13.2.2017

THAT INNER GHETTO GIRL MAKEUP LOOK - LAINEET JA NÄYTTÄVÄ SILMÄMEIKKI IHAN VAIN MAANANTAIN KUNNIAKSI


Ihanaa alkavaa viikkoa! Täälä on herätty maanataihin suhteellisen virkeänä täydellisessä lihaskipsissä. Olin viikonloppuna Turussa Rope Skipping ohjaajakoulutuksessa ja hyppynarula tuli hypittyä eri tekniikoita melkein nöyrät viisi tuntia. On kyllä todella hauskaa hommaa, mutta raskasta kuin mikä!

Tämän päivän lookki on yks mun omista suosikeista. Täysin nudet huulet (ihan for real, mulla ei ole edes huulirasvaa), tummat kissamaiset silmät ja Destiny's Child -kampaus. Mä oon laiska laittamaan hiuksia, mutta silloin tällöin on kiva vetää laineraudalla hiukset laineille, tukan koko kaksinhertaistuu samantien.

Nyt mulla on jo kiire kohta töihin, joten palaillaan taas huomenissa! 


Keynotes for the look

Essence pigment 05 Star Dust
Urban Decay Moondust eyeshadow Moonspoon
Urban Decay Naked eyeshadow palette shades Creep, Virgin
Essence Super Precise liquid liner
Lenilash fakelashes #130
6 kommenttia:

 1. Mietin pari kertaa, että kommentoinko vai en, mutta päätin sitten kommentoida. Meikkisi on kaunis ja hiukset myös. Jos postauksen otsikko olisi ollut jotain muuta, en olisi reagoinut. Nyt nousi niskakarvat pystyyn. On aika riskaabelia puhua ghetto girleistä. No onneksi ei kuitenkaan olla Amerikassa. Siellä varmaan saisit paskamyrskyn niskaasi tuollaisella otsikolla. (Sitä paitsi missä vaiheessa Destiny's Child on ollut ghettoa?) Älä käsitä mua väärin. En ole mikään kukkahattutäti, jolle poliittinen korrektius on henki ja elämä. Pointtini on se, että näin nimetyt postaukset vain edistävät rasismia ja ennakkoluuloja. Mä en ainakaan tiennyt, että tuollaiset hiukset ja meikki on jotenkin ghettoa... Tuleeko seuraavaksi That inner black face-postaus?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otsikko ja sen poliittinen piilomerkiys lienee aika subjektiivista tässä tapauksessa. Sanaa ghetto, sen edustamaa tyylisuuntausta tai mitään muutakaan ei tässä tapauksessa esitetä herjaavassa tai halventavassa valossa. Lookki on saanut inspiraationsa siitä ja siinä on yhdistetty eri poimintoja katutyyleistä.

   Poista
  2. Ymmärrän mitä ajat takaa. Tämä aihe vain osui ja upposi henkilökohtaisesti. Kaikkeen voi sanoa, että tätä ei ole tehty loukkaavalla tavalla. Se ei silti tarkoita etteikö se voisi olla loukkaavaa. Ghetto girl on tässä yhteydessä aika mauton ilmaisu. Oletko lukenut Urban Dictionarysta ghetto girlin määritelmän? Mielestäni termi on aika loukkaava. Mulle otsikosta tuli mieleen sellainen etuoikeutettu (valkoihoinen) tyttö lähtee huvin vuoksi slummailemaan. "Heitetääs maanantain kunniaksi vähän ghettoo". Sulle ghetto on tyylisuuntaus, valitettavan monille ei. Pahoittelen black face ja rasismi-kommentteja, jotka olivat turhan kärjistettyjä, mutta toivottavasti tajusit pointtini. Peace.

   Poista
  3. Otsikoinnilla ei ollut tarkoitus loukata ketään eikä mauttomasti korostaa yllä mainitsemaasi asiaa. Olen itseasiassa lukenut kyseisen määritelmän ja mielestäni se on loukkaava, itse en vain lähestynyt asiaa kyseisellä negatiivisella saatika loukkaavalla tavalla. Aivan samoin kuten monet aihetta sivuavat musavideot ja elokuvatkin ghetto girlit ja ghetto tyylin esittävät; ghetto girl on rohkea ja itsevarma nainen, joka kantaa itsensä ylpeänä - tyyli, meikki ja hiukset ovat näyttäviä jne. Totta kai edellämainitut ovat siloteltuja versiota tosielämästä, mutta onko se huono asia, jos kyseisestä termistä tulee tyylistä puhuttaessa positiivisia juttuja mieleen, joista inspiroitua. Sanan takana on paljon muutakin ja paljon ei niin hyvää, mutta kuten mitä tahansa termiä, voi tätäkin tulkita monella tapaa. Ymmärrän, jos tämä kolahti sinuun henkilökohtaisella tasolla ja totta kai asioista voi loukkaantua, jos se on itselle arka aihe. Tässä tapauksessa on mielestäni kuitenkin hieman kaukaa haettua yhdistää selkeästi tyyliseikkoja sivuavaan postaukseen että valkoihoinen tyttö lähtee nyt slummailemaan. Ghetto edustaa ymmärtääkseni kuitenkin myös tyylisuuntausta ja pointtinahan on se, että tässä enemmänkin ihannoidaan näyttävää ja rohkeaa katutyyliä. Kiitos rakentavasta kommentoinnista.

   Poista
 2. Kyllä piristää maanantaita! :) Mä rakastan laineita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laineet on kyllä super kivat! :)

   Poista