28.1.2016

NEWBIES FOR SPRING 2016


Täälä aletaan olemaan jo aika keväisissä fiiliksissä, ulkona sataa vettä ja asteita taitaa olla jo muutamakin plussan puolella -voisi olla aivan hyvin perinteinen juhannussää. Tosin toivotaan että kesän 2016 juhannus tarjoaa meille vähän parempaa. Säästähän mä en tänne tosiaankaan tullut juttelemaan, vaikka vastaavia small talk -taitoja onkin hyvä silloin tällöin elvyttää.

Postista kopsahti eilen ja maanantaina muutamankin eri brändin uutuustuotteita, ja oon nyt ollu aivan liekeissä testailemassa Rimmelin ja IsaDoran kevään uutuuksia. Testiin pääsee myös Lumenen uusi True Mystic Mascara. Odotukset ovat korkealla, sillä tämän pitäisi ymmärtääkseni olla jotain uutta ja varsin erilaista verrattuna Lumenen aiempaan mascaratarjontaan.


Kevään sävyt ovat perinteisesti hempeämpiä ja romanttisempia kuin mitä pimeällä talvella. Muutamista jutuista emme kuitenkaan suostu luopumaan, nimittäin mattahuulista sekä -kynsistä. IsaDoran kevätkokoelmasta näitä löytyy molemapia. Testattavakseni sain kaksi eri luomiväripalettia, rajaustussin, kynsilakkoja, huulipunia sekä huulikiillon.

Mulla on nyt ollut rakennekynnet melkein vuoden putkeen ja tätä myöten myös kynsilakkainnostus on syttynyt uudestaan. Voin kertoo että oon kyllä ihan pähkinöinä näistä ihanista mattalakoista. Lakkojen sävyt vasemmalta oikealle ovat 826 White Velvet, 831 Spring Light, 826 Vintage Blush, 829 Pink Sugar, 827 Bohemian ja 830 Blue Cloud.


Mulla on aiemmin ollut yksi merkin Twist-up mattapuna kokeilussa, mutta tuolloin en vielä ollut niin into mattapuniin kuin nyt.  Näistä yhtä olenkin jo yhden juhlameikin kanssa kokeillut ja lupaavalta vaikuttaa. Sävyt vasemmalta oikealle ovat 70 Vintage Pink, 51 Bohemian, 69 Nude Rose ja 49 Bare 'n' Beautiful.


Mattaisten ihanuuksien kaveriksi mukaan oli laitettu myös tämä Multi Vitamin huulikiilto. Multa löytyy jo kyseinen kiilto toisessa sävyssä ja tämä sävy on 02 Sheer Almond. 


Sitten voidaankin siirtyä silmämeikkiosastolle. IsaDoran Holiday Collectionin luomiväripaletti oli koostumukseltaan ja pigmentiltään tämän hintaluokan luomiväriksi todellinen helmi ja nyt odotukset ovatkin korkealla myös näiden kahden kanssa. Vasemmanpuoleinen paletti on 06 Nude Sand ja vieressä 05 Nude Rose. Paletit näyttävät äkkiseltään hyvin samansävyisiltä, mutta tulevissa esittelypostauksissa tuutte huomaamaan etteivät ne ole.


Oon niin paatunut geeli- ja kakkulinerin käyttäjä, että ajatus tällaisen erikoisen mallisen rajaustussin käytöstä tuntui vähintäänkin pelottavalta. Seuraavassa postauksessa pääsette sitten näkemään että kuinka hyvin meikäläinen tämän Twin Tip Eyelinerin kanssa pärjäsi. 


En ole tainnut ikinä omistaa Rimmelin luomivärejä, joten todella mielenkiinnolla lähden kokeilemaan näitä uusia satiniisia monovärejä. Sävyt ovat ylhäällä 003 All About the Base ja 014 Black Fender. Alarivistä löytyvät 012 Q-Jump ja 006 Poser.


Erityisesti mielenkiintoni kohdistui näihin Magnifeyes-kyniin, joissa toisesta päästä löytyy rajauskynä ja toisesta luomiväri. Minkähänlaisen smoky eyes -lookin näillä saisi loihdittua, hmm... Sävyt ovat ylhäältä alas 001 Back to Blacks, 004 Dark Side of Blue ja 002 Kissed by a Rose Gold.


Rimmelin uusi mascara Volume Colourist vaikuttaa kiinnostavalta ripsiä sävyttävän kompleksin ansiosta. Siis lupaako tuote myös sävyttää omaa ripsien väriä pysyvämmin? Sillä muutenhan kyseissä lauseessa hylsyn kyljessä ei ole mitään järkeä - se on vähän ikään kuin olettamus että ripsiväri myös lisää ripsien inteniivistä väriä? Katsotaan.


Viimeisenä sitten tämä Lumenen uusi True Mystic Volume mascara. Mainokset ovat ainakin olleet sen verran mahtipontisia, että kiinnostuneena odotan, että pääsen näkemään mitä ripsarilla on tarjottavanaan. Onko jo kokemuksia kyseisestä ripsarista?


Yritin välttää valtavan kilometripostauksen ja sempä takia ette vielä pääse näkemään swatch-kuvia ynnä muuta. Huomenna tullee ensimmäinen meikkilookki uusilla tuotteilla tehtynä. Ajattelin pilkkoa tuote-esittelyt tuotekohtaisesti, sillä tällaiset himopitkät postaukset useista eri tuotteista on aika puuduttavia.

Mut joo hei, tämmösiä ihanuuksia tällä kertaa, ketkä ovat jo kokeilleet tämän kevään uutuuksia kyseisiltä merkeiltä? :)

*products are gifted by importer/manufacturer

4 kommenttia:

 1. Tuo violetein kynsilakka <3 ihana sävy

  VastaaPoista
 2. Tinttitonttu29.1.2016 16.58

  Olisiko mahdollista saada noista Isadoran huulipunista swatcheja tai ihan käyttökuvia? :) yritin netistä etsiä, mutta vielä löytyy hieman nahkeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niistä on tulossa myöhemmin kuvia :)

   Poista