6.9.2016

SUMMER BODY READY ALL DAY EVERY DAY BY VASELINE

Vaikkei tällä hetkellä enää kesäkeleistä nautitakkaan, kannattaa kesäbody pitää kuitenkin aina valmiina. Suomen säät kun on mitä on, joten valmius vaihtaa parkatakista bikineihin tulisi olla koko ajan stand by -tilassa. 


Vaselinelta tuli jo joitakin aikoja sitten markkinoille ainakin täälä maailman kolkassa ensimmäinen sprayattava kosteusvoide. Nyt tuotevalikoima on laajentunut entisestään ja nyt löytyy intensiivistä hoitoa joka lähtöön. Sain kokeiltavaksi sarjan Aloe Soothe -vartalovoiteen niin perinteisessä pakkauksessa kuin spray-versionakin. Aloe-version lisäksi sain tuoksuherkille soveltuvan super kosteuttavan vartalovoiteen spray-version sekä käsivoiteen.


Itse tykkään käyttää vartalovoidetta aina suihkun jälkeen ja tämä Vaselinen sprayattava ratkaisu on todella näppärä. Mekanismi ei sinänsä nopeuta prosessia erityisen paljon, voide täytyy joka tapauksessa levittää vielä käsin, mutta se imeytymisteho! Iho imaisee kevyeltä tuntuvan, mutta silti kosteuttavan voiteen hetkessä. Ei tarvitse yrittää nitkuttaa tiukkoja farkkuja rasvasta tahmaisiin jalkoihin vaan voi pukeutua yhtä näppärästi kuin Nivean mainoksessa.


Aloe Soothe -tuotteet soveltuvat ärtyneelle syvää kosteutusta kaipaavalle iholle. Näppärä tuote auringonoton jälkeen, huomioi kuitenkin ettei tämä ole varsinainen after sun -tuote. Tuo tuoksuton versio tuntuu mielestäni aavistuksen paksummalta ja imeytymisaika on hieman pidempi. Aloe veralla höystetyt tuotteet ovat ihanan raikkaan tuoksuisia ja kevyen tuntuisia iholla. Juuri täydellinen ihonhoitotuote kiireisiin aamuihin!

Onko sprayattavat kosteusvoiteet jo tuttuja ja ovatko ne helpottaneet arkea huimasti? ;)


*products gifted as pr-samples

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti