9.12.2016

MAKEUP ARTIST ACADEMY LUXE VELVET LIP LAQUERS


Huulimeikit on mun ihan ehdoton heikkous mitä tulee värikosmetiikkaan. Ihan sama kuinka imarteleva tai hirveä sävy on kyseessä, jos sitä ei mun stasheistä löydy - me wants it! Suurin osa mun punista on perinteisessä pakkauksessa olevia voidemaisia punia, mutta muutamalta merkiltä on tullut hankittua myös nestemäisiä huulipunia - mattaisia tietenkin. Mulla ei oo juurikaan kokemusta Anastasia Beverly Hillsin, Kylie Cosmeticsin tai esim MACin vastaavista, mutta tuotehan on joko hyvä tai huono riippumatta siitä, millaisia sen kilpasiskot ovat?

Valehtelematta varmaan 87% mun kaapeista löytyvistä nestemäisistä mattapunista on Makeup Artist Academyn LUXE-linjasta. Sävyjä löytyy joka lähtöön ja hinta on 3£. Eli halpaa kuin saippua ja hyvä haastaja esimerkiksi NYXille ja Milanille. Punia löytyy ainakin näin joulun alla myös viiden kappaleen seteissä kolmessa eri värivariaatiossa. Verkkokaupasta näppärästi tilattavissa olevat tuotteet (click) tulevat aivan kiven heiton päästä Britanniasta. Postarit eivät ole huokeimmasta päästä, mutta uhrauksia on tehtävä.

Vielä kun muistan, sanon tähän väliin, että noissa käteen swatchatuissa kuvissa sekä alla olevassa kuvassa itse hylsyistä, sävy Kooky on tarkoituksella kahdesti, sillä se löytyy multa sekä uudessa että vanhassa pakkauksessa. Sävykin on aavistuksen erilainen.

Potency,Splash, Iced, Symphonic, Unity, Reckless, Flair, Firecracker, Hustle, Poise, Tanquility, Moxie, Kooky, Kooky, Dasch, Vivacity, Serene, Sugar Coated

Mattapunien lisäksi brändiltä löytyy myös muita super ihania meikkejä sekä siveltimiä. LUXE-sarjan highlightit kannattaa ainakin tsekata, itse olen totaalisen rakastunut niihin. 

Ennen kun siirrytään tohon loputtomaan swatch-kuvien tulvaan, sanon vielä muutaman sanan yleisesti punista. Laatu vaihtelee melko paljon riippuen sävyistä. Joukosta löytyy muutamia ihan susi-sävyjä, joiden työstö on aivan hemmetin vaikeaa ja sitten taas löytyy sävyjä, jotka levittyvät huulelle kuin ajatus. Swatchit kertovat jo aika hyvin mitkä ovat laadukkaampia ja mitkä ei niin laadukkaita tästä joukosta. Omat haasteensa levitettävyyteen toki toivat prosessin aika kovasti hittiä ottaneet ja kuivuneet huulet.

Kerrostettavuus punissa on keskimääräisesti kohtuullinen, mutta tässäkin on paljon vaihtelua sävystä riippuen. Kuivumisnopeus vaihtelee paljon. Itse koin parhaaksi kerrostaa tuoreen kerroksen päälle, jolloin pinnasta tuli tasaisempi. Punat ovat kyllä pitkäkestoisia, eikä todellakaan tarvitse murehtia että se leviäisi tai sotkisi lasin reunan nolosti. Ultimaattisen mataksi kuivuvat punat ovat täysin kiss proof. Jos huulet on kuivat, suosittelen enemmän kuin lämpimästi kuorimaan ja rasvaamaan ne kunnolla ennen käyttöä, sillä näin matta lopputulos kyllä paljastaa kaikki huulen epätasaisuudet.

Potency,Splash, Iced, Symphonic, Unity, Reckless, Flair, Firecracker, Hustle, Poise, Tanquility, Moxie, Kooky, Kooky, Dasch, Vivacity, Serene, Sugar Coated

Itse en käyttänyt rajauskynää tai primeria swatch-kuvissa, mutta todellisuudessa kumpikaan ei varmaan olisi huono idea. Urban Decayn Ozone huuliprimeri saattaisi olla aika helmi tällaisten alla, hmm..

Mutta nyt pidemmittä puheitta, hypätään tähän loputtomaan kuvatulvaan. Voin ihan rehellisesti sanoa, ennen kuin kukaan ehtii haukkoa henkeään vähemmän laadukkaiden punanlevitysten vuoksi, että joo, siinä kymmenennen puna jälkeen alkoi vähän taistelutahto hiipua...

Sugar Coated - kyseenalainen hailakan vaaleanpunaisen harmahtava sävy, joka ei ainakaan juuri tämän hetkistä ihonväriä imarrellut. Tasaisen lopputuloksen saaminen oli todellinen haaste.

Unity - harmahtava pastillinen liilan sävy, jonka levitettävyys oli huomattavasti parempi kuin Sugar Coatedin.

Tranquility - oranssihtava lämmin nude, joka levittyi todella nätisti.

Poise - viileaämpi aavistuksen jopa taupeen taittava nudesävy, joka myöskin työstyi ongelmitta ja nätisti huulelle.

Serene - todella imelä Hubba Bubban pinkki. Sävy on kaunis, mutta saa silti niskavillat pystyyn kevyen tuksuvivahteen vuoksi. Työstettävyys oli keskinkertainen, ei niin hyvä kuin edellä mainituissa nudepunissa.

Flair - rusehtavan punainen syvempi sävy, joka myöskin levittyi todella vaivattomasti.

Vivacity - aavistuksen lämpimän puolelle taittava fuksian punainen, joka nappasi tiukasti kiinni huulen epätasaisiin kohtiin.

Potency - rehti musta, jonka työstö oli todella haastavaa ja kuivuminen hitaampaa kuin muilla. Lopputuloksesta saa kyllä tasaisen, mutta kuvissa puna on vielä paikoittain kostea.

Splash - syvä tummansininen, jossa on ihan pieni vivahde petrolin sävyä. Työstettävyys parempi kuin mustassa.

Reckless - kunnon lämmin punainen, jossa on tilkka oranssin vivahdetta. Todella helposti levittyvä koostumus.

Kooky - hieman vaaleanpunertavaan taittava violetti, joka niin ikää levittyi hyvin. Vaati tasaiseen lopputulokseen kaksi kerrosta.

Symphonic - Sinipohjainen, ripauksen harmaata sisältävä puna, jonka levittämisessä sai kyllä nähdä vaivaa. Vaatii tasaisen lopputuloksen saamiseksi kaksi kerrosta.

Iced - laventelin sininen ihanuus, joka huulillakin levittyi suhteellisen kivuttomasti.

Hustle - kuvassa on väärä teksti, hups! Syvä viininpunainen, jossa on ripaus ruskeaa. Intensiivisen lopputuloksen saamiseksi vaatii kaksi kerrosta, mutta levitettävyys on hyvä.

Firecracker- Myöskin viininpunainen, mutta aavistuksen kylmemmällä pohjasävyllä. Työstettävyys yhtä hyvä kuin Hustlessa.

Dasch - oonpas mä nyt ollu huolimaton näiden nimien kanssa... Kaunis marjapuuron (vai mauven) sävyinen puna kylmällä pohjasävyllä.

Moxie - vadelmainen lämmin vaaleanpunainen, joka työstyi todella helposti ja kauniisti huulille.

Huhhuh, mahtava juttu, jos selvisit tänne asti! Onnittelut! Pahoittelut muutamasta mokasta kuvissa olevien nimien kanssa! Miltäs punat vaikuttivat? Löytyykö sun kaapeista jo kyseisen merkin tuotteita? :)

6 kommenttia:

 1. No huhhuh todellakin. Aivan mielettömän upeita punia ja huolella postattu:) Kallistun itse noihin alempien kuvien puniin eli Dasch ja Moxie puhuttelevat minua eniten<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sävyt on kyllä upeita näissä! :) ne ovat kyllä molemmay ihania! :)

   Poista
 2. En olekaan tältä merkiltä tilannut mitään pitkään aikaan, mutta nämä herättivät kiinnostuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sielä on valikoima kasvanu LuXE-sarjassa ainakin, ehdottomasti tsekkaamaan! :)

   Poista
 3. Just tilasin tällaisen sävyssä Rococo samalla, kun tilasin Ebaysta muutaman Makeup Revolutionin Blushing Heartsin (koska TamBeautyn tuotteiden shippaus kestää ajasta ikuisuuteen..) ja mietin että onkohan millaisia.. Toivottavasti hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä yleisesti tykkään tosi paljon näistä, hinta-laatu -suhde kohdillaan :) ite oon ainakin tykänny revolutioinin poskipunista!

   Poista