23.3.2016

LUMENE TRUE MYSTIC VOLUME MASCARA


Lumenelta tuli lopputalvesta uusi mascara, jonka sain testattavaksi. True Mystic mascara erottuu aika merkittävästi pakkaukseltaan aiemmista Lumenen mascaroista ja myös harjassa on aivan uudenlainen muotoilu verrattuna aiempiin merkin ripsiväreihin.

Tuote lupaa ripsiin volyymiä ja nostetta, sekä maksimaalista pigmenttiä. Harjan muotoilu on paljon mehevämpi ja isompi kuin aiemmin. Massa on hyvin notkeaa, mutta vahamaisuus antaa lisää volyymiä ja intensiivisyyttä lopputulokseen.


Itse kokeilin ripsiväriä sekä yhdellä että kahdella kerroksella ja menimpä vielä kuntosalille rehkimään tämän jälkeen. Täytyy sanoa, että itseäni ehkä enemmän miellytti yhden kerroksen jättämä eroteltu ja pitkä lopputulos. 

Lopputulos yhdellä kerroksella

Massa on kyllä hyvin kerrostettavissa, mutta suosittelisin tekemään sen samantien ennen ensimmäisen kerroksen kuivumista. Itse odottelin massan kuivumista ennen toisen kerroksen laittamista (kuvaaminen vei juuri sen verran aikaa), joten massa ei enää niin notkeasti taipunut ensimmäisen kerroksen päälle. Tämän takia täytyy kyllä antaa lisäpojoja kerrostettavuudesta - vaikka mascaraa lisäsi kuivuneen kerroksen päälle, pahemmilta klimpeiltä vältyttiin.

Lopputulos kahdella kerroksella

Lopputulos on kyllä kieltämättä kaunis. Ripset kaartuvat nätin kissamaisesti ja ovat kyllä todella mustat. Extrapisteitä myös pysyvyydestä. Kunnon hikitreenin jälkeen eivät ripsarit olleet poskilla, eikä mascara muutenkaan varissut kuivuuttaan.

Hinta on vähän suolainen päivittäispuolen ripsiväriksi, hinta on muistaakseni semmoiset 18 euroa, mutta niinhän ne aika pitkälti ovat kaikki merkistä riippumatta. Hyvä mascara, jolla saa näyttävät ripset! *product is gifted by Lumene

2 kommenttia:

  1. Alussa pystyin käyttämään tätä ripsiväriä ihan suoraan tuubista, mutta nyt kun ripsari on ollut kauemmin auki, niin on pitänyt pyyhkiä ylimääräiset pois. Muuten menee ripset ihan klimppiin, mutta muuten aivan loistava ripsiväri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, aika jännä juttu! Pitääpä kattoo alkaako munkin oma käyttäytymään samalla lailla! :P Joo mä tykkään kyllä kans :)

      Poista