2.11.2016

MAKEUP LOOK FOR SALE (UNTIL 4.11)


IsaDora on varmasti monelle tuttu merkki, mutta mites Milani? Nyt on hyvä sauma päästä tutustumaan Milanin meikkeihin ja miksei myös IsaDoran, sillä nyt eleven.fi* -verkkokaupassa ovat Milanin meikit ja IsaDoran silmämeikit -20%! Ja ale jatkuu vain 4.11 asti!

Itse rakastan Milanin huulituotteita, sävyjä löytyy vaikka millä mitalla ja koostumuksia löytyy joka lähtöön! Itselläni löytyy merkin mattaisia liquid lipstickejä, punia sekä metallinhohtoisia punia. Myös merkin poskipunat ovat syötävän söpöjä! Hinta on jo alun alkaenkin huokea eli alennuksen jälkeen meikit ovat puoli ilmaisia!


Kylmien kelien tullessa huulet on taas melkoisen kuivat ja mattapunat kyllä sen todella armottomasti näyttää. Eli huulien kuorintaa ei kannata skipata, jos mielii punan levittyvän tasaisesti. Pysyvyys on älyttömän hyvä näissä punissa, samoin työstettävyys. Useita kerroksia kannattaa kuitenkin välttää, sillä muuten puna lähtee epämääräisenä pupenana (kyllä, se on sana) karisemaan ja puhdistus on todella sotkuista.

IsaDoralta puolestaan löytyy esimerkiksi luomivärinelikkoja joka lähtöön, eli jos olet vailla näppärää luomivärisettiä reissuun tai nopeaan arkimeikkiin, niin nyt klikkailemaan paletteja ostoskoriin. Häivytettävyys luomareissa on hyvä, tummimissa sävyissä kannattaa vähän kerralla kerrostaa, sillä niissä häivytettvyys ei ole aivan niin hyvä kuin vaaleissa. Mutta tämä on aika lailla globaali ongelma tummien ja vaaleiden värien välillä, toiset vain häivyttyvät paremmin kuin toiset.


Omassa meikissäni olen käyttänyt useampaaki IsaDoran luomiväripalettia, rajaustussia sekä waterline kynää. Huulilla Milanin Amore Matte nestemäinen huulipuna ja poskilla samaisen merkin baked poskipunaa. Tarkat detaljiit sävyineen löytyy postauksen lopusta.


Key notes for the look

IsaDora Eye Color Bar, 60 Nude Essentials (gifted as a pr sample)
IsaDora EyeShadow Palette, 65 Golden Eyes (gifted as a pr sample)
IsaDora Inliner Kajal, 56 Blonde*affiliate link

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat huulet, jotenkin niin vangitseva kokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Tosi harvoin tulee käytettyä tuon väristä huulipunaa, pitää yrittää useammin :)

   Poista
 2. Kaunis! Toi huulipuna on ihana, sopii sulle ihan täydellisesti! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä super kiva sävy! :) Kiitti :) <3

   Poista