15.2.2017

IT'S SPRING! - ISADORAN UUDET HEMPEÄT KEVÄTUUTUUDET


Meitä on viime päivinä hemmotellut mitä ihanin kevätsää. Auringonpaisteen ja lintujen laulun lisäksi kevään tulon voi huomata myös kauppojen hyllyillä. Meikkibrändit lanseeraavat mitä ihanampia keväisiä kokoelmia, IsaDora mukaan lukien, jonka tuotteita sainkin nyt testattavaksi.

Kokoelmasta löytyy luomiväripaletti, kaksi poskipunaa, automaattiset kulmakynät, eye lifter kynä, mascara, mattaiset liquid lipstickit sekä kynsilakat. Tästä setistä aivan ehdottomiksi lemppareikseni nousi heti tuo highlight kynä, poskipunat ja kulmakynät. Setissä ei mielestäni ollut yhtäkään laadullista hutia, mutta esimerkiksi nestemäiset huulipunat eivät olleet ehkä ihan sieltä pysyvimmästä päästä, vaikka laatu muuten olikin ihana.


Eye Sculptor Bar Highlight & Contour luomiväripaletista löytyy viisi maanläheistä eri ruskean sävyä. Sävyn nimi on 20 Nude Sculpt. Paletin takapuolelta löytyy vielä ohjeet miten paletin sävyjä on tarkoitus käyttää silmämeikkiä tehdessä. Näppärä vinkki vasta-alkajalle tai niille, joilla paleteista herkimmin kuluu vain tietyt sävyt.

Vaalea kevyesti helmiäinen iso nappi on täydellinen highlight sävy tai basic koko luomen sävy. Kolme ruskean sävyä ovat mattaisempia kun taas oikealla reunassa oleva vaalea on todella hohtava. Pigmentti swatcheissa on hieman huonompi kuin luomelle levitettynä. Haastavin häivytettävä oli tumman ruskea, aavistuksen luumuun taittava sävy.


En ole varma paletin hinnasta, mutta aiemmat vastaava paletit ovat liikkuuneet sielä 14-15 euron paikkeilla. Kaiki puolin näppärä perus paletti hyvällä hinta-laatu-suhteella.


Toinen silmämeikkituote on tämä  Flashing Volume ripsiväri, josta tuli yks mun suosikkiripsareista kertaheitolla. Ripsarin pieni harja on mun makuun ihan super ja myöskin mascaran koostumus on riittävään nestemäinen, muttei kuitenkaan liian juokseva.


Ripsiväriä saa myös kerrostettua todella helposti ilman klimppejä tai menettämättä ripsien taivutusta. Harvoin innostun ripsiväreistä, vaikka niitä päivittäin käytänkin, mutta tämä menee kyllä kerta heitolla omaan top kolmoseen!


Kasvotuotteista löytyvät nämä kaksi ihanan sävyistä poskipunaa. Sävyt ovat 53 Coral Glow ja 61 Cool Pink . Pinkimpi poskipuna on todella hohtava joten maltillisen highlightin suosijalle ei enää erikseen korostuspuuteria tarvita. Myös persikkaisempi sävy on hohtava, mutta omaan silmääni aavistuksen hillitymmällä tavalla.


Molempien poskipunien pigmentti on läpikuultava ja kevyt. Sävyjä kuitenkin voi kerrostaa näyttävämmän ja syvemmän sävyn saavuttamiseksi. Tämä on hyvä valinta maltilliselle poskipunan käyttäjälle, sillä yhdellä levityskerralla ei tule pelleposkia.


Kulmatuotteista löytyvät automaattiset kulmakynät kolmessa sävyssä sekä korostuskynä. Kulmakynien sävyt ovat todella hyvät, sillä valikoimassa olevat ruskeat eivät oli liian punertavia. Paljon löytyy eri ruskeansävyisiä kulmakyniä, mutta suurin osa ovat todella punertavia tai tummia. Sävy kynissä ovat Taupe, Medium Brown sekä Dark Brown.


Kynän kärki on todella tarkka ja riittävän napakka, muttei kuitenkaan liian terävä tai kuiva. Pigmentti irtoaa hyvin ja kynällä on nopea piirtää myös tällaisia alikehittyneitä kulmakarvoja. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuote, jos etsit edukkaampaa automaattikynää kulmille.


Toinen kulmatuote on kaksipäinen korostuskynä, josta toisesta päästä löytyy mattainen kynä ja toisesta helmiäinen. Erityisesti käytössä on ollut tuo intensiivisempi ja peittävämpi mattainen pää, jolla olen skarpannut kulmakarvan alareunan.


Helmiäinen pää on näppärä myös silmän sisäkulman, amorinkaaren ja nenänpään korostamiseen. Itse en huommanut eroa esimerkiksi Essencen kynään, mutta kyllä tuo mattainen pää vie pointsit IsaDoralle.


Huulituotteiden saralla ei varsinaisesti ollut yllättävää, että uutuudet olivat nestemäisiä mattahuulipunia. Sävyt 07 Dolce Rose ja 11 Cool Mauve ovat todella ihania yleispäteviä nuden sävyjä, joista toinen on korallipohjaisempi ja toinen enemmän violettipohjainen nude. Sävyt sointuvat hyvin yksyhteen poskipunien kanssa.


Puna todella kuivui mataksi ja oli miellyttävä levittää. Meikkiä tehdessä punaa oli helppo kerrostaa ennen kuin se kuivui. Työstöaikaa oli sopivasti eikä vanha kerros lähtenyt rullaamaan uuden alla. Kuitenkin puna kului kiitettävästi pois syömisen yhteydessä ja tämän jälkeen se oli todella vaikea korjata poistamatta vanhoja punan jäämiä.


Tuote on hyvä ja näyttää kuvissa todella hyvältä, mutta yhden saatika kolmen ruokalajin illallista se ei valitettavasti kestä. Tai ainakin allekirjoittaneella puna ei pysynyt siistinä kun pääsin eteen kannetun hampparin kimppuun.


Viimeisenä nämä uudet kynsilakat. Näitä en ole vielä ehtinyt testata, sillä mulla on edelleen menossa vieroitusohjelma rakennekynsistä ja yritän saada nämä elvytettyä sen kuntoisiksi, että näitä edes kehtaisi lakata.

Lakoissa toistuu samat sävyt kuin poskipunissa ja huulimeikeissä. Oikeanpuoleinen korallinen lakka sisältää myös kultaista helmiäistä, toisessa on enemmänkin creamy tyyppinen lopputulos. Lakat vasemmalta oikealle ovat 545 Dolce Rose, 211 Matt Top Coat ja 546 Cool Mauve.


*products are gifted as pr-samples

2 kommenttia:

  1. Isadoran kevät on kyllä yksi kauneimmista kevätkokoelmistani mielestäni tänä vuonna. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on kyllä vaikka mitä ihania tuotteita! :)

      Poista