31.3.2016

RIMMEL MAGNIFEYES DOUBLE ENDED SHADOW AND LINER


Voidemaiset silmämeikkituotteet eivät ole mulla hirveän aktiivisessa käytössä. Johtunee muutamasta huonosta kokemuksesta. Voidemaisen tai kynämuodossa olevan luomivärin työstäminen on hankalaa, eikä se tunnu pysyvän kovin nätisti luomella. Toki näiden kokemusten jälkeen myös taidot ovat parantuneet ja nykyään oon huomattavasti optimistisempi.

Tän randomin pohjustuksen jälkeen sitten päivän aiheeseen, eli näihin Rimmelin Magnifeyes luomivärikyniin. Kyseessä on kaksipäinen kynä, jossa toisessa päässä on terävä rajaukseen sopiva kärki ja toisesta päästä löytyy pyöreämpi koko luomella toimiva kärki.


Automaattimekanismi on näppärä, ei tarvitse terottimia ja samassa tuotteessa on sekä rajaus että luomiväri. Suosittelen silti käyttämään pohjustustuotetta kynän alla. Voidemainen koostumus toimii myös itse hyvänä primerina.

Sain testattavaksi kolme eri sävyä, mustan, sinisen ja pronssisen. Koostumus luomiväriosassa on pehmeä ja itseasiassa yllättävän hyvin työstettävissä primerin päällä. Myös häivytys onnistuu puuterisella tuotteella, kunhan sen tekee heti levittämisen jälkeen.


Rajaukseen tarkoitetun värin kärki on todella terävä ja sillä saa tarkkaakin rajausta, joka on elposti häivytettävissä. En osaa sanoa kuinka nopeasi terävä kärki kuluu, eli kun kynä vetelee viimeisiään, ei lopputulos enää ole niin ohutta.

Musta kynä, 001 Back to Blacks, on ollut eniten käytössä, sillä kun syntyy näppärästi näyttävä smudge rajaus. Kajalin kärki on helmiäinen musta, jolla see mukavan kevyttä lopputulosta, mutta myös intensiivisempää. Toisesta päästä taas löytyy metallinen hohtava hiilenharmaa, josta äkkiseltään tulee sävyltään vähän mieleen Urban Decayn Oil Slick -luomiväri.


004 Dark side of blue on kirkas kasarisininen, jonka parina on hohtava tummanharmaa. Mattainen sininen on ehdottomasti tämän duon oma suosikkini. Samoin kuin edellisessäkin, löytyy tästäkin hohtava, isompaa glitteriä sisältävä luomivärikynä tummassa harmaan sävyssä.


Viimeisenä 002 Kissed by a rose gold, jonka kuparinen luomivärisävy voitti mut heti puolelleen. Itsehän liputan kaikkien vastaavien sävyjen puolesta. Kaverina tälle löytyy toisesta päästä syvä tummanruskea mattainen sävy, joka on iisi rajausväri arkikäyttöön, jos ei halua käyttää mustaa.


Sävykombinaatiot ovat mielestäni toimivia ja kynä itsessään todella iisi käytettävä. Sivellintä se kaipaa avukseen, eli sellainen kannattaa ottaa hollille ennen kuin alkaa taiteilemaan. Pysyvyys on hyvä, tällä kertaa ei kynä pakkaantunut luomen uurteisiin. Mutta pohjustuksella on suuri merkitys.

Itse käytin kuparin sävyä koko liikkuvalla luomella ja häivytin kevyesti puuterisella luomivärillä. Ylärajauksen tein mustalla rajauskynällä ja alarajauksen sinisellä (melko obvi...)

Näppärä kesämeikkituote, jolla saa nopeasti loihdittu näyttävän lookin. Mitä ootte tykkäilleet näistä vai onko tää teille aivan uus tuttavuus?products are gifted by importer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti