25.12.2016

KOSMETIIKKABLOGGAAJIEN JOULUKALENTERI LUUKKU 24 - YOU USED TO CALL ME ON MY ELF PHONE


Ihanaa joulua kaikille! Tämän postauksen tosiaan piti tulla jo eilen, mutta ajastuksesta huolimatta jäi tämä postaus makoilemaan luonnoksiin. On siis tullut aika Kosmetiikkabloggaajien viimeisen luukun. Vaikka pääpäivä onkin suurimmalla osalla ollut jo eilen, niin Joulupäiväähän tässä vietellään eli hyvin ehtii vielä toivottaa hyvää ja rauhaisaa joulua!


On ollut ihanaa olla mukana tällaisessa kauneusbloggaajien kollektiivissa, jossa on intoa ja taitoa järkätä kaikenlaista, hyvänä esimerkkinä nyt tämä joulukalenteri bannereineen kaikkineen! Tästä voit vielä käydä kurkkaamassa kaikki kalenterissa mukana olleet bloggaajat, meitä on muuten paljon!  


Ne jotka ovat menossa jo tänään hippaamaan ja kuluttelemaan tanssilattioille syötyjä kaloreita niin tässäpä teille inspoa kivasta joulumeikistä. Huomioikaa kuvissa vilahtava the joulupaita, se on ehdoton tässä lookissa! Kuka on juhlinut joulua the joulupaidassa? Minä ainakin!


 Tänään meikäläinen aikoo vähän urheilla, käydä kaverilla hieronnassa ja ehkä (ja vain ehkä) lähteä toiseksi lähimpään paikalliseen näkemään tuttuja ja ottamaan muutaman neuvoa-antavan. Rentoja pyhäpäiviä, kohta palataan taas sorvin ääreen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti