21.3.2017

JEFFREE STAR BEAUTY KILLER PALETTE - SWATCHIT JA ARVOSTELUNoniin, ensimmäinen uusi paletti tältä Unboxing-videolta on perusteellisesti koeajettu. Luvassa on todella perusteellinen postaus meikkikuvineen ja swatcheineen. Tässä samassa postauksessa piti ulos tuleman myös video aiheen tiimoilta, mutta ongelmat uuden muokkausohjelman kanssa nyt viivyttävät muokkaamista. Eli meikkivideota paletista on tulossa vielä myöhemmin YouTuben puolelle ja linkkailen sen toki sitten tänne blogiinkin. Tässä nyt kuitenkin kattava esittely paletista ja meikistä jonka paletilla tein. Ja mikäs se tuote nyt olikaan? No tämä herkku Jeffree Star Beauty Killer -paletti.


Koska asiaa on paljon, hypätään suoraan itse asiaan. Ekana tarkemmat detskut paletista. Omani tilasin oletkaunis.fi -verkkokaupasta, mutta paletti on saatavilla myös esimerkiksi Beautybayssa, jossa on ilmaiset toimitukset yli 50 euron ostoksista. Oletkaunis.fi :stä ostaessa paletilla on hintaa 49,50€, mutta omani tilasin ystävänpäivänä, jolloin paletista sai vielä mukavan -20% alennuksen. Beautybayssa paletin hinta on 44,80€.


Paletti sisältää kymmenen sävyä, niin mattaa kuin helmiäistä sekä mattaa höystettynä glitterillä. Yhden napin paino on 3g, mikä on todella suuri koko. Vertauksena esimerkiksi Urban Decayn Naked palettien nappien paino on 1,5 grammaa. 


Pakkaus on todella kiva ja extra plussaa todella ohuesta muotoilusta! Pannut ovat isot ja matalat, eikä hukkatilaa pannujen välissä ole. Toimiva ja kompakti kokonaisuus. Myös väriskaala on toimiva - löytyy mattaa vaaleasta tummaan, kaksi värikkäämpää aksenttisävyä  sekä muutama "neutraalimpi" värikäs sävy. Eli sopii niin rohkeammalle kuin maltillisemmalekin meikkaajalle. 


Yleisesti sävyjen koostumus on hyvä. Sormilla kokeiltuna olin aluksi skeptinen muutaman sävyn kohdalla, mutta siveltimen kanssa työstettynä toimivat todella hyvin. Häivytettävyys oli yleisesti hyvä ja muutenkin yleinen työstettävyys. Tarkemmat detaljit edempänä sävy kerrallaan.

 Sävyt ylhäältä alas ovat Star Power, Princess, Violence, Rich Bitch, Courtney, Expensive, Confession, Vanity, China White ja Black Rainbow.


STAR POWER on mattainen sinipohjainen pinkki. Tämä sävy oli häivytettävyydeltään mulle todellinen yllättäjä. Ei napannut ärsyttävästi kiinni primeriin vaan tätä pystyi niin kerrostamaan kuin häivyttämään useaan otteeseen. Työstettäessä ei myöskään varissut, vaikka tuntumaltaan on selkeästi puuterisempi eikä niinkään voidemainen. Pigmentti on hyvä tällaiseksi mattaväriksi.PRINCESS on huurteiseen vaaleanpunaiseen taittava vaalea voimakkaasti helmiäinen sävy. Työstyy hyvin ilman varisemista. Tunnultaan voidemainen. Tämä on paletin vaalein hohtava väri, joka on omaan makuuni aivan aavistuksen liian pinkki esimerkiksi kulmaluun korostukseen. Kuvissa kuitenkin toimii todella kivasti, joten tätä ei varsinaisesti voi laskea miinukseksi. Pigmentti on hyvä tämmöiseksi hennoksi sävyksi.

VIOLENCE on purppuraan taittava helmiäinen violetti. Työstettävyys oli kohtuullinen, ei paletin parhaasta päästä. Intensiivisen lopputuloksen saamiseksi vaatii paljon kerrostamista. Sormella kokeillessa sävy on intensiivinen, mutta sivellintä käyttäessä huomattavasti maltillisempi. 


RICH BITCH on keltainen kultaisen sävy. Sävy työstyy hyvin ja pigmentti on voimakas. Työstettäessä ei myöskään varise poskille. Hyvin voidemaisen tuntuinen sävy.


COURTNEY on neutraali taupen sävyinen matta. Täydellinen sävy luomivaon häivyttämiseen ja muotovarjon tekemiseen. Pigmenttinen ja hyvin kerrostettavissa oleva sävy, jossa on puuterinen tuntu.


EXPENSIVE on kirkkaan sinivihreä. Tämä helmiäinen sävy on paletin toinen kirkkaampi ja värikkäämpi sävy.  Sävyssä on mukavan voimakas pigmentti, johon saa hyvin syvyyttä kerrostamalla. Ei varise työstettäessä ja sävyn tuntu on mukavan voidemainen.


CONFESSION on punaisen kuparinen helmiäinen sävy. Pigmentti on vahva ja koostumus on mukavan voidemainen. Koostumuksesta johtuen ei varise ja sävyä pystyy hyvin kerrostamalla syventämään.


VANITY on mattainen harmaan ruskea sävy. Työstettävyys on hyvä eikä se karise. Hyvä perussävy esimerkiksi ulkonurkan tummennukseen ja luomivaon vahvempaan varjostukseen. Tuntu on puuterinen kuten muissakin paletin mattaisissa sävyissä.


CHINA WHITE on kermanvalkoinen matta sävy. Toisin sanoen perus koko luomen väri, jota ainakin itse käytän koko luomella primerin jälkeen edesauttamaan häivyttämistä.. Aavistuksen tuntuu karisevan, mutta näin vaalean sävyn kanssa se ei nyt ole mikään katastrofi. 


BLACK RAINBOW on mattamusta sävy höystettynä glitterillä. Intensiivinen musta, joka on näin tummaksi mattasävyksi hyvä työstettävä ja jolla saa rakennettua todella intensiivistä lopputulosta. Seassa oleva glitteri on äkkiseltään mun mielestä turha. Ikään kuin glitter vain katoaisi siveltimestä. Ainakaan häivytyssiveltimen kanssa ei glitteristä ole tietoa, voi olla että se näkyisi paremmin edukseen koko luomelle flätillä siveltimellä pakattuna.


Kokonaisuudessaan siis todella toimiva paletti, ja itse tykkään todella paljon sävyskaalasta. Uusi Androgyny-palettikin kyllä kovasti houkuttelisi, mutta ehkä nyt toistaiseksi maltan keskittyä mun tämän hetkisiin olemassa oleviin ihanuuksiin.


Silmämeikissä käytetty sävyjä Star Power,  Princess, Violence ja Black Rainbow.

1 kommentti:

  1. Jeffree on saanut aikaan melkoisen järeät nappulat;) Sävyt on mielettömät. Niillä voi revitellä oikein kunnolla:)

    VastaaPoista