23.11.2015

ISADORA GOLDEN EDITION


Pikkujouluaika, mikä ihana syy vetää all in ja overdose glitterillä ja tummaakin tummemmilla sävyillä. Sain testattavaksi IsaDoran herkullisen Golden Edition Holiday kokoelman. Katsokaa nyt noita kultaisia pakkauksia! Tuntuu ettei niihin edes uskalla koskea ilman valkoisia puuvillahansikkaita. 


Kokoelman luomiväripaletista (65 Golden eyes) löytyy viisi hyvin ajankohtaista ja trendikästä sävyä; tummaa violettia/luumua, mustaa sekä paljon murrettua kullanhohtoa. En ole hetkeen IsaDoran luomareita kokeillut ja ainakin tämän paletin perusteella täytyy todeta että ompa sääli, ovat nimittäin todella hyvän tuntuisia!

Pigmentti on rikasta, koostumus aavistuksen jopa voidemainen eikä työstäessä pahemmin rapise (paitsi tuo äärivasemmalla oleva glitterpläjäys). 


Kokoelman huulipunista sain kaikki herkut ja eniten mua kuumotteli tuo kaikista tummin sävy. Sävyjen nimet vasemmalta oikealle ovat 176 Bohemian Rose, 15 Heather, 155 Zinfandel, 149 Flirty Fuchsia.

Punat ovat todella kosteuttavan tuntuisia ja kevyitä. Lopputulos on melko kiiltävä ja peittävä. Puna levittyy hylsystä todella nätisti. Oikein näpsäkkä kokonaisuus vahvan silmämeikin seuraksi. Sävymaailma punissa on viileä ja se istuu hyvin yhteen luomiväripaletin kanssa.


Holiday-kokoelman lisäksi sain kokeiltavaksi MultiVitamin huulikiillon sävyssä 03 Lychee. Kiilto sisältää paljon eri vitamiineja ja on lopputulokseltaan miellyttävä huulilla. Ei semmoinen överitahmea. Kiillossa on shimmeriä kivasti, näyttää huulilla nätiltä, mutta ei pigmenttiä juurikaan. Itse tykkäisin heittää vielä reilusti tummemman nuden rajauskynän kiillon alle.Loppuun vielä kunnon kuvapläjäys miltä tuotteet näyttävät in action ja lopussa totuttuun tapaan lista kaikista käytetyistä tuotteista. Onko IsaDoran Holiday Collection jo eksynyt sun kaappeihin ja mikä oli sun lempparituote?


 176 Bohemian Rose
15 Heather

 03 Lychee
155 Zinfandel
 149 Flirty Fuchsia
 65 Golden eyes

Base
Makeup Academy Mattify Fixing Mist (first and last)
Maybelline Baby Skin Primer
Sensai Cellular Performance pressed powder, transparent

Contour, blush, highlight
Rimmel 3 in 1 blush, 003 Autumn Catwalk

Brows
BH Cosmetics Brow Defining kit, light/clear

Eyes
Viva La Diva Brush Eyeliner Pen, black
Ardell Glamour lashes, 106

Lips
IsaDora Multivitamin Gloss, 03 Lychee

*affiliate link

2 kommenttia:

  1. Siis niiiiin upea silmämeikki en kestä!! <3 ah. Sopii tosi kauniisti noihin kaikkiin huulicomboihin myös

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :') <3Teen tosi harvoin tämmöstä kylmemmän sävystä, oli kivaa vaihtelua :)

      Poista