15.2.2016

LASH POWER FROM RICIN OIL


Kävipä tuossa taannoin. että tämä lady pakkasi laukkunsa yökylää varten, mutta unohti silmämeikinpoistoaineen. Vedenkestävän ripsarin ja totaalisen full face -setin kanssa tilanne ei naurata, jos aamulla on meiningit herätä luonnonkauniina kuin hirvi, ei panda.

Pienen budjettivajeen vuoksi harmillinen unohdus aiheutti pientä hampaiden kiristelyä, sillä luottoputsaria löytyy kyllä kotoa kanistirillinen, joten yhden yön vuoksi uuden putsarin ostaminen oli vähintäänkin ärsyttävää. Kolleega sitten vinkkasi kokeilemaan Born to Bion risiiniöljyä. Multituote poistaa silmämeikin, mutta sitä voi käyttää myös hoitotuotteena esimerkiksi ripsiin ja hiuksiin.

Uhkarohkeasti päätin kokeilla kyseistä tuotetta ja ottaa riskin mahdollisesta Jokeri-efektistä, jos ei aine toimikkaan. Onneksi huoli oli turha, silmämeikki lähti viimeisiä rippeitä myöden pois. Öljy kannattaa pyöritellä sormin silmiin, sillä öljy levittyy todella nihkeästi tuhdin koostumuksensa vuoksi. Tämä öljy muuten irrottaa hyvin jopa tummat mattapunat!


Jos nestemäiset silmämeikinpoistoaineet tuntuvat ärsyttävän silmää, suosittelen kokeilemaan, on todella hellä puhdistuskeino. Te räpsyripset, jotka omistatte lisäkarvaa silmissä, kannattaa kiertää tämä aine kaukaa, öljy haurastuttanee ripsien liiman alta aikayksikön.

Sittemmin olen öljyä käyttänyt iltaisin ripsiin ja kulmakarvoihin tehohoitona. Jos en pahasti liioittele, ripset kyllä tuntuvat vahvemmilta. Myös ripsien kestoväri on pysynyt yllättävän hyvänä pitkään. Hiuksiin en ole todella stydiä öljyä kokeillut, siihen tarkoitukseen multa löytyy niin monta muuta purkkia, että jos en niitä nyt ala kuluttelemaan pois niin mut varmaan haudataankin niiden kanssa.

Öljy on aikalailla tuoksuton, todella paksua ja riittoisaa. Pieni pullo kestää ikuisuuden ainakin ripsiin käytettynä. Ai niin, se on 100% orgaanista. Tuote löytyy näppärästi esimerkiksi Hyvinvoinnin-fi -verkkokaupasta ja hintaa näyttäisi olevan 8,50 €.

Onko risiiniöljy kauneudenhoidossa tuttu tuote? Millaisia kokemuksia teiltä löytyy?4 kommenttia:

 1. Vaikuttaapa mielenkiintoiselta! :) Mulla silmät kirvelevät aika helposti silmämeikinpoistoaineista. Born to Bion johonkin muihinkin juttuihin on tehnyt mieli tutustua, mutta toistaiseksi se on jäänyt ajatuksen tasolle. Kätyin joskus muutama vuosi sitten ripsiseerumia ja siitä en kyllä kokenut mitään hyötyä. Tietysti niissäkin on varmasti eroja, mutta omissa ripsissäni en huomannut mitään eroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa kokeilla, seeruminahan tuo ei toimi, mutta hoitotuotteena tuo on ainakin itselläni toiminut :)

   Poista
 2. Mulla kirvelee silmämeikinpoistoaineet yleensä, ja tällä hetkellä käytän kookosöljyä meikin putsailuun. Risiiniöljystä oon kyllä kuullut hyvää, joten vois laittaa testiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa kyllä testata, todella hellävarainen mutta ei jätä sitä inhottavaa öljyisyyden tunnetta silmiin :)

   Poista