15.9.2016

FALL (WINTER) IS COMING


Vaikka eilinen antoi ymmärtää ihan muuta upeine terassikeleineen, niin kyllä se syksy vaan nyt on täälä. Syksyssä on aina jotain uuden tuntua ja monen muun asian lisäksi se tuo mukanaan myös kiitettävän määrän uusia ihania kosmetiikkalanseerauksia!

Sain kätösiini IsaDoran syyskokoelman tuotteita ja täytyy sanoa, että nämä sävyt puhuttelee meikäläisen pimeää puolta. Tummaa luumua ja ruskeaa niin silmissä, huulissa kuin kynsissäkin. Pimeneviin iltoihin saadaan lisää hohtoa uusilla Strobing-tuotteilla, joiden kanssa koin heti välitöntä yhteenkuuluvuuden tunnetta. 

Vaikka strobing ilmiönä onkin jo old news niin mikä onkaan parempi tapa piristää syysmasennukseen helposti alentuvaa mieltä, kuin mättämällä entistä enemmän hohto kasvoille *miljoona sydänsilmäemojia*.

Strobing-kokoelmasta löytyy niin voidemaista, nestemäistä kuin puuteristakin korostustuotetta. Ensimmäisenä tämä Flui Highlighter, joka mulla on vaaleammassa sävyssä 80 Cool Glow. Hohto tuotteessta on tasaista, eli mitään isoa hilettä ei tästä löydy. Sempä takia tuote on näppärä sekoittaa vaikka meikkivoiteeseen tai meikäläisen tapauksessa käyttää vaikka primerina. Paikalliseen korostukseen tuote kannattaa muistaa laittaa meikkivoiteen päälle ennen puuteria tasaisemman lopputuloksen saamiseksi. 


Toisena Highlight Stick sävyssä 01 Champagne Glow. Hohto on intensiivisempää ja peittävämpää kuin fluidissa ja sävy lämpimämpi. Ensisijaisesti itse käytän tätä ennen puuteria, mutta häivyttäminen puuterin päällä on tämän kanssa aavistuksen helpompaa kuin fluidimaisen highlighterin.


Viimeisenä Strobing-perheen jäsenenä on tämä IsaDoran tyypillinen Face Sculptor -trio. Puuterisesta highlightista löytyy kolme sävyä; pinkkiin, shamppanjaan sekä persikkaan taittavat. Tämä paletti on se vaaleampi ja nimeltään 20 Cool Glow.  Koostumus on miellyttävä eikä liian kuivakan tuntuinen. Työstyy nätisti iholle esimerkiksi viuhkasiveltimellä.

Itseltäni löytyy jo entuudestaan vastaavanlainen contour-paletti, joka onkin ollut iin ahkerassa käytössä, että kolmesta sävystä jo kahdesta näkyy pannunpohja, mikä on mulle todellinen saavutus.


Totta kai syksyksi tuli taas uusia luomivärejä, joissa sävymaailma on lämpimiä ruskean sävyjä. Koostumus on taattua IsaDoraa, pehmeän puuterinen, muttei kuitenkaan kuivan tuntuinen. Metalli- ja helmiäishohto on nyt selkeästi suistamassa matan sivuun ykköstrendin paikalta, sillä koko kokoelmasta ei löydy mitään mattaa. Luomiväripaleteissa on vain shimmerisiä sävyjä eikä matalle ole nyt täälä tilaa. Palettien nimet ovat 10 Soft Suede (vasen) ja 09 Vintage Velvet.


10 Soft Suede

09 Vintage Velvet

Huulituotteiden riveihin on astunut uusi jäsen Lip Desire Sculpting Lipstick, jonka sain sävyssä 68 Rum Raisin. Koostumus on todella voidemainen ja jopa rasvaisen tuntuinen ja vaatii tasaisen ja peittävän lopputuloksen saamiseksi kaksi kerrosta. Lopputulos on voidemaisen kiiltävä vähän perinteisen cream-punan tyyppinen.

Alla olevassa kuvassa käytin punan kanssa sille matchattyä rajauskynää, niin ikään sävyssä 68 Rum Raisin.


Huultenrajauskynät on parasta! Nykyään käytän niitä ihan kaikenlaisten huulimeikkien kanssa! IsaDoran syysvalikoimasta löytyy nämä kolme vedenkestävää sävyä, jotka ovat ylhäältä alaspäin 56 Rosewood, 68 Rum Raisin ja 52 Praline. Koostumus on miellyttävä, helposti levittyvä ja automaattimekanismi säästää terottamisen vaivalta. Nice!


Sain juuri sopivasti kynnet takasin kuosiin muutaman kuukauden breikin jälkeen, ja pääsimpä testailemaan uusia syyslakkoja tuoreisiin kynsiin. Tykkään todella paljon IsaDoran kynsilakoista, sillä ne levittyvät tasaisesti, kahdella lakkauskerroksella saa kauniin tasaisen peittävän pinnan ja rakennekynnen päällä lakka kestää top coatin kanssa parisen viikkoa hyvännäköisenä!

Sävyt vasemmalta oikealle ovat 540 Purple Paisley, 539 Soft Suede ja 541 Choco Chic. Kaikissa on cream-tyylinen lopputulos, eli ei matta, metallinen tai helmiäinen. Mun ehdoton suosikki lopputulos! Näistä kolmesta etenkin tuo keskimmäinen Soft Suede on ihan lemppari! 


 Että tämmöistä, mitkäs on teikäläisten syysuutuuksien pahimpia kuumotuksia?

*products gifted by importer

2 kommenttia:

  1. Toi huulipuna näyttää tosi upealta sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, toi on kyllä sikamagee väri! :)

      Poista