9.11.2015

MISSHA ON MY EYES


Sain testiin muutamia Misshan meikkituotteita ja erittäin vahvoja sydämentykytyksiä sai aikaan saamani luomiväripaletti sekä mascara. Merkin tuotteita voi muuten tilata esimerkiksi täältä. Tää on brändi joka kannattaa ehdottomasti tsekata!


Meikissä on käytetty siis shimmerisen luomiväripaletin ( No. 4 Brown Combination) kaikkia neljää sävyä sekä Spider Lash mascaraa, joka on ihan mun yks lempparimascara! Luomvärien koostumus on sormipelillä aika kuivahko, mutta luomella lopputulos on kuitenkin todella voidemaisen ja helmiäisen näkönen. Itse harvoin käytän pelkästään hohtavia luomivärejä luomella, mutta koska pikkujouluseason niin aina pystyy!


Mascaran voidemainen koostumus on ihan mahtava, massa muistuttaa aavistuksen Urban Decayn Perversion mascaraa, ihan vaan by the way. Voidemaisen koostumuksen lisäksi massassa on mukana kuituja, joilla saa ripseen hyvin lisää boostia.


Onko brändi teille tuttu ja mitä ootte tykänneet, jos olette kokeilleet? Suuri kiitos Lux Kauneuskeskukselle saaduista tuotteista! :)

8 kommenttia:

 1. Juuri eilen katselin ebaysta Misshan limited edition-paletteja, Wonder woman-kokoelmasta! Kovin himotti pistää tulemaan mutta maltoin. Ehkäpä palkkapäivänä.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ebay on kyllä maailman vaarallisin paikka :D Joo näiltä löytyy kyllä vaikka ja mitä, pitääpä tsekata tuo Wonder woman! :)

   Poista
 2. Missha on ollut käytössä monta vuotta (etenkin BB- voiteet on NIIN hyviä), mutta nämä sun kokeilemat tuotteet oli mulle uusia tuttavuuksia! Tuossa paletissa on kyllä tosi kauniit sävyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen muutaman kerran kokeillut merkin BB-voiteita, ovat kyllä hyviä :) Joo nuo sävyt ovat kyllä ihanat, sopivat kaikkeen :)

   Poista
 3. Mä käytän ite Misshan cushionia meikkivoiteen sijaan, sillä se maksaa täälläpäin jonkun 5.5 euroa, ja aika saman tasonen on ollut kuin kalliimpienkin merkkien versiot. Värimeikkeihin ei oo tullut koskettua, kun on noita paletteja jo sen verran ennestäänkin ja korealaiset tykkää änkeä glitteriä "matta"väreihinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä en olekkaan kokeillut. Hahah joo, nämä eivät ole mitään mattaa kyllä nähneet :D

   Poista
 4. Misshan bb-voide oli eka "oikea" bb-voide mitä olen kokeillut ja tämä tapahtui jo vuosia sitten, ennen kuin kaikki merkit innoistuivat tästä trendistä. Kauniin näköiset meikit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misshan BB-voide on myös mulla ainut "oikea", jota oon kokeillu, tosin vasta monen länsimaalaisen merkin jälkeen :)

   Poista