26.1.2016

SOME OXYGEN PLEASE!


Tän iäti jatkuvan talven takia alkaa jo vähä ahdistaa ja pitäisi saada vähä vedettyä happea. Hyperventiloinnin sijaan asia korjaantuu näppärästi korealaisen Missha-merkin Super Aqua -sarjan happinaamiolla. Rakastan kasvonaamioita ja tämä happimaski on ehdottomasti tullut jäädäkseen. Aivan huippu. Tälläinen maski sitä pitäisi olla kaiken maailman happiviiksien tilalta, vaikutus on paljon parempi.

Alkuhypen jälkeen voidaan siirtyä nyt täysin  neutraaliin ja ankaraan faktojen tarkasteluun; millainen tuote on itseasiassa kyseessä? Yleisesti olen tykännyt todella paljon Misshan ihonhoitotuotteista sekä meikeistä. Mainittavia ovat muun muassa brändin vaahtoava puhdistusaine, etanavoide (toimii todella hyvin myös aikuisemmalla iholla!) sekä Spider-mascara. Mutta tosiaan, takaisin tähän happinaamariin.

Kasvonaamio tuntuu purkista otettaessa todella kevyeltä, jopa kuohkealta ja hieman moussemaiselta. Mukana on pieniä rakeita, joiden funktio ei oo mulle ihan täysin auennut. Kun naamiota lähtee levittämään, muuttuu se miellyttävän voidemaiseksi iholla. Maski sisältää kahta erilaista entsyymikapselia, jotka poistavat epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Mukana oleva O2-kompleksi taas elävöittää ihoa. Toisin sanoen täydellinen krapulapäivän hoito.


Iho on naamion jälkeen tuntunut pehmeältä ja ihanan kimmoisalta. Sopii hyvin  myös rasvaiselle iholle ja sekä herkälle iholle. Naamion huuhdottua iholle jää todella fressi fiilis. Itse olen pitänyt naamiota jämptisti yhden Frendit-jakson verran. Olen itse käytellyt tuotetta todella epäsäännöllisen säännöllisesti, mutta massa on todella riittoisaa ja pienellä määrällä pääsee todella pitkälle. Maskiahan voi käyttää myös täsmähoitona kuivemmilla ihoalueilla.

Merkin tuotteita on saatavilla muun muassa Kauneuskeskus Luxen verkkokaupassa (click), jossa naamion hinta on 23,50. Löytyykö täältä joku joka jo vannoo kyseisen tai jonkin vastaavan happinaamarin nimeen?

*Face mask gifted by Kauneuskeskus Lux

4 kommenttia:

 1. Houkutteleva tuote, kaikki raikastava ja happea sisältävä on mun heikkous ihonhoidossa! Pitääpä tilata jossain kohtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on kyllä oikeesti tosi huippu maski, ehdottomasti kokeilemaan :)

   Poista
 2. Hauskan näköinen tuote! Tämä voisi olla hyvä näin talvella, kun iho kaipaa kosteuttaa ja vähän kaikkea muutakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, elvyttää kyllä samean ihon näppärästi :)

   Poista