27.5.2016

ISADORA SUMMER COLLECTION 2016 TROPICAL PARADISE


Viimeinkin voi sanoa että on kesä! Kesä tuo mukanaan ihanien kelien ja auringonpaisteen lisäksi myös rutkasti uutta kosmetiikkaa, kun eri brändit lanseeraavat kilpaa uusia kokoelmia markkinoille. IsaDoran kesäkokoelma on inspiroitunut trooppisesta paratiisista ja sävymaaila onkin kovin vehreä ja raikas.


Luomivärinelikko (sävy 07 Tropical Garden) on laadullisesti samaa kastia kuin sisaruksensakin. Setistä löytyy tutut helmiäiset nuden sävyt vaaleana kermanvalkoisena sekä beigenä. Aksenttisävyinä paletissa on ihana lämpimän sävyinen vihreä ja karibian sininen. 


Kokoelmasta löytyy myös vedenkestävät rajauskynät, joiden sävyt noudattelevat luomiväripaletin sävyvalikoimaa. Kynien laatu ei aivan yllä esimerkiksi Urban Decayn 24/7 rajauskynien kanssa samalle tasolle, mutta ovat aivan soppeleita päivittäiseen piirtelyyn. Helmiäisenä hohtavien sävyjen nimet ovat 63 Tropical Green ja 62 Tropical Blue.


Koska kesä, pitää kaiken olla vedenkestävää, festarisäät kun voivat olla mitä tahansa helteestä raekuuroihin. Kerrostettavissa olevat vedenkestävät mascarat tarjoavat volyymiä ja rakennetta. Väreinä ovat perinteinen musta sekä kasarisininen. Kuka liputtaa värillisen mascaran puolesta?


IsaDoran Twist-Up huulipunakyniä löytyy joka lähtöön. Itse tykkäsin todella paljon sarjan mattaisista huulipunakynistä. Hieman karsastan kuultopunia, niissä kun pysyvyys ja peittävyys eivät ole aivan sitä, mitä itse ensisijaisesti puniltani toivon. 

Kesällä kuitenkin kaikkihan on toisin ja jopa minä, kuultopunien ainainen sorsija saattaa sipaista huulille vähän kiiltävämpää punaa. Kynistä irtoaa itseasiassa aika kivasti väriä ja pysyvyyskin on aivan kohtuullinen, ottaen huomioon todella huulirasvamaisen koostumuksen ja korkean kiillon.

Sävy 41 Paradise Punch

Sävy 42 Tropical Fuchsia

Sävy 40 Peachy Pink

Viimeisenä nämä herkullisen väriset lakat. Mustana hevosena tässä sarjassa on ehdottomasti tuo todella tumma metallinhohtoinen sinisen violetti, todella magee sävy, olisipa siihen matchaava huulipuna... Muut kokoelman lakat ovat lopputulokseltaan creemejä, joista etenkin minä tykkään! Mikäs on teidän suosikkiväri kynsissä kesällä?

Sävyt vasemmalta oikealle 527 Tropical Fuchsia, 526 Paradise Punch, 732 Papagayo Blue

*products are gifted by importer

4 kommenttia: