5.3.2017

BEAUTY HACK #2 - NENÄN VARJOSTUS

 Pari viikkoa sitten sunnuntaina ilmoitin alkavani kirjoittelemaan sunnuntaiden ratoksi beauty hack -postauksia, joissa jaan aina jonkin kauneusvinkin. Noh, onneksi en luvannut tämän olevan joka viikkoinen perinne, sillä siinä tapauksessa olisin jo joutunut tätä kovin katumaan. Nyt kuitenkin täälä ollaan uuden niksipirkka -vinkin kanssa.

Tiedätteko sen haasteen kun varjostaa nenää ja häivyttelyä joutuu tekemään hippasen enemmän kuin muualle kasvoja? Ja sitten kun siinä tyytyväisenä häivytät sitä  puuterista varjostusväriä ja meikkipohja alkaa kulumaan alta pois ja nenä ei olekaan enää tasaisen sävyinen vaan meikkivoide on mystisesti kadonnut ja jäljelle jäi vain punottva nenä?  Ai et tiedä mistä puhun? Ehkä oon siis ongelmani kanssa yksin... Jos taas kuulostaa tutulta niin luehan eteenpäin ja katso lopusta tuo pikku video jonka kyhäsin aihetta havainnollistamaan.


Apuna nenältä karkaavalle meikkivoiteelle olen löytänyt kaksi konstia. Nämä eivät ole itsekeksimiäni vaan bongasin toisen NikkieTutorials -kanavalta ja toista päädyin kokeilemaan villien urbaanilegendojen rohkaisemana.

Pointtina on siis se, että ennen meikkivoidetta levitetään nenällä kasvoprimerin päälle yksi kerros peiteainetta, joka helpottaa häivytyksen työstöä. Toinen kikka on laittaa peiteaineen sijasta silmämeikkiprimeria.

Luomiväriprimeri vaikuttaa vielä enemmän meikin pysyvyyteen ja kiiltelyyn rasvaisella iholla. Urban Decayn Primer Potion on tässä täysin korvaamaton. Itse käytän vaihtelevasti sekä Originalia että Anti-agingia. Jos sulla on normaalista rasvaiseen ihoon, on Original hyvä vaihtoehto. Jos ihossa taas tuntuu olevan kuivuutta, voi hyvä vaihtoehto olla kosteuttavampi Anti-aging. Primeri kannattaa levitellä sormin, en osaa sanoa miten levittyy esimerkiksi kostealla meikkisienellä. Hmm, pitääpä testata.
 
Primeria voi koittaa laittaa myös esimerkiksi suupieliin ja nenänpieliin, jos meikkivoiteella on sieltä tapana karata tai pakkautua. Näissä tapauksissa silmämeikkiprimer kannattaa laittaa puhtaalle iholle ilman kasvoprimeria.

Varjostukseen olen käyttänyt tuota Make Up Storen luomiväriä sävyssä Smog ja ihan perus vinkkelipensseliä. Kaikista parhaimmaksi ja mulle sopivimmaksi sävyksi olen kuitenkin todennut Linda Hallbergin Infinity-paletista löytyvän Cigar-sävyn. Juuri täydellinen!


Nyt en tämän enempää asiasta kirjoittele, sillä kaikki olennainen löytyy myös oheisesta videosta. Videolla siis näkyy step-by-step tuo peiteaineversio, enjoy!


2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä video, kiitos tästä! Nenän varjostus tuottaa mulle kyllä päänvaivaa, enkä sitä kauhean usein viitsi tehdäkään. Pitää vaan harjoitella enemmän ja kokeilla tätä niksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo nenän varjostus on kyllä vaikein,mutta sitten kun löytyy itselle sopivin tekniikka ja tuotteet niin kyllä se siitä! :)

      Poista