8.7.2016

FESTARIREDI


Festareilla leirinnässä voi huoletta unohtaa syväkosteuttavat seerumit, kaksivaiheisen puhdistuksen ja oikeaoppisen uudistavan kosteusvoiteen levitystekniikan. Pari päivää alkeellisella ihonhoidolla voi olla positiivinen ylläri ihollekkin.


 Jos jotain pitää saada puhtaaksi, on misellivesi hyvä vaihtoehto; ei vaadi huuhtelua, puhdistaa meikin ja jättää ihon pehmeäksi. Vaikkei Nivean Gentle Caring 3-in-1 Micellar Water festareilla ryvettyneen omaatuntoa aivan puhdistakaan, niin ompahan ainakin naama puhdas. 


Jos kaiken tämän sateen keskeltä sattuu aurinko pilkistämään, voi aurinkosuojat olla sillä hetkellä käden ulottumattomissa. Viimeistään sunnuntaina on sitten hyvä kaivaa tukka kipeänä laukun pohjalta se after sun -voide, joka tuo miellyttävän viileän tunteen iholle. Nivean spreiattava after sun on kätevä levittää sinne telttanaapurinkin selkään.Jokerina voi mukaan ottaa tuhdin body lotionin, jota voi sitten käyttää vaivaan kuin vaivaan; kasvorasvana tai pika-apuna ruhjeisiin.


On muuten laukku kevyt kun jättää ylimääräiset purnukat kotiin odottamaan väsynyttä juhlijaa! Te jotka suuntaatte Ruisrockia kohti niin nauttikaa! 

*products gifted as pr-samples

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti