5.1.2017

PICTORIAL FOR CLASSIC NUDE LOOK - KUVATUTORIAALI KLASSISEEN NUDELOOKKIINKuvasin pienen kuvatutoriaalin täälä aiemmin nähdystä meikkilookista ja tässäpä se nyt on sitten step-by-step. Lookki on simppeli nukemeikki, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Tätä on helppo muunnella esim glitterilla, värikkäällä rajauksella tai tehdä hillitymmän jättämällä vaikka siipirajauksen pois.


1. Primerin jälkeen levitetään koko luomelle vaalea mattainen sävy joka toimii pohjasävynä sekä helpottaa muiden sävyjen häivyttämistä. Tähän toimii hyvin mikä tahansa sivellin. Itse tykkään käyttää isoa flättiä sivellintä.

2. Luomivaon kevyt varjostus sisänurkasta ulkonurkkaan löysähköllä kärkeä kohti kapenevalla häivytyssiveltimellä antaa mallin meikille. Tällä tavoin on helppo myös määrittää kuinka korkealle luomiväri nousee. Näppärä vinkki on tehdä tämä silmä auki katse suoraan eteenpäin peiliin, tällöin saa muotovarjolle oikean kohdan.

3. Seuraavaksi otetaan pari astetta tummempi ruskea mattasävy, jolla tummennetaan silmän uloin kolmannes. Tässä toimii hyvin sama tekniikka kuin kohdassa kaksikin.

4. Kun varjostukset on tehty, levitetään koko liikkuvalle luomelle kultainen hohtava luomiväri (heh, vai onkos sitä mattaista kullan sävyä...). Tähän hommaan sopii hyvin joko jämäkämpi tai löysempi shader brush, itse käytin flättiä sivellintä.

5. Jotta meikkiin saadaan vielä lisää syvyyttä, lisätään ulkonurkkaan tummaa ruskeaa helmiäistä. Sama sävy viedään myös alaluomen uloimpaan kolmannekseen. Tähän käytin jämäkämpää smudger brushia ja häivyttelin toisessa ja kolmannessa kohdassa käytetyllä siveltimellä.

6. Alarajaukseen levitetty tumma häivytetään silmän sisänurkkaan asti vaaleamma kuparin sävyllä. Tähän käy mikä tahansa näppärän kokoinen sivellin. Itselläni oli tässä käytössä poikkeuksellisesti hoikka flätti sivellin, jolla tulee hieman napakampaa jälkeä.

7. Kun luomivärit ovat mintissä ja siipirajaus tehty viimeistellään luomivärien osuus vaalealla helmiäisellä kulmaluulla. Shader brush on tähän näppärä. Itse levitän värin koko kulmakarvan mitalta, sillä kyllähän se kulmaluu sieltä saa korostua!

8.Viimeistellään lookki ripsarilla ja laitetaan halutessaan myös irtoripset. Irtoripset ei oo pakollinen, mutta itse oon nykyään niin retkahtanu niihin, että käytän niitä järjestään joka päivä!

9. Sitten ollaankin valmiita. Ja tosiaan, halutessaan voi meikkiin lisätä vielä vaikka glitteriä liikkuvalle luomelle tai jotain aksenttisävyä sisänurkkaan. Options are unlimited.Tämmönen lookki tällä kertaa, miltäs vaikutti? Onko sulla jotain salaisia meikkikikkoja, joita käytät sun meikkirutiineissa?

2 kommenttia:

 1. Erinomainen kuvatutoriaali:) Mulle on aina ollut (no, toivottavasti ei kohta enää) vähän epäselvää missä järjestyksessä mitäkin sävyä olisi hyvä laittaa luomille. Tämmöiset kuvakollaasit on todella hyviä tällaisella tumpulalle kuin meikäläinen.
  Upea meikki, tuo kullansävy antaa kiva säväyksen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Eli ehdottomasti teen siis vastaavia lisää! :) Tää on simppeli tapa tehdä ja sitten vain vaihdella sävyjä mielen mukaan :)

   Poista