4.10.2016

CIEN ON EYES AND LIPS


Lidleissä saatavilla oleva kosmetiikkamerkki Cien lanseerasi jokunen aika sitten meikkilinjan, josta löytyy perus meikkituotteet, jotka ainakin mainoksen perusteella kelpaavat myös niin huippumallille kuin ammattimeikkaajillekin.

Sain Marsaanan järjestämästä ihanasta pr-tilaisuudesta mukaani muutaman Cienin tuotteen ja nyt ihmetellään sarjan maskaraa ja huulikiiltoa. Kokonaisuudessaan meikeistä löytyy seuraavat: yksittäiset luomivärit (neljä sävyä), normaali ja vedenkestävä mascara, BB-voide (kaksi sävyä) sekä meikkivoide (neljä sävyä), huulipunat (kuusi sävyä) ja -kiillot (kuusi sävyä) sekä kynsilakat (kuusi sävyä).
Saamani maskara on tuuheuttava Volume mascara ja sävynä on musta. Hintaa ripsarilla on 3,99€. Ripsivärin harja on kuminen ja harjas tiheä. Malliltaan sellainen, mistä henkilökohtaisesti myös pidän. Itse ripsarin koostumus on melko kostea. Ei sellainen juokseva mutta miellyttävän voidemainen ja notkean oloinen. 

Harjaan tarttuu todella säästeliäästi massaa, joten sitä joutuu käyttämään hylsyssä useamman kerran. Massan kerrostettavuus on kohtuullinen ja toimivuus muutenkin tämän hintaluokan maskaralta juuri sellainen kun voi odottaa. Toimii peruskäytössä hyvin, jos ei ole kovin korkeita erityisvaatimuksia maskaralta. Suurin miinus tulee tuoksusta. En ole millään lailla tuoksuherkkä, mutta massan tuoksu on todella vahva ja "teollinen".


Huulikiilto puolestaan ole todellinen yllättäjä, pigmenttiä löytyy todella paljon ja pysyvyys on todella hyvä tämän luokan huulikiiltoihin nähden. Koostumus on sopivan tahmea, ei tunnu epämiellyttävältä, mutta ei myöskään liu'u pois huulilta. Vaikka kiilto päivän mittaan hiipuu huulilta, jää pigmentti huulille, eli totaalista bare lips-efektiä ei ainakaan tämän punaisen paholaisen kanssa tarvitse kokea.

Aplikaattori on napakka ja tarkka, tällä saa hyvin tehty myös tarkat rajat. Kiillon tuoksu on marjaisa, mutta ei niin nenäänpistävä kuin maskaran. Toki voimakas tuoksu on hyvin subjektiivinen käsite, eli tämäkin side note on melko tulkinnanvarainen.


Itselläni oli testissä tämä kirkuvan punainen kiilto 14 Bold Bordeaux, ihan nappi sävy kohta alkavalle pikkojoulukaudelle! Punaisen rajauskynän kanssahan tästä saisi entistä kestävämmän ja intensiivisemmän.


 Löytyykö täälä Cien-tuotteisiin hurahtaneita ja millaisia käyttökokemuksia teillä brändistä on?


*products gifted as pr samples

4 kommenttia:

 1. Olen käyttänyt Cienin meikeistä joitakin huulituotteita, joita oli myynnissä vain erä ennen näitä uusia vakiotuotteita. Käyttämäni huulikynä oli varsin hyvä. Joitakin aiemmin myynnissä olleita luomivärejäkin olen kokeillut, mutta niiden laatu oli aika kehno.
  Uudemmista meikkituotteista minulla on BB-voide, mutta se odottaa vielä varastoissani jahka pääsen sinne saakka.

  Jotkut Cienin voiteet ovat yllättävän hyviä, mutta kuten Lidlin tyyliin kuuluu, niitä ei välttämättä ole jatkuvasti myynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulituotteet vaikuttivat hyviltä kokonaisuudessaan, mitä puniakin ehdiin kokeilla. Meikkipohjista olen kokeillut BB-voidetta joka vaikuttaa aivan pätevältä nopeaan fiksaamiseen, jos ei jaksa kunnon peittävää meikkipohjaa. Cienin ihonhoitotuotteita pitää kokeilla, oon kuullut niistä nyt sen verran hyvää!

   Poista
 2. Yks kynsilakka merkiltä löytyy ja tykkäsin. Käytössä myös Cienin shampoot ja hoitoaineet. Tykkään ja tulee ostettua aina uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shampoota ja hoitoainetta olen mäkin kokeillut aikoja sitten ja tykkäsin! Lakat ovat vieraampia :)

   Poista