12.4.2016

SEARCHING FOR NEW LIPPIE FAVES


Koska miksi ei? Uskon monessa muussa asiassa siihen Oikeaan, mutta on varmaa, ettei siihen kuulu huulipunat. Tilasin joitakin aikoja sitten Maquillalialta muutamankin eri edukkaan brändin huulipunia testattavaksi ja seasta löytyi sekä helmiä että sikoja. 


Jordanalta tilasin kaksi eri huulipunaa - mattaisen ja satiinisen. Hintaa oli 1,99€ eli sijoitus ei ollut maata mullistava. Oon kokeillut useita hyviä halpoja punia, mutta nämä sankarit eivät nyt kyllä siihen kategoriaan kuulu.

Varsinaisesti laatu ei ole huono, mutta punien tuoksu oli todella voimakas ja "halvan" oloinen. Voimakkaat tuoksut kosmetiikassa eivät ole mulle ongelma, mutta siinä vaiheessa, kun tuoksu muistuttaa lapsuuden aikaisia meikkisettejä, on se vähän liikaa.

Periaatteessa punissa on ihan kohtuullisesti pigmenttiä, mutta koostumus ei jotenkin vain vakuuttanut, punien peittävyys ei ollut parhaimmasta päästä. Levittyvyys oli hyvä ja koostumus miellyttävä, mutta punaa joutuin levittämään todella paljon, jotta se ei jäänyt läpikuultavaksi. Pysyvyydestä en osaa sanoa tarkemmin, sillä swatchasin kaikki punat kerralla. Tämä kohta tulee pätemään kaikissa esitellyissä punissa.


Mattapunan mattaisuus oli melko heikko. Lopputulos oli mielestäni aika kiiltävä mattapunaksi. Olisin odottanut vielä matempaa ja peittävämpää lopputulosta. Kyseinen sävy on nimeltään 36 Roma. Sävy itsessään on kaunis, mutta jotenkin tylsä, kun ei se nyt erityisen mataksi tuosta muuttunut.


Toinen puna on ilmeisesti niin sanottua peruslaatua. Väri on todella magee ja shimmerinen, mutta heikon peittävyyden vuoksi punan jännittävyys vähän katoaa. Sävy on 178 Twinkle.L.A. Girl -merkiltä olen kuullut lähinnä huippuhyvästä peiteaineesta, mutta tämän lisäksi halusin kokeilla myös merkin mattapunia. Testiin lähti kolme erittäin käytännöllistä sävyä; tummansininen, kirkkaan violetti ja harmaa.

Koostumus on kivan voidemainen mattapunaksi. Jonkun verta joutuu odotella, että puna kuivuu mataksi, mutta yleisesti peittävyys on mielestäni hyvä, vaikka huulet alkoivat olemaan aika rohtuneet ja herkät kaikesta punaamisesta ja pyyhkimisestä. Kuvat otin melko hätäisesti, olisi hetken kauemmin voinut odotella punan kuivumista.

Nämä punat vaikuttivat ihan kivoilta, mutta vaikea nyt sanoa, johtuuko epätasainen lopputulos punasta vai puhki putsatusta huulenpinnasta. Hintaa yhdellä punalla on 4,95 euroa, mikä on ihan kohtullinen hinta tämän laatuluokan punasta. 


Tummansininen sävy, Blue Valentine, oli tästä kolmikosta armottomin ja haastavin levittää. Syynä saattoi olla myös kaikki aiempi putsaaminen, joka sai huulen pinnan niin liukkaaksi, ettei mikään väri meinannut enää tarttua. 


Kipakka kirkkaan violetti puna, Giggle, on ihanan säpäkkä kesäpuna. Levittyi paremmin kuin edellämainittu tummansininen puna. Koostumuksessa ei ollut muuten merkittäviä eroja.


Eniten olen ehkä innoissani tästä harmaasta Poetic punasta. En tiedä miksi mua nyt kuumottelee näin paljon kaikki harmaat huulimeikit... Voisikin keksiä jonkin kivan kesämeikin tämän huulipunan ympärille ;)

En muista missä järjestyksessä punat testasin, mutta kuvissa harmaa on ehdottomasti tasaisimmin levittyvä ja peittävyys paras.


Toisin kuin Jordanan halppispunat, eivät nämä merkin mattaiset liquid lipstickit olleet pettymys. Täysin rakkautta ensisipaisulla! Koostumus on ihanan nestemäinen, pigmentti korkea ja koostumus todella miellyttävä huulilla.

Puna kuivuu huulilla riittävän hitaasti, eli sitä ehtii myös työstää eikä se jytkähdä asap huulille. Myös kerrostettavuus on hyvä ja punaa voi kevyesti lisätä ilman, että alla oleva puna menee täysin paakuille.

Jos jokin miinus pitäisi keksiä, on se suhteellisen voimakas tuoksu. Mua se ei häiritse ja tuoksu katoaa huulilla, mutta tuoksuherkille puna saattaa vähän aiheuttaa nikottelua.

Hintaa tällä Sweer Cream Matte punalla on 4,99€ ja sävyvalikoima on todella herkullinen. Käykää vaikka kattomas!


Oranssinpunainen 05 Mango Sorbet on ehdottomasti mun mielestä kesäpuna. Ruskettunut iho ja tämä puna (tähän väliin kolme sydänsilmäemojia). Peittävyys on punassa hyvä ja kivasti toimii ilman rajaustakin.Vaikka herkullisia vaihtoehtoja löytyi useita, päädyin toisena jostakin syystä tähän tylsähköön nudeen. Sävy on 01 Creme Brulee. Tämän kanssa ehdottomasti käyttäisin tummempaa rajausta, sillä muuten lopputulos jää omaan makuuni aavistuksen latteaksi. Peittävyys on tässäkin hyvä.


Syy, minkä takia alunperin päädyin Maquillaliaan shoppailemaan, oli nämä uudet Milanin mattaiset nestemäiset huulipunat, joihin törmäsin Linda Hallbergin blogissa. Päädyin tilaamaan kokeeksi vain yhden, sillä päätä huimaava 8,99€ euron hintahan vaatii jo pidempää pohdiskelua ja empiiristä tutkimusta.

Koostumus on ihana, todella ihana. Peittävyys mahtava ja työstettävyys helppo ja vaivaton. Puna on myös hyvin kerrostettavissa. Kaikin puolin ihana tuote!


Valitsin sävyksi 21 Flame, joka on todella kirkas oranssi pienellä sipauksella punaista. Tämä puna on ehdottomasti uusi suosikki ja varmasti tulen testaamaan muitakin sävyjä!!!


Viimeisenä halusin kokeilla tätä paljon hehkutettua L.A. Girlin Pro concealeria. Valitettavasti kaikki potentiaalisesti highlightina toimivat sävyt olivat loppu, joten päädyin riskillä tilaamaan peittarin sävyssä Classic Ivory.

Sävy sopii mulle peiteaineena, mutta on kuitenkin sen verta tumma, ettei se toimi korostukseen. Alla kuva, jossa vasemmalla MACin Pro Longwear concealer sävyssä NW15 ja oikealla puolella L.A. Girlin Classic Ivory. Sävyero on kyllä iso, toivottavasti onnistun saamaan käsiini myös jonkin niistä vaaleimmista sävyistä.

Koostumus vaikutti hyvältä ja helposti levittyvältä. Kädellä ainakin peittävyyttä löytyy, mutta saa nähdä miten tämä käyttäytyy in action. Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä tuotteesta?
 

6 kommenttia:

 1. Onkohan Maquillalialla vielä ne typerän korkeat postarit?! :o :( Ihanan näköisiä nuo Jordanan huulihommelit<3

  VastaaPoista
 2. Tilasin just Beautybaystä LA Girlin peiteaineen, ja siellä tuntui olevan kaikkia sävyjä tarjolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi! Olispa tajunnu kattoo sillon sieltä!! :'D

   Poista
 3. Jordanan Modern matte-punat on superhyviä. Kuin myös Milanin mattapunat ;-) Niiin ja Beautyjointista saa näitä molempia ja myös L.A. Girliä, sieltä tilaan omani :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo Milanin mattakiilto on ainakin aivan älyttömän hyvä! Okei, pitääpä joskus kattoa sieläkin, josko tuota peittaria tilaisi sieltä :)

   Poista