15.1.2017

NYX COSMIC METALS LIP CREAMS - KOSMISIA METTALINSÄVYJÄ RÄVÄKÄMMÄLLEKIN MEIKKAAJALLE


Sain ennen joulua testattavaksi NYXin ihania metallinhohtoisia huulituotteita ja nyt viimeinkin pääsin niihin kunnolla käsiksi. Sävyvalikoima on laaja ja olin erittäin mielissäni, kun paketista kuoriutui hieman erikoisempia säyvyjä.

Olen tykännyt todella paljon NYXin eri huulituotteista, eivätkä nämä Cosmic Metals Lip Creamit tee poikkeusta. Koostumus on ihanan voidemainen eikä lainkaan tahmea ja pysyvyys on todella hyvä. Swatch-kuvissa en käyttänyt huultenrajauskynää, mutta esimerkiksi iltameikissä kyllä ehdottomasti suosin alla kynää. Huulen reunat saa vielä paremmin skarpattu.


Hintaa punilla on 9,90 euroa eli täysin kohtuullinen hinta tämän laatuluokan tuotteesta ja niitä löytyy ainakin Helsingin keskustan Stockmannilta. Sävyjä on yhteensä kaksitoista, joista suurin osa on eri sinisen, vihreän ja violetin sävyjä. Toisin sanoen kylmiä sävyjä löytyy paljon, poikkeuksena sitten kirkkaan oranssi.


Itselläni ovat sävyt Solar Energy, Extraterrestrial, Celestial StarOut of This World, Electromagnetic, Comet's Tail ja Galactic. Punien lisäksi sain testiin myös NYXin ihania Face and body -glittereitä sävyissä Red, Violet, Teal ja Gunmetal.


Electromagnetic on sinertävän vihreä petrolin sävy, jolle kuva ei jostain syystä nyt täysin tee oikeutta..

Out of This World on kylmän vihreä sävy. Tähän sävyyn olin jo aiemmin iskenyt silmäni ja näitä löytyykin nyt meikäläiseltä kaksikin kappaletta.


Comet's Tail on vaalean sininen mermaid-sävy. Tällä ja alla olevalla Celestial Starilla saisi muuten todella makeen ombe-lookin.


Celestial Star on kirkas royalin sininen sävy, joka todella tuo meikkilookkiin näyttävää statementtia. Love it!


Galactic on kylmän harmaa sävy, jonka voidaan sanoa olevan aavistuksen monikäyttöisempi sävy. Sopisi hyvin esimerkiksi todella tumman huulipunan päälle!


Extraterrestrial on murrettu kellertävän vihreä sävy, joka sävy oli aika matchy matchy mun silmien värin kanssa. Voisi yhdistää hyvin ruosteen sävyisen silmämeikin kanssa...


Solar Energy on kirkkaan oranssi sävy, joka onkin jo lähempänä perinteisiä punan sävyjä. Tämmöisellä kalpeanaamalla oranssit huulipunat saattaisivat kaivata aavistuksen päivetystä kasvoille. Onneksi sitäkin saa purkista.


Tässä alla on sävy Solar Energy ja päällä punainen glitteri. Glitteriä sai taputella ja kerrostella melkoisen paljon tasaisen lopputulosen saamiseksi. Mielestäni punainen oli näistä haastavin levitettävä jostain syystä. Näppärin keino levittää glitter oli sormin, sivellin tuntui irrottavan osan juuri laitetusta glitteristä.


Tähän huulimeikkiin käytin ylähuulessa Electromagneticia ja päällä Teal sävyistä glitteriä. Alahuulella Galactic-puna ja päällä Gunmetal-glitteri.


Vasemmalta oikealle punat Solar Energy, Celestial Star, Comet's Tail, Electromagnetic, Out of This World, Extraterrestrial ja Galactic. Omia suosikkejani ovat ehdottomasti Celestial Star, Out of This World sekä Galactic. Ja ehkä myös Electromagnetic. Okei tykkään niistä kaikista!

Allaolevat glitterit vasemmalta oikealle ovat Teal, Gunmetal, Violet ja Red. Näistä ehdoton suosikkini on Violet, jota voisin ripotella suut ja silmät täyteen.


Products gifted by importer. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti