30.11.2015

THOSE GLASSES THO

Postaus on toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Instrumentariumin kanssa.


Halloweenista ja niin ikään Indiedaysin bloggaajapäivästä on jo pieni iäisyys, joten nyt lienee turvallista palata hetkeen jolloin sain vetästä silmilleni harvinaisen hyvännäköiset rillit. Tapahtumassa oli nimittäin mukana myös Instrumentarium Heritage Swarovski -kokoelmallaan

Nappasin pöydältä ensimmäiset lasit sen kummemmin miettimättä ja kun iskin pokat nenälle niin olin snadisti myyty. Kuinka mageet! Mun väkivalloin vaiettu kaipuu (egoilu)laseja kohtaan nosti taas päätään. Mun on pakko saada semmoset. 

Mulla ei siis ole arkielämän kokemusta silmälasien käytöstä, mutta voisin aivan hyvin alkaa käyttämään laseja ilman vahvuuksia ainakin arkimeikissä, lookki muuttuu nimittäin todella radikaalisti laseilla! Muuten nuutuneeseen ilmeeseen Swarovskin kristallein koristellut lasit tuovat sen verran särmää ja luksusta, ettei kukaan huomaa kuinka paha sun second day hair on!

Koko kokoelmaa voi käydä ihastelemassa täältä! Vaikka muuten saatan tyyliltäni muistuttaa aikomoista rentunruusua, niin jostain syystä kokoelman klassisuus vetoaa muhun ihan kympillä. Any thoughts?


Tuommoiset aavistuksen kanttiset lasit sopivat ihan kivasti meitsille vaikka kehyksien väri ja 
malli saakin suhteellisen vahvan kontrastin blondia hiuspehkoa vasten. Tästä tulikin mieleen, että olisiko teistä kiva saada jotain tutoriaali silmämeikkiin, niin plussa- että miinuslasien käyttäjille?

En näytä sit keskisormee vaan erittäin huomaamatonta peace-merkkii!


2 kommenttia:

  1. Mua ainakin kiinnostaisi meikki miinuslasien kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla, laitetaampa työn alle! :)

      Poista