11.4.2016

MOSSA VITAMIN OIL COCKTAIL


Luonnonkosmetiikkamerkki Madara on jokunen aika sitten saanut pikkusisaren, Mossan. Työkaverin suosituksesta sitten päädyin kokeilemaan sarjan kasvoöljyä ja täytyy sanoa, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Joskus elin vääräuskoisena sen suhteen, että öljyiselle iholle ei ölyjä voi laittaa, mutta voi kuinka väärässä olinkaan. Kasvoöljy teki ihmeitä oikuttelevalle iholleni ja huoli lisääntyneestä rasvaisuudesta oli sekä turha että naurettava.

Käytin öljyä seerumin tilalta aamuin illoin ennen kasvovoidetta. Ihon kunto oli tuolloin vaihtelevasti aikamoista matalalentoa, mutta tämä öljy yhdessä suolakiven kanssa sai aikaan ihmeitä. Kun pahin kuivakausi oli selätetty, sain todeta öljyn toimivan ihollani hyvin myös sen normaalitilassa.


Mitäs tuote sitten tarkalleen lupaa? Tämä vitamiini cocktail ylläpitää ihon kosteutta ja saa ihon pitämään luonnollisen hehkunsa, toisinsanoen uudistaa ihoa. Tuote sisältää kymmentä eri kasviöljyä, joita ovat luomuvadelma- ja tyrniöljy, jojobansiemenöljy, manteli-, avokado-, oliivi-, aprikoosi-, luumu-, helokki-, ruusunmarja-, kaura- ja tomaattiöljy. Tuota listaa katsoessa tuli jo kamala nälkäkin, voikohan tuota öljyä lorauttaa aamupuuroon...

Tuote kesti mun käytössä muistaakseni kolmisen kuukautta, sillä iho imi öljyn itseensä hetkessä, jolloin sitä tuli annosteultua melko reilusti. Normaaliolotilassa muutama pisara riitti hyvin kasvojen ja kaulan alueelle. Öljy toimii loistavasti myös meikkivoiteeseen sekoitettuna.

Mossan tuotteita on ostettavissa esimerkiksi Sokoksella ja Biodelly-verkkokaupassa, joissa hinta näyttäisi olevan molemmissa vajaan 17 euron luokkaa. Mielestäni tuotteen hinta-laatu-suhde on hyvin kohdallaan, ehdottomasti testaamisen arvoinen tuote ihotyypistä riippumatta.

Kuka on ehtinyt jo tutustua Mossaan ja mitä olette tykänneet?

4 kommenttia:

 1. tinttitonttu11.4.2016 10.05

  Testasin tätä Sokoksella ja harmistuin kun tuoksui niin vahvasti vadelmalta. Yleensä siedän tuoksuja hyvin, mutta minusta tässä oli vähän turhan jyty hajuste :/ Muuten vaikutti hyvältä ja harmitti kun olisi ollut hyvässä tarjouksessa kun tää tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :/ Itse en ole millään lailla tuoksuherkkä ja harvoin tuoksut ovat käyneet itselle niin ylivoimaisiksi etten osaa kiinnittää asiaan mitän huomiota. Kokeile sekoittaa jonkin toisen tuotteen kanssa josko silloin saisi tuotteen käyttöön? :)

   Poista
 2. Mä tykkään tästä, tää on öljyseerumiksi aika kevyttä ja sopii takuulla hyvin myös iholle kesällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaan itsekin ihastuin. Sopivan kevyt rasvaiselle iholle ja toimii hyvin myös meikkivoiteessa :)

   Poista