13.12.2016

INFINITY PALETTE BY LINDA HALLBERG


Mun yks ehdoton kauneusidoli on ruotsalainen Linda Hallberg joka on vaan niin älyttömän taitava ettei mitään jakoa. Ei ollut siis lainkaan yllättävää, että Linda perusti oman meikkibrändin LH Cosmeticsin. Toistaiseksi valikoimasta löytyy siveltimiä sekä tämä Infinity-paletti.

Paletin idea on simppeli, siinä on kaikki mitä tarvitset ja rajaton määrä mahdollisuuksia. Paletti sopii sekä ammattilaisen pakkiin että bussimeikkailua harrastavalle. Yksissä kansissa kulkee niin luomivärit, varjostusvärit, aurinkopuuteri, poskipuna, korostusväri sekä kulmavärit. Sävyjä on paletissa yhteensä kahdeksan. Eli todella näppärä kokonaisuus kaikin puolin.

Paletti on cruelty free, tuoksuton ja vegaani Andromeda- ja Pinwheel-sävyjä lukuunottamatta. Sävyjä voi käyttää sekä kuivana että kosteana ja niitä voi myös kerrostaa.


Alkufiilis paletista oli kuitenkin aavistuksen halpa. Oma palettini oli saanut vähän hittiä ja paletin pinta oli ruttuinen ja epätasainen. Paletti itsessään on kuitenkin todella sliikki ja ohut, eli siitä taas tulee suurta plussaa. Napit ovat isot eikä hukkatilaa juurikaan ole. Paletissa oleva peili on riittävä, jos tykkää sellaista meikatessa käyttää.


Virgio on runsaspigmenttinen shamppanjan värinen helmiäinen, joka on täydellinen kulmaluulle ja korostuksiin. Sopii myös hyvin kokoluomella käytettäväksi. Työstyi hyvin siveltimillä eikä karissut. 


Andromeda on vaalea marjaisa sävy, jossa on aavistus helmiäistä, ei niin paljon kuin Virgiossa. Kaunis sävy toimii niin poskipunana kuin luomivärinäkin. Sävy häivyttyy nätisti, mutta ei ole pigmentiltään paletin parhaasta päästä. Sempä takia tämä on turvallinen käyttää poskipunanakin. 

Maffei jäi harmillisesti näissä kuvissa juuri niin. ettei se näy kokonaisena missään kuvassa. Kyseessä on kuitenkin matta hyvin vaalea neutraalipohjainen nuden sävy, joka on omiaan koko luomella pohjustavana sävynä tai vaaleiden sävyjen häivyttämisessä. Tällä saa luotu myös nätisti muotovarjoa luomivakoon. Kalpealle iholle tämä taas on ihan täydellinen varjostusväri.


Zwicky on yks mun ihan ehdoton lemppari tästä paletista. Mattainen okran sävyinen nude (ahahah, en osaa kyllä yhtään kuvailla näitä sävyjä) on ihan omiaan häivytykseen ja luomivaon varjostukseen Tällä tulis aika magee smoky eye mustan kanssa, hmm...

Pigmentti on tässä hyvä ja sävy työstyy todella nätisti. Sävy toimii sekoitettuna esimerkiksi Cigar sävyn kanssa sekoitettuna hyvin myös kulmavärinä blondeilla tai yksittäin vaikka poskipunana.


Milky way on paletin toinen helmiäinen vaalea. Tämäkin on runsaspigmenttinen kaunis maidon valkea helmiäinen, joka on omiaan Virgion tavoin highlightina sekä koko luomen luomivärinä. Sävy työstyy todella kivasti ilman mitään varisemisia.


Pinwheel on toinen paletin "värikäs" sävy. Tämä on kylmempi kuin Andomeda ja esimerkiksi poskipunana ihanan raikas. Tämä olisi myös kaunis koko luomen sävy. Myös Pinwheel on helmiäinen sävy.


Cigar on toinen paletin suosikkisävyistäni. Täydellinen varjostus-, häivytys- sekä kulmaväri! Sävy on mattainen viileä taupe - yksinkertaisesti aivan täydellinen väri!


Fornax on paletin tummin sävy - mattamusta. Pigmentiltaan ei ehkä yhtä pigmenttinen kuin esimerkiksi Urban Decayn Blackout, mutta kuitenkin rehti musta. Tummaksi sävyksi tämä ei ole niin haastava työstää eikä se levitettäessä karise. 

Alla vielä kaikki sävyt swachattuna käteen samassa järjestyksessä. Kaikki sävyt eivät sormilla swatchattuna ehkä olleet samalla lailla edukseen kuin siveltimellä levitettynä luomella, mutta pigmenttisyys kaikissa sävyissä on kuitenkin hyvä.


Yhteenvetona paletista voin sanoa, että todella näppärä reissupaletti, josta löytyy kaikki tarvittava baisiciin päivä- ja iltameikkiin ilman, että tarvisi tinkiä mistään. Eniten itsellä vie meikkilaukussa tilaa juuri erilaiset paletit (varjostus, aurinkopuuteri, poskipuna, korostus, luomiväri) ja nyt kaikki kulkeekin näppärästi samoissa kansissa! 

42 euron hinta on loppujen lopuksi mielestäni täysin oiketutettu, vaikka ensivaikutelma paletista ennen testailua olikin vähän naah. LH Cosmeticstin omasta verkkokaupasta tilattuna paletille tuli postareita viisi euroa ja toimitus kesti muistaakseni viikon.

Onko Linda Hallbergin brändi jo tuttu ja mitäs ootte tykänneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti