7.4.2016

HAUL MAKEUP REVOLUTION


Hohto kesään, kiitooos! Muutamia uutuuksia, joita jokainen hohtoa palvova tarvitsee meikkilaatikoihinsa. Kesämeikkiin kuuluu mielestäni ennen kaikkea, hehkuvat raikkaat posket ja hohtavan raikas meikkipohja. Tässäpä muutamia uutuuksia, joilla kyseistä komboa voi lähteä tavoittelemaan. 

Kuten käykin ilmi, kaikki tuotteet ovat Makeup Revolutionin. Merkin tuotteita löytyy meikäläiseltä aikamoinen läjä. Tuotteet ovat erittäin edullisia ja silti täysin toimivia. Jos merkki on jäänyt sulta täysin huomiotta niin nyt kipin kapin merkin verkkosivuille http://www.makeuprevolutionstore.com/!

Vivid Shimmer Brick in Radiant, 3,00£

Ensimmäisenä tämä viiden sävyn Vivid Shimmer Brick hohtopuuteri sävyssä Radiant. Tuote on melko selkeä kopio Bobbi Brownin Shimmer Brickistä. Lämpimän sävyinen paletti, josta löytyy vaihtoehdot niin vaaleammalle kuin tummemmallekin hipiälle. Itse ajattelin käyttää sävyjä sekä erikseen, että sekoitettuna isommalla siveltimellä.


Koostumus vaikuttaa hyvin puuteriselta, ei mitenkään voidemaiselta. Kuitenkin swatchattuna käteen tuote ei varissut juurikaan ja sävyt näyttävät upeilta myös iholla. En malta oottaa että pääsen sutimaan tätä kasvoille.

Focus&Fix Liquid Concealer in 02 Fair, 2,00£

Tottahan toki sitä on aina etsinnässä sitä edullista peiteainetta ja tämä kirkkaana mielessä klikkailin ostoskoriin myös tämän Focus&Fix -peiteaineen. Sävy on 02 Fair ja äkkiseltään näyttää sävynsä puolesta Urban Decayn Light Warmin ja Fair Neutralin kadonneelta siskolta.


Peittokyvystä en sen tarkemmin osaa sanoa, mutta ainakin koistumus vaikutti ihan lupaavalta. Ei liian kuiva ja helposti blendattavissa. Tämänkin laitan innolla kokeiluun.

Ultra Strobe Cream, 8,00£

Se strobing. Itse en strobingiin luottaisi yksistään, sillä koen, ettei meikäläisen kasvoilla toimi pelkkä hohdon kanssa varjojen luominen. Oon yhtäkkiää ihastunut todella paljon voidemaisen meikkipohjan tekemiseen. En nyt tarkoita meikkivoidetta ja peiteainetta silmien alla, vaan myös varjoja, poskipunaa ja aurikopuuteria.

Kiinnostuneena sitten klikkailin tämän uutuuden testiin, sillä öö, kesä ja kärpäset ja highlight...? Tuotteen nimi on Ultra Strobe Cream ja sävyjä on yksi universaali.


Koostumus on hyvin voidemainen mutta todella hyvin häivytettävissä. Ylläolevassa kuvassa näkyy sekä se, miltä voide näyttää levittämättä ja alapuolella kevyen levittämisen jälkeen. Hohto on hyvin "hienojakoista" eli mitään valtavaa glitterihiutaleita ei voiteessa ole. 

Aqua Priming Base, 6,00£ 

Kasvosuihkeen muodossa olevia primereita on tullut muutamia vastaan ja etenkin kesäkuumalla olisi hyvin ihanteellista, ettei iholle tarvitsisi kerrostaa useita eri kerroksia erilaisia voidemaisia tuotteita. Siispä testiin läti tämä Aqua Priming Base. Ajattelin, että jos tuote ei toimi mulla primerina niin saapahan olla sitten preppaussuihkeen ominaisuudessa.

Advanced Complexion Expert Sponge Hard, 5,99£

Beautyblenderin ja RealTechniquesin meikkisienet ovat aivan mun ykköstuotteita, mitä tulee meikkipohjan tekemiseen. Oikeasti hyviä meikkisieniä tulee harvoin vastaan ja nyt ajattelin kokeilla tätä Advanced Complexion Expert meikkisientä. Näitä löytyy kahta erilaista, kova ja pehmeä ja itse päädyin kokeilemaan tätä kovaa. BB:n ja RT:n sienet ovat todella pehmeitä, joten halusin valikoimaani myös jotain hippasen napakampaa.

Blush Palette All About Cream, 6,00£

Tuote, josta olin todella innoissani, on tämä voidemainen poskipunapaletti. Nämä sävyt ovat  aivan täydelliset kesään. Koostumus on todella pehmeä ja voidemainen, puna levittynee poskille yhtä näppärästi sekä sormin että siveltimellä. 


Erityisesti iskin tässä paletissa silmäni tuohon sinipohjaiseen kirkkaan pinkkiin sekä korallin sävyisiin puniin. Pitää kokeilla kuinka hyvin nämä voidemaiset poskipunat toimivat myös huulilla!

Ultra Blush Palette in Sugar and Spice, 6,00£

Vähä random heräteostos oli tämä toinen poskipunapaletti. Poskipunien kuluminen on universumin hitainta ja tässä katsannossa poskpunien määrä, joka meikäläiseltä jo löytyy, kantaa haudan taakse asti. 

Kuten edellinen, myös tämäkin on kahdeksan sävyn paletti, josta löytyy kauniita kevääseen ja kesään sopivia perussävyjä. Paletin ehdottomat herkut ovat oikealla reunassa olevat kaksi väriä, jotka ovat todella hohtavia.


Koostumus vaikuttaa lupaavalta ja pigmenttiäkin paletista irtoaa, eli aivan floppi ei tämäkään tuote ole. Katsokaa nyt tuossa keskellä tuota hohtavaa ihanuutta! Paletista löytyy myös pari kivaa beigeen taittavaa nudea, mikä on todella iso plussa. Ei sitä nimittäin aina halua olla prinsessaposkilla.

4 kommenttia:

 1. Tinttitonttu8.4.2016 17.25

  Toivottavasti tulee lisäinfoa, kun olet testaillut enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaani mukaan yritän ainakin täysistä flopeista ja helmistä tula kirjoittamaan :)

   Poista
 2. En ainakaan huomannut lukiessani mistä olet nuo ostanut, joten kiinnostaisi mistä noita saa ostettua? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen verkkokauppa kuin www.makeuprevolution.com :)

   Poista