11.1.2017

TIMMA - HIUSKRIISINHALLINTAA VAIN PARILLA KLIKKAUKSELLA


Tiiättekö kun joku päivä vaan katotte kunnolla omaa tukkaa ja tajuutte että se on hirvee ja asia pitää korjata heti. Ei riitä että varaa asap kampaaja-ajan ja saa sen jonnekin parin viikon päähän vaan se pitäisi saada nyt heti. Koska hiusten nykytilanne yllätti sut aivan täysin ilman mitään varoitusta. Se kymmenen sentin juurikasvu nimittäin todella voi ilmestyä yhdessä yössä. Onneksi hyvät ihmiset tähän on ratkaisu! Monelle saattaakin jo Timma olla ihan tuttu juttu, mutta ne joille ei niin nyt kuulolla! Kuvituksena muuten kuvia taannoisesta Timman ratkiriemukkaasta PR-tilaisuudesta. Yrityksen takana on siis nuori äijäporukka, jotka ovat erilaisten mutkien kautta päätyneet samaan firmaan.


Timma on palvelu, jossa on laajasti koottu ympäri Suomen ensisijaisesti kampaamoja, mutta myös kauneushoitoloita sekä hierontapaikkoja saman sovelluksen ääreen. Ajatuksena on, että samasta paikasta voit vaivattomasti tsekata kaikki vapaat ajat esimerkiksi eri kampaamoissa omaan tarpeeseen ja ajankohtaan sopivaksi.

Ei tarvitse enää vetää epätoivoista soittorinkiä vapaan kampaaja-ajan perässä, koska oma kotivärjäys menikin mönkään. Valitset vain kaupungin, halutun palvelun ja päivän ja sulle tulee nenän eteen saman tien listaus kaikista vapaista ajoista hintoineen. Varattu aika maksetaan jo etukäteen itse varauksen yhteydessä, joten kampaajalle mennessä voi vain nauttia eikä tarvi hikoilla penkkiä märäksi murehtien värjäyksen hintaa.


Sain kyseiseen palveluun muhkean lahjakortin eikä mennyt aikaakaan kun jo varasin hetkittäisen hiusturhautumisen yhteydessä ajan väriin ja leikkaukseen. Tämä oli kyllä ultimaattinen testi palvelun toimivuudesta, joustavuudesta sekä luotettavuudesta, sillä varasin kampaaja-ajan sunnuntai-iltana yhdeksän ja kymmenen välillä valiten ajankohdaksi maanantaiaamun aikaisimman vapaan ajan.
Siinä illalla kyllä kävi mielessä että ehtiiköhän tieto kampaajalle ajoissa, mutta kaikki meni nappiin! 

Maksoin helahoidon etukäteen, sain vahvistusviestin ja that's it. Samaan aikaan myös kampaajalle menee viesti varatusta ajasta. Ihan super näppärää! Suosittelen kyllä kokeilemaan kyseistä palvelua (www.timma.fi). Palvelusta löytyy myös simppeli mobiilisovellus. Tää on kätevä lomareisulla uudessta kaupungissa, jos iskee hiuskriisi kesken loman!

Mä tosiaan varasin aikani Revolution Hairin Rosalle ja tarkoitus oli siis viimeinkin luopua jo kauan sitten elähtäneestä harmaasta. Vähän kuumotteli, että millainen väri sieltä tulee kun aletaan blondaamaan siniharmaata tukkaa. Lopputulos oli enemmän kuin mitä uskalsi toivoa ja tähän mennessä sitä ollaan jo totuteltu blondina oloon parisen kuukautta. 

Voin siis todella lämpimästi suositella niin Timmaa, Revolution Hairia kuin Rosaakin tekijänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti