa 50 euron arvoisen Doven tuotepaketin.


2 kommenttia:

 1. Shampoon pitää ehdottomasti vaahdota ja kunnolla:)
  Upeat kuvat ja nätit putelit. Aika harvoin käytän Dovea, mutta nyt sait ylipuhuttua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin täytyy, silloin se tuntuu tekevänkin jotain! :D Kiitoksia Sari, joo nyt ehdottomasti kokeilemaan!

   Poista