29.8.2016

#LIPSTICKISMVICE


Urban Decay toi markkinoille aika pöhinällä uudet Vice huulipunat ja ajattelin heittää tänne pintaraapaisun uudesta sadan sävyn valikoimasta. Erilaisia lopputuloksia löytyy kuutta erillaista; Metallized, Sheer Shimmer, Shimmer, Cream, Comfort Matte sekä Mega Matte. Punat ovat pitkäkestoisia ja sisältävät hoitavia ainesosia kuten jojobaöljyä.

Morning After - Sheer (uusi) on läpikuultava vaaleanpunavivahteinen nude. Kiva peruspuna, josta saa kynän kanssa näyttävääkin nudehuulta. 

Lovelight - Sheer Shimmer (tuttu jo Revolution-valikoimasta) on helmiäisenhohtava kuultava nudepuna, jossa pohjasävy on aavistuksen punertavan ruskea.Liar - Cream (tuttu jo Revolution-valikoimasta) on peittävä voidemaisen lopputuloksen jättävä puna, jossa on kevyt "perinteinen" voidemainen kiilto. Aavistuksen tummempi punertavan ruskea nude on yksi omista lemppareista.


 Big Bang - Metallized (uusi) on pinkki glitterinen barbiunelma, joka löytyy valikoimasta myös Revolution kiillon muodossa. Metallinhohtavaksi punaksi tästä löytyy todella hyvä peittokyky, jota voi halutessaan boostata kynällä.


Uptight - Comfort Matte (uusi) on oranssivivahteinen nudepuna, joka on meikäläisen aivan yks ehdoton suosikki. Tarvinneeko lisätä sen enempää.


Cruel - Metallized (uusi) on klassisisen punainen Hollywoodin glamouria henkivä metallinhohtoinen puna. Aivan must pikkujoululookkiin!714 - Mega matte (tuttu jo Gwen Stefani -kokoelmasta) on oranssinvivahteinen puna, jonka lopputulos on ultimaattisen matta ja kestävä. Huulet kannattaa kuoria huolella ennen näin mattaisen punan levittämistä, jotta puna levittyy tasaisesti.


Nighthawk - Cream (uusi) on voidemainen mahonkiin taittava ruskea puna. Ehdoton syyspuna, jos liila ja luumu tulee korvista!


Heroine - Comfort Matte (uusi) on tummansininen mattapuna. Tarvitseeko sanoa enempää?


Viimeisenä Pandemonium - Mega Matte (uusi). Kesti tovin ennen kuin opin sanomaan tämän nimen, siihen asti oli ihan kätevä sanoa vain Pendulum. Näyttävä tumman violetti näyttää upealta, mutta on armoton tasaisuuden suhteen. Eli hoidetuille huulille levitettynä lopputulos on paras (päätee kaikkeen muuhunkin). 

*products gifted by importer as PR samples

4 kommenttia:

 1. Pandemonium näyttää aivan ihanalta! ♡ Oliko sulla sitä siellä Lidlin tilaisuudessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pandemonium on semmonen tosi kirkas tumman violetti, sielä Cienin tilaisuudessa mulla tais olla I heart Makeupin huulipuna sävyssä I worked for it :)

   Poista
 2. Pandemonium on sellanen joka jäi vähän kuumottelemaan, mutta jätin sen hyllyyn. Se tuntui swatchautuvan kauhean epätasaisesti, joten jätin sen sit vielä harkintaan :D Hartless ja Menace lähti mukaan :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi mega matat ei kädelle levity kaikista tasaisimmin ja etenkin tummissa sävyissä se korostuu :D Oi, mulla on kans se Menace, se on kyllä ihana! Sitten on semmonen kun Psycho, joka on comfort matte glitterillä, vähän semmonen vadelmanpunainen,tosi makee! :)

   Poista