5.2.2017

RIMMEL SPRING 2017 - MEIKINKIINNITYSSUIHKETTA JA MASCARAA

Sain jokunen aika sitten postissa Rimmelin uutuuksia. Eniten olin innoissani uudesta meikinkiinnityssuihkeesta. Pikkuhiljaa niitä on alkanut nyt ilmestymään myös edullisemmille merkeille ja ennen kaikkea rantautumaan myös Suomeen, mikä on todella kiva juttu. 


Suihkeen lisäksi testattavaksi sain myös uudet maskarat normaalina ja vedenkestävänä, eyelinerin sekä puuterin. Uutuuksista löytyi niin hyviä tuotteita kuin yksi hieman kummastustakin herättävä tuote, osaatko jo arvata mikä se on? 

Jännityksen tiivistyessä voidaan ensin aloittaa tällä mun ehdottomalla suosikilla, eli uudella settarilla. #Insta -sarjasta mulla on entuudestaan käytössä primeri, josta olen tykännyt todella paljon. Tämä #Insta Fix&Go 2 in 1 Primer & Setting Spray on sekä primeri että meikinkiinnityssuihke. Itse olen käyttänyt tätä vain viimeistelyyn, joten toistaiseksi en osaa meikin pohjustusominaisuuksista sanoa. 

Pumppumekanismi toimii hyvin ja suihke tulee tasaisesti rikkomatta meikkipohjaa. Suihke ei ole kuitenkaan yhtä mistimäinen kuin esimerkiksi Urban Decayn kiinnityssuihkeissa, mutta ei kuitenkaan ole millään lailla epätasainen tai epämiellyttävä. Suihke tulee vähän kapeammalla alalla kuin edellämainitussa UD:n suihkeessa.

Suihke pitää meikin kyllä paikallaan, mutta kiiltoa se ei meikäläisellä millään lailla ehkäise, joten puuteria joutuu kasvoilla käyttämään useammin. Arkimeikin kiinnitykseen tämä toimii aivan passelisti, pitää vielä kokeilla miten tämä toimisi primerina.

Tuote on öljytön ja sisältää kurkku-uutetta, joka auttaa meikkiä pysymään freshinä koko päivän. Suihke lupaa kahdeksan tunnin pidon. Tuotteen hinta on suunnilleen 10,90 € riippuen ostopaikasta. Kokoa pullolla on 100 ml.


Toinen mielekäs tuote oli tämä puuteri. Clear Complexion puuteri on väritön kivipuuteri, joka jättää ihon mattapintaiseksi. Tuote sisältää PureSkin-yhdistettä, joka auttaa ehkäisemään epäpuhtauksien muodostumista iholle.

Puuteri kyllä pitää yllättävän hyvin kiillon poissa koko päivän myös tällaisella öljyisellä iholla. Iho tuntuu ja näyttää ihanan mattaiselta nenänaluetta lukuunottamatta, mutta sitä nyt ei voi edes laskea mukaan, on se sen verran öljyinen!

Puuterin hinta on 7,90 € ja pakkauksesta löytyy tuotetta 16 gramman edestä. Sävyjä on yksi 021 Transparent, eli toisin sanoen yksi väritön kaikille sopiva vaihtoehto.


Ripsivärien arviointi on mulle aina ollut aika haastavaa. Oon huomannut että olen niiden arvioinnissa melkoinen noviisi, enkä ole ollut hirveän kriittiinen. Oon melko vähään tyytyväinen, sillä käytössä on melkein aina irtoripset ja mulla harvemmin ripsarit valuu tai ripset eivät pysy taivutettuina.

Kuitenkin, Rimmeliltä tuli kaksi uutta Scandaleyes Reloaded ripsiväriä niin normaalina kuin vedenkestävänäkin versiona. Maskara lupaa antaa pitkäkestoista tuuheutta ilman paakkuja. Massassa on mukana niin sanottu Extreme Wear -yhdiste, joka nimenomaan on avain nopeaan ja näyttävän tuuheaan lopputulokseen. Koostumuksen tulisi kestää hikeä ja kosteutta 24 tuntia varisematta. Mascara on kuitenkin helposti poistettavissa lämpimällä vedellä ilman silmämeikinpoistoainetta.

Itselläni mascara ei ole valunut eikä paakkuja ole näkynyt, mutta tuosta 24 tunnista en mene nyt antamaan omakohtaista statementtia. Kuka on samat mascarat silmissä 24 tuntia noin niinkun normiarjessa (jos ei satunnaista biletystä tai festareita lasketa?)?!

Se, mikä itselleni toi haasteita ripsivärien käytössä oli harja. Harja oli todella todella tuhti ja senpä takia olikin vähän vaikeuksia saada mascara levitettyä huolellisesti tyvestä kärkeen asti sotkematta. Lopputulos oli eritelty, mutta taivutus ei ehkä tullut aivan oikeuksiinsa tämän mallisen harjan kanssa. Voi olla, että suorien pitkien ripsen kanssa voi tämä tuoda hieman haasteita. 

Alla vielä havainnollistava kuva harjan suuruudesta. Vieressä vasemmalla siis Duroyn standardikokoinen kulma/ripsiharja.


Oranssi pakkaus on vesiliukoinen ripsiväri, sininen puolestaan vedenkestävän. Hintaa ripsiväreillä on suunnilleen 11,50€ ja tavaraa pakkauksessa on 12 milliä.


Viimeisenä sitten tämä paljon hämmennystä aiheuttanut Scandaleyes Bold Liquid Liner. Tuotteesta puhutaan silmänrajaustussina, mutta itse miellän sen tavalliseksi lineriksi, koska se kuitenkin on dipattava. 

Tuote oli todella haastava, enkä saanut sillä mitenkään nättiä ja tasaista jälkeä aikaan. Syynä tähän oli outo pallokärki, jolla oli mahdoton saada tasaista ja skarppia rajaa. Siiven teko oli todella vaikeaa ja vaikka sen periaatteessa sai, ei pienien epätasaisuuksien korjailuun tuo sivellinosa kyllä taipunut. Mulle ei aivan auennut, että mikä tämän kärjen muotoilun funktio on, ehkä en vain osaa käyttää sitä ja olen niin fakkiutunut siveltimiin ja pienikärkisiin linereihin. Jos jollakulla on vinkkejä ja onnistumisen kokemuksia kyseisen tuotteen kanssa niin let me know!

Tuotekuvauksessa pallonmuotoista kärkeä kommentoidaan näin: "Erikoismuotoillun silmänrajaustussin pyöreän, pallonmutoisen kärjen avulla on helppo luoda rajaukseen tarkkoja graafisia muotoja ja kauniin kaarevia ja kissamaisia rajauksia." Valitettavasti en itse saanut tällä aikaan edes suoraa viivaa, saatika mitään graafista.

Tuote lupaa olla vedenkestävä, runsaspigmenttinen sekä kestää jopa 24 tuntia. Tuote kyllä pysyy hyvin eikä leviä, mutta pigmentti ei ole mielestäni läheskään yhtä runsas kuin esimerkiksi vielä halvemmassa hintaluokassa olevan Essencen liquid linerin. Lopputulokseltaan tuote ei ole matta vaan kiiltävä, kuten se lupaakin olla.

Hintaa tuotteella on suunnilleen 8,50€ ja kokoa 2,5 milliä. *products gifted as pr-samples

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva kuulla, että Rimmeliltäkin on tullut meikinkiinnityssuihke, jess:) Hyvä, että on valinnanvaraa jo markettienkin meikkihyllyillä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ei ole enää pelkästään luksusmerkkien etuoikeus ;)

      Poista