17.9.2015

BACK AT IT


Aaaaaaaand you made it! Tervetuloa meitsin uudelle saitille! Jos vain smoothisti sivuutetaan se seikka, että mun kuukauden loma venyi aavistuksen pidemmäksi, niin jei, I'm back! Lienee turhaa sanoa että joo moni asia on vielä kesken ja as you can see, kaikennäköstä pientä puuttuu vielä, mutta hei, en vaan pystyny enää oottaan päivääkään!

Blogin nimi on siis muuttunut hyvin mielikuvituksellisesti mun omaksi nimeksi, helpottaa huomattavasti (meikäläisen) muistamistakin ja ainainen alter ego -ongelmakin on sitä myöden poistunut. 


No joo, en tosiaan keksi mitä tässä nyt sitten kirjoittelis. Pieni breikki todella tuli tarpeeseen. Hirveesti ei olisi ollut aikaa päivitellä blogia kaikkien muiden kuvioiden lomassa. Mutta nyt (edelleenkin aika kortilla, mutta I'm on it!) taas jatketaan. Postaustahdista en osaa kovin tarkasti sanoa (kolme kertaa viikossa tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin), mutta katsotaan miten homma lähtee taas rullaamaan. It's nice to be back. Totaalinen (Instagramin hyperaktiivinen plaraaminen ei lukeudu tähän) eristäytyminen blogiskenestä oli virkistävää, ottaen huomioon kuinka monta vuotta tavalla tai toisella täälä on tullut pyörittyä.


Sitten varmaan se tärkein, eli vielä kerran oikein lämpimästi tervetuloa uudelle saitille! <3 Toivottavasti teistä ihanista mahdollisimman moni luovi tiensä tänne ja jää seurailemaan! Lupaan olla vähintäänkin yhtä tylsä, kömpelösti sarkastinen ja blondi kuin tähänkin asti. Ja esitellä aivan liian usein osteltuja huulipunia, joiden olemassaolon ehdin unohtaa jo ennen kuin lasku erääntyy. Niin ja käyttää liikaa sulkuihin heitettyjä muka hauskoja lauseita.

Käytännönhuomio - kaikki välilehdet/sivut ei vielä toimi, että jäitä hattuun, kyllä se siitä. Tässä on niin monta liikkuvaa osaa vielä ja monen asian fiksaaminen vaatii edelleen monen muun asian hoitamista, mutta pääasia on, että A) matskua tulee B) blogin seuraaminen onnistuu Bloglovinin ja Bloggerin kautta? Välitön palaute kiitos, jos näin ei ole!

Ja it's a wrap! Tähän loppuun vielä täydellinen recap siitä, missä kaikkialla blogia/meitsiä voi seurata:Oon ihan superinnoissani, kun saan alottaa puhtaalta pöydältä tämän homman ja oon kyllä niin into piukeena että jes, parempaa saumaa ei toisaalta olisi voinu ollakkaan blogin aloittamiselle! Life is good. Im so #backatit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti