24.11.2015

I (REALLY) HEART LIPSTICKS


Onko I<3Makeup -brändi tuttu? Jos ei oo niin kohta on ja kohta te kaikki haluutte näitä ihanuuksia. Merkkiä myydään Makeup Revolutionin verkkokaupassa ja yhden  Lip Geek -punan hinta näyttää olevan tällä hetkellä 1,99£, että kyllä sitä saa pahemminkin ittensä köyhdytetty.

Iteltäni löytyy kyseisiä punia juuri sopivasti sellainen määrä, että niistä saa kohtuullisen mittaisen postauksen swatcheineen ja kuvineen kyhättyä. Ja tässä vaiheessa tajuan, ettei mulla oo yhtäkään kuvaa punasta korkki päällä, pakkaus nimittäin muistuttaa huomattavasti MACin hylsyjen muotoilua.


Punat ovat lopputulokseltaan semi kiiltäviä, huulilla lopputulos muistuttaa enemmänkin sellaista voidemaista kiiltoa. Pigmenttiä löytyy reippaasti, sillä jopa tuo vaalein huurteinen pinkki on peittävyydeltään täydellinen.

Punien koostumus on todella voidemainen ja levitettävyys suoraan hylsystä hyvä. Näiden punien kohdalla ei voi suoraan sanoa, että hinta-laatusuhde olisi hyvä, sillä mielestäni punien laatu hakkaa tuon hinnan aivan kevyesti.


Alla vielä kaikista mun omistamista punista tarkempaa kuvaa. Nyt taas mietin että miksen käytä näitä punia useemmin... Onko tuttu merkki ja ootteko kokeillu kyseisen brändin muita tuotteita?

Baby Doll, kylmä huurteinen "Tuksu" pinkki.


Barbie is Jealous on kylmä, aavistuksen violettiin taittava fuksian sävy.

Kiss 2 makeup on melkoisen täydellinen Kylie Jenner nude. Selkeästi ruskeaan taittava, ei roosan, pinkin tai kylmän vivahteita.

Totally NOT boring on aavistuksen burgundyyn taittava hieman hohtavampi puna.

Total Diva -nimiseltä sävyltä ei oikeastaan voi muuta odottakaan kuin kunnon rehdin punaista.

I worked for it on rusahtava kasaripuna. Nothing else to say.

2 kommenttia:

  1. Onpa kyllä pigmenttisiä sävyjä! Totally not boring olisi kiva talvisävy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis on, ehdottomasti suosittelen kyl testaan :)

      Poista