5.2.2017

PAHIN IHONHOITOSYNTI JA NIVEA-ARVONNAN VOITTAJA

Ensinnäkin, kiitos kaikille Nivea-postaukseen kommentoijille! En ole ikinä blogiurani aikana saanut tällaista määrää kommentteja ja kiitoksia, että oikeasti kirjoittelitte enemmänkin teidän synneistänne, sieltä löytyi paljon vertaistukea :D. Vastasinkin teille kaikille. Postauksen ja kommentit voi käydä lukemassa täältä!

Pahin ihonhoitosynti oli selkeä - meikit kasvoilla nukkuminen! Jokaikinen on varmasti tähän syyllistynyt ja on todella oivallista, että tämä kävi ilmi juurikin Nivean uusia misellivesiä käsitelleessä postauksessa. Sillä tämän tuotteen myötä ei ihonpuhdistus enää helpommaksi muutu! Muistaa vain ennen juhlimaan lähtemistä jättää yöpöydälle pari vanulappua ja misellivesipullon ja meikit voi näppärästi puhdistaa jo sängyssä maaten.

Toinen helpottava tekijä meikkien puhdistukseen, jonka olen itselläni huomannut toimivaksi, on se, että puhdistaa kasvot pian kotiin tulon jälkeen. Kun illalla kotiutuu päivän viimeisistä menoista, niin samantien kasvopesulle. Kasvot tulee puhdistettua huolellisemmin ja aikaa jää mahdollisille kuorinnoille ja naamioille.

No kuka sitten oli onnettaren suosikki tällä kertaa? Nivean ihana tuotepaketti osui tällä kertaa nimimerkille Riiti! Onneksi olkoon! Laitatko minulle sähköpostia osoitteeseen info(at)laurasalo.fi niin saadaan sinulle lähtemään tuo ihana palkinto.

Kiitoksia kaikille osallistujille! :) Katsotaan milloin seuraavan kerran olisi täälä blogissa jotain kivaa arvontaa ;)

1 kommentti:

  1. Ihanaa, kiitos :) Laitoin sinulle postia
    -Riiti-

    VastaaPoista