23.3.2017

BEAUTY BOX X MEIKKIPÄÄT - MONIPUOLINEN KAUNEUSBOKSI KEVÄÄSEEN


Kauneusfriikkinä mun mielestä on super kiva idea erilaiset kauneusboksit, joita saa tilattu ikään kuin lehden tapaan kuukausitilauksena tai sitten yksittäin fiiliksen mukaan. Boksin arvo lähtökohtaisesti ylittää hinnan ja sisältö on yleensä yllätysmomentti.

Suomessakin meillä on ollut täälä saatavilla useita erilaisia bokseja. Yhdestä olen erityisen innoissani, nimittäin Beauty Box X Meikkipäät -kauneusboksista. Boksi on Meikkipää -bloggaajien Lauran ja Riian suunnittelema paketti, joka on saatavilla supisuomalaisesta Beauty Pop Up -verkkokaupasta. Boksilla on hintaa 49,00 euroa, joka saattaa alkuun kuulostaa melko korkealta verrattuna joihinkin muihin markkinoilla oleviin bokseihin. MUTTA. Paketin sisältö on arvoltaan 117 euroa! Eli tässä todellakin saa niin vannoutuneempi kauneusfriikki on maltillisempikin kuluttaja rahoilleen hyvin vastinetta.


Paketista löytyy niin kasvojen kuin vartalonhoitotuote, hiustuote, muutama värikosmetiikan tuote sekä kaksi muuta oheista liittyen meikinpuhdistukseen ja sen levittämiseen. Eli mitä tarkalleen boksissa on?

Ensimmäisenä mainittakoon Vichy Dermablendin nestemäinen meikkivoide sävyssä 15 Opal. Mulla löytyy tämä samainen sävy myös kompaktina versiona ja lähden kyllä innolla testaamaan sarjan toista meikkivoidetta. 

Peittävä meikkivoide sopii hyvin erilaisten ihon virheiden peittoon, mutta on kuitenkin luonnollinen ja ohut. Meikkivoiteesta löytyy myös suojakerroin 35, mikä näin kevättä kohden mentäessä on todella hyvä! Tänä kesänä otan itselleni tavoitteeksi suojata kasvojen ihon entistä paremmin myös meikin alla, se kun usein tuppaa unohtumaan. 


Sopivasti meikkivoiteen kaveriksi löytyy boksista myös klassinen pinkki Beautyblender. Tämä kyseinen meikkisieni aikoinaan kyllä mullisti täysin mun meikkaamisen. Kyseinen meikkisieni on täydellinen niin ohuiden BB- ja CC-voiteiden levitykseen kuin myös paksumpienkin meikkipohjien levitykseen. Sienellä onnistuu kätevästi myös niin baking kuin koko kasvojen puuterointi.

Huomioithan, että pelkästään tämän meikkisienen ja meikkivoiteen yhteishinta on jo melkein boksin hinnan verran ja tässä on vielä paljon tulossa!

Kolmas tuote on Clarinsin ihana Instant Light Natural Lip Perfector sävyssä 10, jos oikein katsoin. En olekaan aiemmin tätä kiiltoa kokeillut ja pikaisella testaamisella joudun jo toteamaan että tästä saattoi tulla mun uusi kesän suosikkikiilto. Kosteuttava ja kevyt koostumus tuntuu huulella miellytävältä eikä huuleen tule sellaista ällöttävää kalvoa. Huulet tuntuvat ja näyttävät super hyvältä!

 Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Viimeinen meikkituote boksissa on Artdecon Kohl Eyeliner Waterproof. Eli toisinsanoen perinteinen kajalkynä vedenkestävänä. Intensiivinen lopputulos ja pehmeä koostumus mahdollistaa kynän käyttämisen niin rajauksena kuin smoky eyenkin pohjalla.

 Artdeco Kohl Eyeliner Waterproof

Meikin poistoon boksissa on tarjolla Makeup Eraser -liina. Kyseessä on siis pehmeä liina, joka kastellaan ja sitten vain yksinkertaisesti puunataan kasvot puhtaaksi. Tuote lupaa puhdistaa jopa vedenkestävän meikin. Merkki on ideatasolla mulle tuttu, mutta vielä en ole vastaavaa päässyt kokeilemaan. Näppärä tuote reissuun ja niihin iltoihin kun ei meikin pesu aivan nappaa. Ja tämä ei ole kertakäyttöinen, vaan tälle luvataan jopa 1000 käyttökertaa!

Ihonpuhdistukseen taas löytyy näppärä matkakoko Dr. Hauschkalta. Kyseessä on putsari, joka vain painellaan kasvoille ja huuhdellaan pois. Eli ei hankausta ja pyörittelyä! Sopii siis erittäin hyvin herkkäihoiselle. Itse olen niin tottunut kuuraamaan vähän ronskimminkin ottein kasvojani, että tämä on ihan hyvä tuote opetella vähän hellävaraisempaa kasvojenpuhdistusta. Vielä en osaa sanoa että puhdistaako tuote sekä meikin että ihon. Tuotteen sanotan korvaavan kuorinnan jos tämä on jatkuvassa käytössä.

Toinen ihotuote on Sofie la Girafe Baby Oil (alla olevassa kuvassa vasemmalla). Tämä matkakokoinen multituote puhdistaa meikin, toimii sheivauksessa ja vartaloöljynä, hiusöljynä taltuttamaan kurittomat latvat tai vaikka kynsiöljyksi. Baby Oil -nimen ei siis kannata antaa hämätä! Itse taidan lähteä aluksi kokeilemaan tätä kynsinauhoille sekä preppaukseen ennen itseruskettavaa, jottei väri tartu rumasti kuiviin kohtiin.

 Viimeinen kosmetiikkatuote on Joicon K-Pak Color Therapy Luster Lock (ylläolevassa kuvassa oikealla). Tämä hiushoito on täsmätuote vastavärjätyille hiuksille. Tuote tuo hiuksille kauniin kiillon ja se myös rakennepaikkaa ja vahvistaa esimerkiksi kärsineitä latvoja. En ole Joicolta aiemmin mitään kokeillut, eli tämä lähtee pikapikaa testiin!

Extrana pakkauksesta löytyy Compeedin rakkolaastareita. Sinänsä kiva extra, sillä kesän juhlakausi on alkamassa ja on aika kaivaa kaapista ne juhlavimmat korkkarit. Niin ihania kuin korkokengät ovatkin, saattavat ne aiheuttaa pientä hampaiden kiristelyä varsinkin loppuillasta. Laastareilla ainakin saa varmistettua ettei kalleimmissa lopottimissa ole kirkuvan punainen veriläikkä!

Kaiken kaikkiaan siis todella hyvä ja monipuolinen boksi, josta löytyy ensisijaisesti jokaiseen meikkipussiin kuuluvia perusjuttuja, mutta myös näppäriä multituotteita. Kiitoksia ihanasta PR-lähetyksestä Laura ja Riia!

*tuote saatu PR-lähetyksenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti