6.1.2016

AND THEN LIFE JUST HAPPENED

Hyvää uutta vuotta 2016 kaikille! <3 Blogin loppuvuosi ja vuodenvaihde on mennyt hyvinkin hiljaisissa merkeissä ja otsikko kertoo kaiken. Vuosi 2015 on ollut alusta asti hyvin kiireinen, tapahtumarikas ja muutoksia täynnä. 


Syksyllä oletin tahdin hellittävän, perustin uuden blogin ja olin aivan superinnoissani bloggaamisesta. Aikaa ei vain löytynyt. Meikkikuvat eivät miellyttäneet. Tuotekuvien kuvaamiseen käytettävissä oleva päivänvalo oli aina kateissa kun olisi sellaiseen ollut aikaa.


Mutta. Vuosi on ollut mahtava. Kuten kaikilla, on se sisältänyt ylämäkiä ja alamäkiä; parisuhteen päättymistä, sairastamista ja huolta läheisistä. Silti paljon paljon positiivistakin on tapahtunut; muutin kimppakämppään parhaan kaverini kanssa, tapasin vuoden mittaan ihan huikeita ihania uusia tyyppejä, valmistuin kahdesta koulusta, sain töitä. Yleisesti life was good ja varmasti tulee olemaan vähintäänkin sitä myös tänä vuonna.


Uuden vuoden lupauksia en mennyt tänäkään vuotena tekemään, mutta tavoitteita asetin sitäkin enemmän. Oman yrityksen perustaminen on laitettu aloilleen ja nyt on jonkilainen suunta siitä, millaista työtä haluaisin tulevaisuudessa tehdä. Treenimotivaatiokin hiipi takaisin pitkän matalalennon jälkeen. Reissu Barcelonaan on buukattu. Kyl tää tästä!


Blogi jatkaa edelleen ja tällä kertaa olen oikeasti optimistinen sen suhteen, että pystyn sitä tekemään sellaisella tavalla ja tahdilla kuin oikeasti alusta asti haaveilin. Muuan Clarins-toivepostaus on naputeltuna ja vaikka mitä muuta on mielessä. Tästä ei voi suunta olla kuin ylöspäin!

Kuvituksena kuvia Instagramista, jota voi muuten seurailla nimellä laurassalo. Palaillaan pikapikaa! <3

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla sun kuulumisia ja innolla odottelen postauksia! :) Hyvää uutta vuotta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei, ihana kuulla! :) Kiitos samoin sulle! :) <3

      Poista