27.3.2016

TOTAL FACE OFF WITH CLARISONIC MIA 2

Meikin poisto pitkän päivän jälkeen. Tai ylipäänsä kasvojenpesuprosessi pitkän päivän jälkeen. Oot kivasti ehtiny kaatua sohvalle katsoon Netflixiä, pian kello on ykstoista illalla ja pitäis jaksaa kaapia päivän pakkelit pois kasvoilta.


Noh, Clarisonicin Mia 2 ei tuo apua kyseisen iltarutiinin aloittamisen tuskaan, mutta se todella tehokkaasti ja perusteellisesti hoitaa oman osansa. Itse oon ennen tätä käyttänyt kasvojen pesuun poikkeuksetta pelkästään käsiä. Nyt kun tarkemmin miettii, niin käsin puhdistusaineen pyörittely ei hirveän tehokkaasti poista meikin jäämiä kasvoilta, lähinnä vain levittää puolelta toiselle.

Mia 2 värisevä harja, jonka nopeutta saa säädelty, hoitaa homman minuutissa. Harja värisee sykleissä 2x20 sek ja 2x10 sek. Jokaisen syklin jälkeen kuuluu piippaus, joka ilmoittaa, että on aika vaihtaa puhdistettavaa aluetta. Näppärä pesujärjestys voi olla esim seuraava: 20 sek otsa ja ohimot, 20 sek kasvojen keskiosa eli nenän ja leuan alue ja lopuksi 10+10 sek molemmat posket. 

Todella tehokas minuutti, joka todella poistaa kaiken lopun meikin kasvoilta. Itse putsaan ensin silmämeikin pois ja puhdistan enimmät kasvomeikit misellivedellä. Näin Clarisonicin vaihdettava harja pysyy kauemman aikaa hyvänä ja puhdistus yltää sinne iholle asti, eikä vain meikkikerroksen poistamiseen.


Aluksi käytin Clarisonicin omaa vaahtoavaa putsaria, mutta en ole huomanut mitään merkittävää eroa sen ja tällä hetkellä käytössä olevan Neutrogenan puhdistusaineen välillä. Myös kuorinta-aineen voi levittää samalla harjalla, mutta rakeen malli pitää ottaa huomioon, jottei se pilaa harjaa. Putsaria kuluu harjan kanssa muuten huomattavasti vähemmän kuin käsin lotratessa.

Onko uusi puhdistusrituaali sitten vaikuttanut mun ihon kuntoon? On. Nykyään kasvoihin ilmestyvä finni on täydellinen tieteellinen mahdottumuus. Mulla ei valehtelematta ole ollut kasvoissa kunnon mehevää finniä moneen kuukauteen, aika lailla sen jälkeen kun aloitin Clarisonicin käytön. Iho on myös huomattavasti tasaisempi ja yleisesti paljon kirkkaampi ja terveemmän näköinen. Toki elintavat, ruokavalio, vedenjuonti ja muut ihonhoitotuotteet vaikuttavat myös ihon kuntoon, mutta ero on Clarisonicin käyttöön oton jälkeen ollut todella merkittävä.

Iho on pesun jälkeen todella pehmeä ja täydellisen puhdas - kasvovedellä kostutettuun vanulappuun ei jää pienintäkään meikin jäämää ja tuntuu että iho vastaanottaa huomattavasti paremmin myös seerumit ja kasvovoiteet.

Vaikka joiltaki alueilta iho on ollut ärsyyntynyt tai kuiva, ei Clarisonicin käyttö näillä alueilla ole ihon kuntoa pahentanut. Ehkä pikemminkin nopeuttanut paranemista, sillä ärsyyntyneelle alueelle ei ole jäänyt mitään meikinjämiä, jotka entisestään pahentaisivat ärtynyttä ihoa.


Käytän Clarisonicia päivittäin meikinpuhdistuksen yhteydessä. Aamulla se on mielestäni turhaa, sillä yön aikana ihosta puskeneen lian puhdistukseen riittää huuhtelu puhdistuaineella. Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan kyseistä masiinaa, ei ole turhaan hehkutettu tuote!

Clarisonicia saa ainakin Stockmannilta, jossa Mia 2 hinta on 149 euroa. Vaihtoharja maksaa semmoisen parikymppiä, mutta noin neljän kuukauden käytön jälkeen omani on vielä täysin kunnossa. Oon satunnaisesti pessyt harjan esimerkiksi marseillesaippualla, jotta jäämät lähtevät myös harjasta. Ladattava Clarisonic palvelee yhden latauskerran jälkeen reilut kuukaudenpäivät, eli plussaa pitkäkestoisesta akusta!

Onko täälä Clarisonicia kokeilleita ja millaisia kokemuksia teillä on?

*product is gifted

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti