17.3.2016

ISADORA SPRING 2016 RIVIERA COLLECTION - EYESHADOW PALETTES

Postailin toissapäivänä IsaDoran mattaisista huulipunakynistä ja nyt jatketaan saman brändin merkeissä. Hartaan swatchailun, testailun ja kuvailun jälkeen vuorossa on IsaDoran Riviera-kevätkokoelman luomivärinelikot. Sain testattavaksi sekä Nude Rose että Nude Sand paletit.Viimeaikaisten kokemusten valossa oon tykästynyt todella paljon IsaDoran meikkeihin. Merkin meikkipohjatuotteet ovat mulle vielä aikalailla arvoitus, mutta huuli- ja silmätuotteet ovat ainakin saaneet mut vahvasti puolelleen.

Molemmissa paleteissä jokaisen luomivärin laatu on hyvin samalla viivalla, yksikään ei esimerkiksi varise merkittävän paljon. Oli myös kiva huomata, että hohtavien luomivärien hohto ei mystisesti katoa matkalla pannusta siveltimen kautta luomelle, niinkuin joskus pakkaa käymään. Eli sävyt näyttävät hyvin pitkälti samalta kuin paletissakin.

Itse työstin kaikki sävyt kuivalla siveltimellä ja itseasiassa olisi voinut noita hohtavia kokeilla kosteallakin siveltimellä, josko saisi vielä lisää hohtoa. Onko joku kokeillut käyttää näitä kostella siveltimellä?

06 Nude Sand on hyvin maanläheinen lämpimän ruskeansävyinen paletti - kompakti jokanaisen luomivärikokonaisuus. Paletissa on kolme hohtavan helmiäistä sävyä sekä yksi mattainen tummempi ruskea. Ainut mitä paletissa jäin kaipaamaan, on aavistuksen vaaleampi helmiäinen, joka toimisi hyvin kulmaluulla sekä sisänurkassa myös kalpeammalla iholla.


05 Nude Rose on elementeiltään todella todella lähelle Sand-palettia. Erona se, että lämpimänsävyisten nudejen kaverina on hohtava hempeän vaaleanpunainen. Paletti on myös aavistuksen viileämpi. Mattainen tummanruskea ei ole yhtä tumma ja "suklainen" kuin sisarensa. Hyvä kokonaisuus, josta löytyy myös se kivan vaalea highlight-sävy.  


Neljän sävyn paletti näyttää maksavan esimerkiksi eleven.fi -verkkokaupassa 13,80 €, mikä on aivan kohtuullinen summa tämän laatuisesta luomiväripaletista. Onko IsaDoran kevätkokoelma jo teille tuttu?

*products are gifted by importer

2 kommenttia:

  1. Toi Nude Sand -paletti on ihana! Niin helpot ja kauniit sävyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta, jsut tommonen päivittäiseen käyttöön soveltuva! :)

      Poista