1.12.2016

KOSMETIIKKABLOGGAAJIEN JOULUKALENTERI 2016


Joulukuun ensimmäinen päivä ja on aika vuotuisen Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin. Itse olen mukana ensimmäistä kertaa ja voi vitsi meitä on huikea joukko mukana! Täytyy kyllä sanoa, että on todella mahtavaa, että kauneusbloggaajarintamalla ollaan järjestäydytty näin hyvin yhtenäiseksi porukaksi :)

Luvassa on varmasti vaikka ja mitä kivaa. Itse jaan kuudennen luukun ihanan Pauliinan kanssa ja ollaan jo suunniteltu kivaa teemaa Itsenäisyyspäivän puitteissa. Tämän päiväisen luukun tarjoilevat Nails1820 ja Charlotta Eve. Koko listan kaikista luukuista löydät tämän postauksen lopusta. 

Meikäläisen joulukalenterit eivät suinkaan lopu tähän, vaan lipaston päällä odottaa NYXin meikkikalenteri sekä perinteinen suklaakalenteri. Erikoisuutena myös tonttukalenteri, jonka sisällön äiti on perinteisesti täyttänyt itse tai delegoinut täytön jollekin muulle. Eniten kuitenkin jännittää poikakaverin kalenteri, jonka tosin oon itse koonnut ja paketoinut. Mutta onhan se nyt mahtavaa yllättää toinen joka aamu kerta toisensa jälkeen (seuraavat 24 päivää, rakas älä totu tähän).

NYXin kalenterista on tulossa kooste jossain välissä, en ole vielä päättänyt päivittelenkö kalenterista saatua sisältöä päivittäin, viikottain vai kaikki kerralla kuun lopussa. Onko toivomuksia? 

Mutta nyt riittää jorinat ja aika heittää läppäri nurkkaan ja alkaa katsomaan Walking Deadia. Siinä vasta onkin zombi-aiheiesta inspistä sfx-maskeihin. On muuten jännä huomata miten zombien ulkonäkö muuttu kausi kaudelta enemmän mädäntyneeksi. Ja oon koko ajan ihmetelly että miten ne voi liikkua niin nopeasti ja olla niin voimakkaita samaan aikaan, kun puskaan kävellessään eivät pääse parin risun läpi? Any thoughts?

Joo nyt mentiin niin ohi aiheen että vaan viuhahti. Joten nyt totean vain että ihanaa joulun odotusta kaikille ja palaillaa taas muiden enemmän meikkiaiheisten postausten parissa! :)

1. Nails1820 & Charlotta Eve

2. Henna V & High & Light

3. Smoky Eye Candy & Dazzling Glow

4. In this part of town & Hannamaria

5. In this Light & My personal Galaxy

6. All The Little Royals & Laura Salo

7. Pakolliset – tai ainakin melkein! & Elinaeveliina

8. Kultainen kynsilakka & Blinger Shimmer

9. The Queen of Glitter & Deathlicious Kisses

10. The Diary of a Shopaholic & Neiti Minttukihara

11. Miss Aria & Ripsarit poskilla

12. Dioriina & Charming Nails

13. Kissis & Wasting Lifestyle

14. RiaG Beauty Blog

15. Life and Other Disasters & Beauty Highlights

16. DIXI & Polish This!

17. Gently Out Of Time

18. Nutturapää & Eyeshadow and Flame

19. Laurantaina

20. The Domino Effect

21. Better Nail Day & Nonnula

22. Keyword: Love

23. Elämää smykkinä

24. Löydät luukun jokaisesta kalenteriin osallistuneesta blogista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti