15.1.2017

COLOURPOP HAPPINESS - ENSIMMÄINEN COLOURPOP TILAUKSENI

Täytyy tähän heti alkuun sanoa, että onnistuin hävittämään merkittävän osan mun tekotaiteellisista tuotekuvista. Piittaamatta tästä ikävästä takaiskusta aion kuitenkin esitellä tilaamani tuotteet. Nämä ovat siis ihkaensimmäiset tilaamani Colourpopin tuotteet sekä samalla myös ensimmäinen meikkitilaukseni rapakon takaa.

Ensikosketukseni merkin tuotteisiin halusin olevan suhteellisen laaja, joten päädyin tilaamaan niin silmä-, huuli- kuin kasvotuotteitakin. Ensimmäisenä ovat nämä neljä korostupuuteria. Tilasin kolmen highlighterin setin, joka kantaa nimeä Cookies sekä yhden yksittäisen.

Puutereiden koostumus on mieletön! Puuterinen mutta kuitenkin voidemainen, pressattu ja silti geelimäinen. Lopputulos on kasvoilla upea ja tuotteet levittyy nätisti niin sormin kuin siveltimelläkin.


Ylhäällä vasemmalla on Perilune, joka sai harmillisesti damagea kuljetuksessa. Tämän vihertävän shimmerisen sävyn tilasin erikseen. Lopputulos oli enemmänkin glitterinen eikä sävy korostunut ainakaan näissä mun kyseenalaisissa swatcheissa erityisen hyvin.

Oikeanpuoleinen sävy ylärivissä on Stole the Show. Alarivissä vasemmalla on sävy Lunch Money sekä Smokin' Whistles. Nämä näytti paljon kylmemmiltä kuvissa, mutta eipä tuo minua haittaa. Highlightit ovat aina ihania!


Ehheh, swatch-kuvat eivät ehkä ole nyt ihan edukseen, mutta pigmentti ja koostumus vaikuttavat siitä huolimatta hyvältä myös iholla! Vasemmalta oikealle sävyt ovat Perilune, Stole the Show, Lunch Money sekä Smokin' Whistles.

Luomiväreistä tilasin kaksi erillistä value settiä - vasemmalla olevan Zingara-setin sekä oikealla olevan Peachy Keen-setin. Yllättäen sävyt olivat kaikki lämpimiä oranssin ruskeita, pitänee ehkä laajentaa tätä omaa mukavuusaluetta taas.


Luomivärienkin laatu vaikuttaa ihan super hyvältä! Harmillisesti tilatessani olivat ilmaiset siveltimet loppuneet ja ne jäivät saamatta, mutta samapa tuo, onhan noita pensseleitä jo kertynytkin. Alla olevassa kuvassa vasemmanpuoleinen nelikko on Zingara ja oikeanpuoleinen Peachy Keen.

Ylärivi: Kennedy, Bandit, Jinxie ja Paradox. Alarivi: Cornelious, Crimper, Elixir ja Seeker.


Huulipunien kohdalla tosiaan kävi sitten se moka ja kuvat katosivat. Samaan paikkaan katosivat myös yleiset fiiliskuvat tuotteista. Huulituotteista kuitenkin tilasin sekä yksittäisen Lippie Stixin sävyssä Wet sekä yhden Lippie Stix value setin sävyssä Staycation.

Tuotteet oli pakattu ihanaan peilillä varustettuun rasiaan. *Use your imagination*.Nyt mulla ei ole kuin esitellä teille swatchit, jotka löytyvät alhaalta. Voin muuten kertoa, että oon ihan rakastunut tohon laatuun!

Vasemmalta oikealle sävyt Wet, Cookie, LBB, Brink, Bossy, I <3 This ja Grunge. Sävyjä oli setissä laidasta laitaan, mikä on kiva,  sillä pääsee vähän kokeilemaan sävyvalikoimaa laidasta laitaan. Lukuunottamatta Wet-sävyä, kaikki ovat mataksi kuivuvia. Wet puolestaan helmiäinen.


Mitäs te ootte tuumannu Colourpopista. Onko hypen arvoisia? Itse lähden kyllä innolla kokeilemaan tuotteita tarkemmin!

3 kommenttia:

 1. Mä kanssa sain mun ekat Colourpopit postissa ♡ Mä tilasin vaan huulituotteita, mutta aattelin ens kuussa tilata luomivärejä, kun ne näyttää niin kivoille ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huulituotteita ehdottomasti tilaan lisää, koostumus on aivan täydellinen! Luomivärit jäivät vähän mietityttämään kun koostumus on niin voidemainen enkä pelkin sormin oikein tykkää meikkailla :D

   Poista
  2. Mä myin kaikki mun mattaiset luomivärit kun palo käämi niiden hitaaseen häivyttelyyn ja muuhun hääräämiseen. Kaikki glitteriset ja muuten hohtavat pidin koska ne on kivoja käyttää vaikka vaan yksityiskohtiin mattaisessa lookissa. En käy kyllä näihin ihan niin kuumana kun monet tuntuu käyvän :-D lippie stixejä voisin taas ostella vaan koko ajan lisää.....

   Poista