8.1.2016

CLARINS INSTANT SMOOTH PERFECTING TOUCH PRIMER

Semi haastavan ihon kanssa painiskelevana oon aina erityisen kiinnostunut kokeilemaan uusia meikkipohjatuotteita. Tällä kertaa piinapenkkiin pääsi Berneriltä saatu Clarinsin Instant Smooth Perfecting Touch primeri. Saamani purkki on näytekokoa 4ml, mutta myyntipakkaus sisältää 15ml ehtaa tavaraa. 


Tuote lupaa silottaa ryppyjä ja juonteita (täydellinen tuote siis 24/7 kestävään resting bitch face-lookkiin) sekä laajentuneita ihohuokosia. Pohjustaja lupaa jättää ihon mattaiseksi, sileäksi ja pehmeäksi. Noh, kävikös nyt sitten näin?

Jos jotain hyvää täytyy öljyisestä ihosta löytää, on se minimaalinen juonteiden ja ryppyjen (niiden olemassaolon olemattomuus on muutenkin toivottavaa ottaen huomioon allekirjoittaneen iän...) määrä. Tästä johtuen se, onnistuuko primeri ne blurraamaan jää nyt salaisuudeksi. Varjopuolena tälle taas on se, että ihohuokoset ovat laajat ja t-alueen kiiltely jo niillä leveleillä, että kanssakeskustelija joutuu käyttää aurinkolaseja. Eli tässä todella päästiin testaamaan pimerin tehoja.

Kommenttiboksissa vinkattiin tämän tuotteen raatimista joten tässäpä teille nyt sitten täys laidallinen! Clarinsin aivan liian pitkän nimen omaava primeri on virallisesti Laura approved. Vaikka ihon kiiltelyä on edelleen havaittavissa, on meikkipohja ihan liian hyvännäköinen. Toki täydellisyyden saavuttamiseen tarvitaan myös kelpo meikkivoide ja puuteri ja meikäläisen tapauksessa myös setting spray. Että vaikka kyseinen primeri olisi käytössä, niin eihän sen nyt vaan saa ihoa näyttämään hyvältä, jos päälle vetästään sentin laastikerros vuosikertameikkivoidetta suoraan 90-luvun alusta.


Iho jäi mattaisen näköiseksi, mutta öljyisellä iholla valmis meikki näyttää kauniin kuulaalta, vaikka iho hippasen alkaisikin kiiltelemään päivän mittaan. Meikkivoiteen työstäminen on todella miellyttävää, mikään ei rullaa ja linnut laulaa kun sutii menemään. 

Primeri on testattu sekä töissä että baarissa (missä muualla muka ihmiset käyvät?) eikä ole jättänyt pulaan vaikkei puuteria pääse asap lisäämään. Pohja kestää yleisesti kauan todella hyvännäköisenä. Ainut mihin edes tämä miracle maker ei pysty on tuo penteleen nenä ja se infernaalinen kiilto, se siis elää aivan omaa elämäänsä...

Jos jotain nuhdeltavaa pitää keksiä, niin tuote ei tunnu kaikkein riittoisimmalta. Tämä saattaa johtua myös koostumuksesta, joka on hyvin samettinen ja tuhti. Tai sitten mä vaan käytän sitä liikaa, mutta uskallan epäillä. Todellinen riittoisuus nähdään toki vasta pitkässä juoksussa, joten voi olla, että joudun vielä pyörtämään sanani.

Tuotteen hinta on semmoisen 33 euron luokkaa riippuen vähän mistä sen käsiinsä metsästää. Onko kenelläkään aiempia kokemuksia tästä kyseisestä tuotteesta ja olisiko jokin muu Clarinsin tuote, mitä mun kannattaisi ehdottomasti kokeilla? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti