14.3.2016

ISADORA TWIST-UP MATT LIPS


Mattahuulet on yksi meikkitrendi, joka fleekkien kulmakarvojen rinnalla on tainnut tulla toistaiseksi jäädäkseen. Monelta merkiltä löytyykin mattapunia ja tällä kertaa testissä on IsaDoran Twist-Up Matt Lips huulipunapuikot.

Sävyt ovat IsaDoran Riviera -kevätkokoelmasta ja sävymaailma on niissä hyvin romanttinen. Kaksi nuden sävyä, yksi kirkkaampi vaaleanpunainen sekä yksi roosaan taittava sävy sopivat hyvin eri ihonsävyille tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Koostumus on todella voidemainen ja puna levittyy huulille kuin mikä tahansa creamymäinen puna. Lopputulos ei ole täysin ultimaattisen matta, jos verrataan esimerkiksi Urban Decayn mattapuniin. Toisaalta tämä ei ainakaan meikäläistä haittaa, sillä talven aikana herkästi kuivuva huuli ei aina ole se total matan lopputuloksen paras ystävä.

Sävyt vasemmalta oikealle 49 Bare 'n' Beautiful, 51 Bohemian, 69 Nude Rose ja 70 Vintage Pink

Pigmenttiä löytyy sopivasti ja puna on huulilla täysin peittävä. Punaa pystyy myös jonkin verran kerrostaa, jolloin lopputuloksen intensiivisyyttä voi säädellä oman maun mukaan. Kompaktin muotoilun vuoksi puna on näppärä sipaista huulille ilman sen kummempia rajauksia ja pehmeän koostumuksen myötä sitä on myös miellyttävä lisätä päivän mittaan.

Itse kokeilin punaa sekä yhdessä huulirasvan kanssa että ilman. Huulirasvan kanssa puna saa kevyen voidemaisen kiillon, mikä sai huulet näyttämään vähän pulleammilta. Jos siis tuntuu, että mattapunaa on hankala käyttää kuivien huulien päällä, niin kannattaa huulet ensin kuoria ja sitten rasvata, jolloin puna levittyy tasaisesti.


49 Bare 'n Beautiful on hyvin neutraali aavistuksen roosaan taittava puna. Näppärä arkipuna, johon voi lisätä boostia pari astetta tummemmalla rajauskynällä.


51 Bohemian on ruskean sävyinen nudepuna, yksi tämän hetken trendisävyistä. Ja koskapa totaalinude pois muodista menisikään. Itse käyttäisin tätä todella tummanruskean rajauskynän kanssa, jolloin lopputulos olisi muhkeampi ja kolmiulotteisempi.


69 Nude Rose on kylmä roosa, kevyt ja tyttömäinen. Todella hyvä sävy esimerkiksi rippi- tai ylioppilasmeikkiin. Sävy on täysin nudea tai pelkkää neutraalia huulikiiltoa näyttävämpi, mutta kuitenkin maltillinen, etenkin jos ei ole tottunut käyttämään intensiivisiä sävyjä.


70 Vintage Pink on nelikon kirkkain sävy, pari astetta kirkkaampi ja syvempi pinkki kuin 69 Nude Rose. Tämä sävy on ehdottomasti kesäpuna, ainakin meikäläisellä. Sävy imartelee hyvin myös vaaleaa ihonsävyä. Kirkas pinkki, jonka voi huoletta sipaista huulille aurinkolaseja peilinä käyttäen. Täyttää siis kesäpunan kriteerit!

Oottekos jo kokeilleet IsaDoran mattapunia?


*products are gifted by importer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti