26.2.2016

ISADORA TWIN TIP LINER


Kun mä ekan kerran näin tämän IsaDoran uuden tussilinerin, olin todella skeptinen. Olen henkeen ja vereen sivellintyttö, mitä tulee rajauksien tekoon, joten tämä melko erikoisen mallinen kärki sai mut vähän takajaloilleen.

Twin Tip liner on litteä pyöreäkärkinen rajaustussi, jolla saa kätevästi sekä ohutta että paksua rajausta. Jos on tottunut napakkaan ja kapeaan kärkeen, saattaa tämä vähän vaatia totuttelua. Tuote kuitenkin osoittautui jo ensikokeilulla oikein näppäräksi, ja hillitty cat eyekin tuli hetkessä tehtyä.


Väri ei ei ole ultimaattisen intensiivisen musta kädelle sipaistuna, mutta luomella rajaus kuitenkin näkyy syvän mustana, josta ei kuulla läpi. Rajaus oli helppo piirtää, sillä tuotetta tulee tasaisesti eikä katkonaisesti. Tätä voi tietenkin ennaltaehkäistä käyttämällä tussia ensin kädellä ennen varsinaisen rajauksen piirtämistä.


Itse käytin lähinnä kapeaa reunaa rajauksen piirtämiseen. Periaatteessa siipirajauksen tyven voi hyvin vetää myös siten, että sivellinosa on lappeellaan, jolloin siipeen saa helposti yhdellä sipaisulla leveän kannan.

Tuote ei ole vedenkestävä, mutta mulla ei rajaus ainakaan lähtenyt falskaamaan päivän mittaan. Tuli käytyä salilla ja muilla asioilla ja rajaus pysyi mukana koko päivän. Tuote myös lähti helposti pois tavallisella putsarilla, eikä vaatinut mitään tujumpia myrkkyjä.


*product is gifted by importer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti