24.1.2017

MANIFESTI HELPON JA PERUSTEELLISEN IHONHOIDON PUOLESTA SEKÄ ARVONTA - YHTEISTYÖSSÄ NIVEAN KANSSA

 

Mun blogin puolella näkyy paljon meikkijuttuja ja erilaisia lookkeja, mutta ihonhoito on jäänyt joissain määrin vähemmälle. Se ei lainkaan tarkoita sitä, etten olisi fanaattinen ihonpuunaaja, päinvastoin. Rakastan ihonhoitoa ja mielelläni haalin ympärilleni purkkeja ja purnukoita, niin täsmätuotteita kuin ihon hoidon hybridejäkin. Siispä tämä NIVEAn kamppanja, jossa saan olla mukana, tuli todella hyvään saumaan. Luvassa on siis manifesti helpon ja tehokkaan ihonhoidon puolesta.

Siitä on jo tovi kun misellivedet mullistivat monen naisen ja miehen ihonhoitorutiinin. Helppo ilman huuhtelua tehtävä puhdistus. Nyt NIVEA on vienyt niin sanotut puhdistusvedet aivan uudelle tasolle. Uusissa 3-in-1 -puhdistusvesissä yhdistyy kolme ihon puhdistuksen tärkeintä vaihetta: meikinpoisto, ihonpuhdistus sekä kosteutus. Käytännössä tuote poistaa silmämeikin, kasvomeikin sekä iholle päivän aikana muuten kerääntyneen lian (ilmassa olevia saasteita, hiki). Perusteellisen puhdistuksen antava puhdistuvesi myös edesauttaa kosteuttavien tuotteiden imeytymistä ihoon.


Tästä multituotteesta löytyy kolme eri ihotyypeille soveltuvaa versiota, eli varmasti jokaisen tarpeisiin löytyy sopiva tuote. Talvikaudelle ehdoton valintani on manteliöljyä sisältävä Gentle Caring Micellar Water.  Manteliöljyn ansiosta muut kosteuttavat ainesosat imeytyvät entistä paremmin, jolloin iho jää joustavaksi ja pehmeäksi.

Vaikka itsellä on todella öljyinen iho, olen todennut tämän kuivan ihon version sopivan mulle paremmin kuin hyvin. Tuote tulikin toden teolla testattua pakkasten ja kiitettävän flunssan aikaan. Sairastaessa kroppa vaan tuntuu kuivuvan ja näkyyhän se ihossa. Tähän päälle vielä pakkaset ja kylmä viima niin avot. Iho on kuitenkin edelleen hyvässä kunnossa ja kimmoisan tuntuinen ja olen käytännössä käyttänyt vain tätä misellivettä ja seerumia!


Tässä kohtaa lienee paikallaan myös korostaa tuotteen näppäryyttä. Puhdistusvesi on tarkoitettu käytettäväksi aamuin illoin ilman huuhtelua ja ilman kasvovettä. Muutamaa sairaspäivää viettäessä ei mielessä ensimmäisenä yleensä ole se ihon puhdistus ja hoito. Näppärästi se kuitenkin nyt onnistuu vain yhdellä tuotteella, jota ei tarvitse edes huuhdella. Ei tule laiminlyötä sitä ihon puhdistusta eikä kosteutusta edes pahimman flunssan kourissa!

Sarjasta löytyy myös niin sanottu normaalin ihon versio eli Refreshing Micellar Water. Tämä puolestaan sisältää E-vitamiinia, joka virkistää ihosolujen uusitumista. Tämä sopii hyvin myös rasvaisemmalle iholle ja on näppärä perusputsari myös esimerkiksi meikkipakkiin.


Sensitive Micellar Water soveltuu herkälle iholle, myös couperoottiselle iholle. Hellävaraisen puhdistuksen takaavat kaksi aktiivista ainesosaa; dekspantenol, joka on B-vitamiinin johdannainen sekä viinirypäleensiemenöljy. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos olet herkkäihoinen ja tähän asti vältellyt misellivesiä niiden ei niin kosteuttavan ja ei ihoa hellivän lopputuloksen vuoksi. Tämä nimittäin tekee molemmat kunnon puhdistuksen lisäksi.


Kaikilla puhdistusvesillä voi siis puhdistaa myös meikit. Itse olen saanut tällä lähtemään niin vedenkestävät ripsarit kuin mattaiset huulipunatkin. Se mikä mua ilahdutti suuresti oli se, kun ensimmäisten kokeilukertojen jälkeen pyyhin ihon varmuuden vuoksi vielä kasvovedellä nähdäkseni jääkö vanulappuun meikin jäämiä. Ei jäänyt! 

Monelle voi varmasti tuntua etäiseltä ajatus siitä, ettei huuhtele kasvoja lainkaan ihoa puhdistaessa. Senpä takia NIVEAlta löytyy myös tehokas mutta silti hellävarainen kuorinta  Skin Refining Scrub, jota voi käyttää useammankin kerran viikkoon. Tällöin ihon pinnalta tulee puhdistettua kuollut ihosolukko säännöllisesti, iho pysyy kirkkaana ja kosteuttavat tuotteet imeytyvät ihoon paremmin.

Vasemmalla kasvokuorinta ja oikealla yöseerumi. Seerumin koostumus on ihanan kevyt, sopii rasvaiselle nuorellekin iholle. Kuorinta on miellyttävän hellävarainen, mutta jättää kuitenkin ihon pinnan kirkkaaksi, pehmeäksi ja tasaiseksi.
 
Lisää kosteutusta pelkän 3-in-1-tuotteen lisäksi voi hakea merkin Cellular Perfect Skin -sarjasta, jonka NIVEAon nyt tuonut kauppoihin. Linjasta löytyy yöseerumi, päivävoide sekä valokynäefektiä antava silmänympärysvoide. Sarjan tuotteet ensisijaisesti tasapainottavat ihoa ja ennaltaehkäisevät maksaläisikien syntyä sekä vaalentavat jo syntyneitä tummumia. Vaikuttava ainesosa tuotteissa on Lumicinol.

 Kuvassa vasemmalla päivävoide ja oikealla silmänympärysvoide. Molemmissa on kevyt sävy joka tasoittaa ihoan sävyä. Kasvokuvissa olen puhdistanut ihon Gentle Caring misellivedellä jonka jälkeen levittänyt kasvoille päivävoiteen ja silmänalusille sy-voiteen. Todella kaunis ja fressi lopputulos!

Miksi siis käyttää NIVEAn uusia 3-in-1 misellivesiä? Nämä puhdistusvedet sopivat hyvin myös laiskemmalle meikinpesijälle. Pitkän päivän päätteeksi tekee mieli vain istahtaa sohvalle ja ryömiä siitä suoraan sänkyyn. Ja tämähän onnistuu, nyt vain puhdistusvesi ja vanulaput siihen hollille ja puhdistat meikit näppärästi salkkareita katsoessa. 

Pitkäksi venähtäneiden jatkojen jälkeen omaan sänkyyn kaatuessa saattaa mielessä käydä vanhat meikit, joiden vierestä kirjaimellisesti heräät, kun ripsarit ja huulipunat löytyvät tyynyliinasta. Onneksi se samainen puhdistusvesipullo ja vanulaput odottavat sua yöpöydällä. Äkkiää meikit pois eikä tarvitse säikähtää omaa peilikuvaa aamulla!


NIVEAn misellivedet ovat itseasiassa olleet jo kauan osana mun puhdistusrituaalia. Normaalisti suosin kaksoispuhdistusta, mutta myöhäisinä iltoina ja meikittöminä päivinä olen puhdistanut ihon ainoastaan näillä tuotteilla ja iho voi hyvin. Ei ole tukkoisia ihohuokosia, sameaa ihoa tai kuivuutta. Myös hintaluokka on tuotteille todella huokea. Misellivedet löytyvät 200 ja 400 millilitran koossa. Hintaluokka on pienemmällä pullolla 5,30€ ja isommalla 7,25€.

NIVEAlla on muuten parhaillaan menossa keräilykampanja: ostamalla 5 mitä tahansa NIVEA-tuotetta ja lataamalla kuvat kuiteista kisasivulle, voit valita yhden suosikkituotteistasi kaupan päälle. Kampanja on käynnissä 15.3. asti ja kisasivu löytyy täältä.

Uskon että varmasti teistä moni innostui tästä ultimaattisen helposta ihonhoitorutiinista! Nyt teistä jollakin on nimittäin myös mahdollisuus päästä testaamaan näitä tuotteita, sillä saan sekä omaksi että teidänkin iloksi arpoa yhden 60 euron arvoisen NIVEAn tuotepaketin! Ohjeet ovat simppelit: Jaa kommenttiosiossa oma ihonpuhdistussyntisi, eli milloin se kasvojen pesu on tuntunut ylivoimaisimmalta ja niimpä sitä on menty vanhoilla meikeillä nukkumaan? Arvonta-aikaa on ensiviikon maanantaihin 30.1 asti. Kilpailun säännöt löytyvät vielä tästä.

Yhteistyössä NIVEA

59 kommenttia:

 1. Kun olen ollut Super väsynyt ja vahingossa nukahtanut joko sohvalle tai sängylle, vaikka alun perin tarkoitus oli mennä vain lepäämään :D
  siniturunen@outlook.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, tämä kuulostaa todella tutulta! Siks oon ottanu tavaksi pestä meikit heti kun illalla tuun kaikkien menojen jälkeen kotiin :D

   Poista
 2. Joskus illan päätteeksi olen mennyt nukkumaan meikit ja piilarit naamassa, aamulla herätessä on silmiä kirveltänyt.
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans mascara tekee sen että silmät on aamulla kuivat ja turvoksissa! :P ei kiva!

   Poista
 3. Baarin jälkeen liian usein tulee nukahdettua meikit nassussa irtoripsien kera :D ja kaiken hyvän lisäksi joskus jopa samoilla meikeillä töihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidankin arvata kuka tämä kommentoija on, en tajuu kuinka voit olla aina niin freshin näkönen!

   Poista
 4. Kiva, että eri ihotyypeille on omat misellivetensä:)
  En ole vuosikymmeniin jättänyt kasvojen puhdistusta väliin, enkä ole ikinä mennyt nukkumaan meikit päällä. Kasvot ovat voineet jäädä vähän vähemmälle puunaamiselle viimeksi ehkä 1980-luvulla, kun lapset olivat pieniä:) Siitähän on siis ikuisuus, ja kuka niin vanhoja enää edes muistaa;) :)
  blooomxo at gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on varmasti monen kiireisen äidin pelastus! :) on kyllä ihailtavaa että pysyy tiukkana ja pesee meikit valtavan väsymyksenkin kourissa :D

   Poista
 5. Joskus baari illan jälkeen on saattanut unohtua... mutta meikinpuhdistus liinat on niin helppoja ja nopeita että tää paha tapa on vähentynyt! Nää uudet puhdistusvedet varmasti ajaa saman asian! emmikv95@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meikinpuhdistusliinat ärsyyttää tosi paljon ihoa ja silmiin tuntuu jäävän meikkiä vaikka kuinka paljon. Mutta noi misellivedet ajaa täysin saman asian! Mielestäni paremmin! :)

   Poista
 6. Silloin tällöin tulee nukahdettua sohvalle, jonka jälkeen kasvot jäävät pesemättä. Yöllä sitten saatan herätä silmien kutinaan, kun ripsivärit on silmässä. riiti81(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä inhottava fiilis, heti paljon nuutuneempi olokin kun herää vanhat meikit naamassa.

   Poista
 7. Silloin kun lapseni olivat pieniä ja yövalvomiset veivät veronsa, välillä ei kertakaikkiaan vaan jaksanut enää illalla edes miettiä omaa ihoa. Olispa siihen aikaan ollut näin helppo tapa puhdistaa...
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihan huippukeksintö kun miettii vauva/taaperoarkea eläviä, ei varmasti ole kaksivaiheiset puhdistukset ja monivaiheiset kosteutukset ekana mielessä.

   Poista
 8. Kerran nukahdin bileiden jälkeen, ja perustelin pesemättömyyttä sillä, että käytin mineraalimeikkejä :D. Tämä onkin ainoa kerta, kun nukuin meikit kasvoilla.
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla pahin on silmämeikki, jos se jää yöksi niin aamulla on todella tunkkainen olo ja silmiä kirvelee :D

   Poista
 9. Mä huolehdin nykyään tosi tarkkaan kasvojen jokailtaisesta puhdistuksesta, vaikka olisin kuinka väsynyt. Mulla on itseasiassa just käytössä Nivean misellivesi ja tykkään tosi paljon siitä. :) Joskus nuorempana oon jättänyt baari-iltojen jälkeen meikit naamaan yöksi. Siihen ei ole todellakaan kiva herätä aamulla! :D
  emmih96@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ihan sama! Nykyään aivan absurdi ajatus mennä nukkumaan meikit kasvoilla :D

   Poista
 10. Kun en käytä yleensä juurikaan meikkiä niin ei kauheaa vahinkoa tule vaikka ei aina iltaisin muistaisikaan puhdistaa ihoaan. Jos minulla on meikkivoidetta ja poskipunaa, yritän kyllä silloin puhdistaa ne pois nukkumaan mennessä. Ihana palkinto sinulla arvottavana,
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meikittöminä päivinä saatan jopa jättää iltaisen kasvojen pesun itsekin väliin, mutta kyllähän se iho silti jotenki sitä likaa vain kerää :O Palkinto on kyllä todella ihana! :)

   Poista
 11. Kyllä se vaan saattaa juhlahumussa unohtua... Tai muistan senkin, kun on tultu sairaalan valvontayksiköstä kotiin ja yövalvomisen jälkeen suoraan kaaduttu sänkyyn. Toinen ääripää.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöhäiset illat niin juhlahumussa kuin töissä taitaa olla niitä pahimpia kun haluaa vaan kaatua sänkyyn!

   Poista
 12. Silloin nuorena kun tuli kapakasta kotiin aamuyön tunteina ja vain kellahti pitkälleen ja alkoi kuorsaamaan :)
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä taitaa olla se yleisin, mutta laillaan täysin ymmärrettävä ihonhoitosynti :D

   Poista
 13. Harvemmin jätän kasvoja puhdistamatta silloin, kun olen meikannut. Joskus väsyneenä tulee pestyä kasvot vain vedellä, jos en ole meikannut.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse meikittöminä päivinä en välttämättä pese aamulla enkä illalla kasvoja, liekö sekään nyt hyvä :D

   Poista
 14. Mulla saattaa kasvot jäädä pesemättä niinä iltoina, kun on juhlimassa. Pitäis parantaa tää erittäin huono tapa! kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi näihin on tullut helpotusta, joka ei vaadi huuhtelua! Voi käytännössä kaatua sänkyyn ja pahimmat meikit puhdistaa sängyssä!

   Poista
 15. Mä pesen aina kasvot, tosi harvoin jää meikit poistamatta. Misellivesi on siitä hyvä, että sillä on niin helppo ja nopea pestä meikit pois :)

  ♡:Sara (mypersonalgalaxy@gmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! Ja näinä hetkinä misellivesi on todellinen pelastus! :)

   Poista
 16. Nuorempana tuli useinkin mentyä juhlimisen jälkeen meikit naamalla nukkumaan ja jatkettua vielä seuraavana aamuna hyvä tovi ne vanhat meikit nassussa (...). Nykyään on kyllä onneksi tullut paljon tarkemmaksi tuosta, enkä juuri koskaan jätä pesemättä - paitsi ehkä joskus kun sattuu vahingossa tai vähemmän vahingossa nukahtamaan ennen naamapesuja. :D

  saarumaaria@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo tuo on kyllä todella HC jatkaa samoilla meikeillä vielä seuraavanakin päivänä. Varsinkin kun mulla esimerkiksi ne vaan leviää pitkin naamaa, vaikka nukkuisi kuinka selällään kädet ristissä :D

   Poista
 17. Monesti töiden jälkeen on niin väsynyt, ettei meinaa jaksaa tai edes muistaa pestä kasvoja.

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti siis kokeilemaan tätä putsaria jota ei tarvitse huuhdella! Nopea ja helppo, laskee heti kynnystä puhdistaa ne meikit myös väsyneenä :)

   Poista
 18. Henna28
  Koetan muistaa aina pestä kasvot kun menen nukkumaan, onneksi nykyään en käy en juuri koskaan juhlimassa. Muuten kasvojen hoito on jäänyt paitsioon pieneten lasten äitinä.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajanpuutteessa kannattaa suosio juuri näitä hybridituotteita! :) Misellivesi on tehokas putsari ja esimerkiksi yön yli kasvonaamiot ovat näppäriä, jos ei niisä hereillä ollessa pääse nauttimaan :)

   Poista
 19. En voi jättää kasvoja puhdistamatta, muuten aamulla iho on ihan kauhea. Ehkä teininä viimeksi on käynyt näin.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yön aikana heti ilmestyy finnejä jos jättää meikkipohjan yöksi ja luomet ovat turvoksissa jos nukkuu silmämeikit naamassa :/

   Poista
 20. Heippa hei Laura! Olen nähnyt sinut pari kertaa töissä ja vau upea ilmestys <3 mun synti on että liian usein treenaan meikit kasvoilla hyi! Ihanaa päivää kaunokainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Essi! Kiitos kommentistasi! :) olen todella otettu että olet tullut minua työpaikalleni moikkaamaan! Tuo meikin kasvoilla treenaaminen on kyllä huono juttu! :o Ihanaa päivää sinullekin :)

   Poista
 21. Joskus juhlimisen jälkeen oon kyllä suosiolla jättäny meikit pesemättä.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Juhlimisen jälkeen on niin väsynyt olo välillä
  v.laitinen@msoynet.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin samastua tähän ihan täysin, joskus viimein kotiin päästyä on vain niin poikki, että on pakko päästä heti untenmaille!

   Poista
 23. Vanhoilla meikeillä en ole koskaan mennyt nukkumaan, mutta nuorempana meikkasin aamulla pesemättömälle iholle. Oli muka liian vaivalloista pestä ja kosteuttaa kasvot ensin. Nyt on jo toisin, mutta aamupesu ja -kosteutus jää yhä helposti väliin, jos edessä on meikitön päivä. Pitääkin kokeilla noita misellivesiä!

  antsu_92(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans usein jää aamuihonhoito väliin, jos edessä on meikitön kotona-löhöily-päivä :D Mutta tuolla misellivedellä saa näppärästi yön aikana erittyneen hien ja talin pois sieltä iholta sekä kosteutusta jo sellaisenaan :)

   Poista
 24. Joskus nuorempana tuli lipsuttua kasvojen puhdistuksessa, mutta nykyisin ei juurikaan. Iho on niin ikävän ja karhean tuntuinen, jos sitä ei puhdista ja kuori säännöllisesti.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihonhoito ja erilaisten aineiden käyttö on ihanaa, jos on aikaa eikä ole väsynyt. Sen takia olen ottanut tavaksi pestä meikit heti pois kotiin päästyäni, silloin jaksaa läträtä :)

   Poista
 25. Mun oli pakko nukkua meikit kasvoilla, kun jouduin työtapaturman vuoksi sairaalaan. Leikkausta ei voitukaan tehdä päivystyksessä, vaan päättivät tehdä sen leikkaus-salissa. Ja se siirtyi seuraavaan päivään! Olin 75km:n päässä kotoa, joten kukaan ei voinut tuoda yöpymis tarvikkeita. Mutta tulipahan testattua mascaran päälle laitettava tuote, joka teko sen veden kestäväksi! Mascarat pysyi tosi siistinä, eivätkä levinneet.
  Putsaan joka ilta huolellisesti, kuorin kerran tai kaksi viikossa ja laitan naamion.
  Lellu66@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh, tämä on jo sen verran äärimmäinen juttu että se suotakoon! Ja pointsit mascaralle ultimattisesta pysyvyydestä! Kuorinat ja naamiot ovat todella ihania tehdä, läträän niillä itse todella paljon :)

   Poista
 26. Hyvin harvoin jää meikit pesemättä ennen nukkumaan menoa, en edes muista milloin viimeksi niin on käynyt, varmaan 10 vuotta sitten. Vaikka on ollut väsynyt tms. niin aina on sen verran viitseliäisyyttä löytynyt kasvojen pesuun.
  sinilintu_(a)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siinä hetkellisesti virkistyy kun alkaa puunaamaan meikkejä pois plus aamulla on niin paljon freshimpi herätä! :)

   Poista
 27. Ekat vanhojen jatkot oli kamalat kun juontokeikan jälkeen heräsi aamulla irtoripset poskilla. Silmiä kirveli niin ettei meinannu auki saada, mutta lohdutuksena oli se että kaikki muut heräs just saman näköisinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryhmän tuki on korvaamaton myös tässä! :D Mäki joskus heräsin aamulla irtoripset pitkin kasvoja, sitä ei tarvii kokea kuin kerran ja sitä virhettä ei tuu toisten tehtyä! :D

   Poista
 28. Joskun juhlien jälkeen =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mukana on todella ihania tuotteita! :)

   Poista
 29. Kyllä yleensä tulee naama ja meikit putsattua ennen nukkumaanmenoa, vaikka olisi kuinka väsy, sillä en kestä sitä kammottavaa tukkoista oloa, mikä muuten naamalla aamulla olisi. Tietty aina joskus on jäänyt välistä, jos oon iltasella mennyt esim. "vähän tähän sängylle lukemaan kirjaa" tai "vähän tähän sängylle lepäämään kymmeneksi minuutiksi" ja oonkin nukkunut siinä sit aamuun asti.

  aensti@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se 5 minuuttia minkä siinä säästää jos ei pese meikkejä ei todellakaan ole sen arvoista, miltä aamulla ihossa tuntuu ja miltä se näyttää!

   Poista
 30. Joskus aikoinaan jäi joskus juhlien jälkeen yöllä meikit pesemättä, muistan kun ei vaan millään jaksanut pestä ;)
  Nykyään äidiksi tultuani juhlat on tosin vähissä ja meikit pesen joka ilta. Mukana kivassa arvonnassa :)

  Terkuin, Mira
  Prinsessajuttu -blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hyvillä tuotteilla se meikkienpesu on oikeastaan kivaa! Malttaa mennä pesemään kasvot ennen kuin alkaa olla liian väsy niin se tulee tehtyä tunnollisesti ;)

   Poista